Rijschool in IJsselstein

Proefles aanvragen

Kom erachter of Nationale Rijschool IJsselstein voor jou de ideale start van je rijcarrière is middels een proefles. Ontmoet je docent en pik de basis van het rijden in no-time op. Met ervaren begeleiders naast je, wordt autorijden al snel tweede natuur. Laat die zorgen over het rijexamen maar varen; dat komt helemaal goed!

Kies voor topkwaliteit bij Nationale Rijschool

Nationale Rijschool IJsselstein staat voor uitmuntendheid. Er is een samenwerking met professionele instructeurs, stuk voor stuk expert en gepassioneerd over hun beroep. Tijdens de introductieles wordt jouw rijvaardigheidsniveau vastgesteld, zodat direct duidelijk is waar de nadruk tijdens de lessen op moet liggen. Onnodige herhalingen worden hiermee vermeden.

Door te gaan voor de gerenommeerde rijschool van IJsselstein, vergroot je je kansen op een succesvol rijexamen. Onze instructeurs versterken je zelfvertrouwen en zorgen dat je je zeker voelt in de auto.

Waarom je voor ons zou moeten gaan?

Met Nationale Rijschool IJsselstein geniet je niet enkel van de expertise van onze docenten, maar tevens van allerlei extraatjes.

Prime autorijlessen in IJsselstein en omgeving

Je staat centraal tijdens de rijles. De docent stemt af op wat jij nodig hebt, zowel qua inhoud als logistiek. Geniet van het gemak om thuis opgehaald te worden. Samen verken je bekende routes, zoals het centrum, Kasteelkwartier en Ijsselveld. Lessen worden op jouw voorkeurstijden gepland. Onze docenten zijn veelzijdig, dus of je nu 's ochtends of 's avonds wilt lessen, het kan allemaal. Rijles in Nieuwegein, Utrecht of Woerden? Geen probleem. De Nationale Rijschool is overal in het land te vinden.

Razendsnel je rijbewijs met de spoedcursus

Wanneer je kiest voor de spoedcursus van Nationale Rijschool IJsselstein, is je rijbewijs binnen de kortste keren binnen. Lessen worden in een compact tijdsbestek van 1 tot 4 weken gegeven. Je kunt ze in een week proppen of verspreiden over een maand, afhankelijk van je leertempo. Door dagelijks intensief te lessen, boek je snel vooruitgang. Je rijexamen kan al binnen een week na start. Geen lange wachttijden, dus je kunt meteen aan de slag.

Proefles in IJsselstein

Dankzij de kennis van onze instructeurs staat Nationale Rijschool aan de top in IJsselstein.

Ieder lestraject trapt af met een introductieles. Deze is geheel vrijblijvend. Hiermee kan de docent je niveau peilen en een rijlespakket voorstellen.

Deze kennismakingsles kost je 40 euro, maar mocht je kiezen voor een volledig traject bij Nationale Rijschool, dan wordt dit bedrag gecrediteerd. Na de les krijg je een informatief pakket mee, zodat je thuis rustig kunt overwegen of je je rijavontuur met Nationale Rijschool IJsselstein wilt vervolgen. Boek je proefles nu en ervaar de vele voordelen!

Let op: Nationale Rijschool geeft uitsluitend autorijlessen

Lees meer

Veelgestelde vragen

  • Een proefles duurt 1 uur.
  • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
  • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
  • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
  • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
  • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
  • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
  • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: €100 korting op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €330,-
CHECKMARK
€6,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu

[variable_1] uit [variable_2] heeft zich zojuist ingeschreven voor een proefles.