Rijschool in Vlaardingen

Proefles aanvragen

Eindelijk, het is zo ver! Je mag en kan je rijbewijs halen. Je bent eindelijk oud genoeg, hebt voldoende gespaard of tijd gemaakt om ervoor te gaan. Je rijbewijs halen kan snel en gemakkelijk bij Nationale Rijschool in Vlaardingen. Bovendien is het ook nog eens budgetvriendelijk. Kruip meteen achter het stuur!

Tijdens de autorijlessen wordt je voorbereid op je praktijkexamen bij het CBR. Leer al de kneepjes van het autorijden van een ervaren rij instructeur of instructrice. Lees verder of boek een proefles.

Succesvol rijlessen bij Nationale Rijschool

Als je kiest voor rijlessen bij Nationale Rijschool zorgt ons team ervoor dat je zeker slaagt. We passen de lessen aan op jouw maat. Of je nu kiest voor het basis lessenpakket of voor een spoedcursus, we zorgen ervoor dat je aan het einde van de lessenreeks alle nodige skills onder de knie hebt.

Alle voordelen van Nationale Rijschool

Het heeft heel wat voordelen om je rijbewijs te halen via Nationale Rijschool in Vlaardingen. We zetten alle voordelen op een rijtje:

 • Inclusief gratis herexamen(s)
 • 100% slagingsgarantie
 • 100% vrijblijvend advies
 • Geen wachttijd
 • Start nu en betaal later

Je eerste rijles is als het ware een proefles, die ook nog eens gratis is. Aan de hand van deze proefles kan de instructeur of instructrice je niveau bepalen en bekijken wat je al goed kan en waar nog verbetering nodig is. Bovendien heb je bij Nationale Rijschool de garantie dat je je examen opnieuw kan afleggen als je niet meteen de eerste keer slaagt. Je kan onmiddellijk een nieuwe afspraak maken zodat je alsnog in een mum van tijd je rijbewijs in je handen hebt zonder dat je extra betaalt. De autorijlessen van Nationale Rijschool behoren tot de beste én goedkoopste rijlessen van Vlaardingen.

Rijles in Vlaardingen: geen wachttijd, start direct

Je kan werkelijk altijd bij Nationale Rijschool Vlaardingen terecht. We hebben namelijk geen wachttijd. Je kan meteen van start gaan op het moment dat jij wil. Heb je een drukke agenda? Moet je naar school of kan je alleen op uren bepaalde uren rijlessen in Westwijk of Broekpolder? Ook dat is geen probleem. Onze instructeurs zijn flexibel en helpen je graag op een moment dat voor jou past. Avondlessen na 20:00 zijn ook mogelijk. Nationale Rijschool biedt rijlessen aan in heel Nederland en daarmee ook in nabijgelegen steden. Liever rijles in Rotterdam, Schiedam of Zwijndrecht? Het kan allemaal.

Bekijk hier onze lespakketten

Met spoed, maar toch voordelig je rijbewijs halen?

De flexibiliteit van onze rijinstructeurs komt zeer goed uit wanneer je snel je rijbewijs wilt halen. Aan de hand van een spoedcursus, leer jij deze week nog rijden in de straten van Vettenoordse Polder, Holy-Noord en andere wijken. Aan de hand van een spoedcursus kan je in enkele dagen tijd een hele cursus rijbewijs doorlopen. Het is iets duurder dan een basiscursus maar nog steeds betaalbaar. Bekijk al onze rijlespakketten voor een volledig overzicht.

Goedkope rijlessen in Vlaardingen

Nationale Rijschool biedt de goedkoopste rijlessen in Vlaardingen. Je betaalt slechts €53 euro per les en je kan achteraf betalen. Zo kan jij meteen aan de slag en staat niets nog in de weg om je rijbewijs te halen. Je kiest zelf voor welk lespakket je gaat. Voor de spoedcursus betaal je ietsje meer maar kan je je rijbewijs in enkele dagen al halen. Heb je wat meer tijd of steekt het niet op enkele dagen? Dan kan je kiezen voor het nog goedkopere basispakket. Wij zorgen voor een lespakket op maat op een moment dat voor jou past. Neem nu contact met ons op of boek een proefles en daarmee je eerste rijles!

Schermafbeelding 2021 04 10 om 23.19.02

Let op: Nationale Rijschool geeft uitsluitend autorijlessen.

Lees meer

Veelgestelde vragen

 • Een proefles duurt 1 uur.
 • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
 • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
 • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
 • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
 • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
 • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
 • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: €100 korting op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €330,-
CHECKMARK
€6,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu
×