Rijschool in Vianen

Proefles aanvragen

Ben je op zoek naar een goede rijschool? Wil je snel je rijbewijs halen? Of weet je niet goed hoe een rijles werkt en wil je graag een gratis proefles? Dat kan allemaal bij Nationale Rijschool Vianen. Jij behaalt je rijbewijs B alsof het een makkie is dankzij onze goede rijschool.

Succesvol autorijden

Je rijbewijs halen en rijlessen volgen kan best eng lijken. Met goede begeleiding is het dat niet en kan het zelfs leuk zijn. Bij onze verkeersschool in Vianen krijg je les van ervaren rijinstructeurs en instructrices die lessen op maat maken. Ze leren je alles wat je moet weten van de koppeling tot de verkeersregels.

 Bij onze goedkope rijschool in Vianen draait het om jou. Jij kiest je lessenpakket. Je legt het examen af op een moment dat voor jou uitkomt. Bovendien krijg je een gratis herkansing indien dat nodig is.

Waarom Nationale Rijschool

Als je aan de slag gaat met Nationale Rijschool in Vianen krijg je heel wat voordelen zoals:

gratis proefles bij nationale rijschool

Onze verkeersschool is niet alleen kwaliteitsvol maar ook budgetvriendelijk.

Rijlessen in Vianen

Wist je dat je via Nationale Rijschool autorijlessen B kunt volgen bij jou in de buurt? De instructeurs nemen je mee in dichtsbijzijnde wijken zodat jij kan leren rijden in een omgeving die je kent. Je rijdt door buurten zoals, Oude Stad, Zederik, De Hagen. Die lessen volg je op momenten die voor jou uitkomen. Dat kan dus op elk moment van de dag, ook ’s ochtends of in de avond.

Woon je niet in Vianen? Dat is geen probleem. Je kan ook rijlessen volgen bij Nationale Rijschool op plekken zoals Leerdam, Houten en IJsselstein.

bekijk hier onze lespakketten

Haal snel je autorijbewijs B

Ga voor een spoedcursus rijbewijs in Vianen. Haal extra snel je rijbewijs en houd het binnen enkele weken al in je handen. Een spoedcursus ziet er helemaal hetzelfde uit als de andere lespakketten, de lessen volgen elkaar wat sneller op. 

Je kan je rijexamen al meteen in plannen aan het begin van de lessenreeks. Nationale Rijschool heeft geen wachttijd dus je kan meteen aan de slag met de spoedcursus.

Goedkope rijlessen in Vianen

Nationale Rijschool Vianen helpt je om op een budgetvriendelijke manier rijlessen te volgen en de kosten te drukken. Zo krijg je een gratis proefles. Je betaalt eerst 40 euro maar die krijg je terug als je vervolgens je rijlessen bij onze verkeersschool volgt. Dankzij onze goedkope rijschool haal jij met succes deze maand nog je rijbewijs!

Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen B aan.

Lees meer

Veelgestelde vragen

  • Een proefles duurt 1 uur.
  • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
  • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
  • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
  • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
  • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
  • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
  • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: €100 korting op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €330,-
CHECKMARK
€6,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu
×