Rijschool in Strijen

Proefles aanvragen

Kan je eindelijk je rijbewijs halen? Woon je in de buurt van Strijen en wil je leren rijden bij een van de beste rijscholen van Nederland? Voor je rijlessen in Strijen en omgeving kan je terecht bij de ervaren rij instructeurs van Nationale Rijschool. 

Via onze rijschool leer je rijden in een vertrouwde omgeving en op je eigen tempo. Aan de hand van autorijlessen in jouw regio ga je op je gemak aan de slag, en dat op flexibele uren. Leer schakelen, parkeren en tijdig remmen in een buurt waar je de straten kent. Zo krijg je alle vaardigheden van het autorijden snel onder de knie.

Vertrouwde autorijschool: Nationale Rijschool

De beste rijlessen in Strijen volg je bij Nationale Rijschool. Onze rij instructeurs en -instructrices hebben jarenlange ervaring.  Ze geven op een enthousiaste manier les en hun doel is dat jij slaagt voor je rijexamen. De instructeurs komen naar jou toe zodat je in een vertrouwde omgeving kan leren rijden bij de grootste rijschool van het land.

Waarom kiezen voor Nationale Rijschool?

Nou, dat is simpel. Bij Nationale Rijschool Strijen geniet je van heel wat voordelen als je autorijlessen volgt. Onze rij instructeurs en –instructrices zijn niet alleen professionals maar je profiteert ook van:

Proefles aanvragen

Als je kiest voor Nationale Rijschool Strijen weet je altijd wat je krijgt voor je geld. Je kiest het lespakket dat bij jou past én je krijgt deze extra’s er nog bovenop. Bovendien, slaag je gegarandeerd voor je rijexamen.

Rijles in Strijen en omgeving

Een ander voordeel aan rijlessen volgen via Nationale Rijschool Strijen is dat je leert rijden in je eigen omgeving. Daar waar je de straten kent en de gevaarlijke hoekjes als geen ander weet te zijn. Je rijdt door Oranjewijk, Strijen Noord, Mookhoek en andere wijken van Strijen.

De rij instructeur- of instructrice komt naar je toe, je hoeft zelf geen vervoer te regelen naar de rijles. Ook als je niet in Strijen woont kan je rijlessen volgen bij Nationale Rijschool. De beste rijschool van Nederland vind je ook in Rotterdam, Barendrecht en Vlaardingen, etcetera. Op de website vind je alle locaties terug. 

bekijk hier onze lespakketten

Haal snel je rijbewijs B

Heb je snel je rijbewijs nodig voor je baan? Of hunker je naar de vrijheid die een rijbewijs je brengt? Kies voor een spoedcursus rijbewijs in Strijen. Zo heb je in een mum van tijd je rijbewijs B op zak.  

Een spoedcursus rijbewijs kost niet veel meer dan het basispakket maar het biedt wel meer voordelen. De cursus wordt afgelegd in enkele dagen of enkele weken waardoor je veel uren na elkaar achter het stuur zit. Dat zorgt ervoor dat je alle vaardigheden en kennis snel beheerst, denk aan schakelen, remmen, parkeren, achteruit rijden, et cetera. Je rijexamen boek je meteen aan het begin van je lessenreeks zodat je een duidelijke deadline hebt.

Gratis proefles in Strijen

Je begint je lessenreeks bij Nationale Rijschool Strijen steeds met een gratis proefles. Je betaalt €45 voor een proefles. Dat geld krijg je terug als je besluit om al je autorijlessen bij onze rijschool in Strijen te volgen. Zo is die proefles toch gratis.

Aan de hand van de deze les bepaalt de rijinstructeur je niveau en wat je al wel en wat je nog niet kan. Hij of zij kan zo je lessen optimaal samenstellen. De goedkope rijlessen die je volgt bij Nationale Rijschool in Strijen zijn op maat gemaakt en worden gegarandeerd een succes. Boek nu jouw proefles!

Nationale Rijschool biedt enkel autorijlessen voor het rijbewijs B aan. 

Lees meer

Veelgestelde vragen

  • Een proefles duurt 1 uur.
  • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
  • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
  • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
  • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
  • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
  • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
  • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: €100 korting op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €330,-
CHECKMARK
€6,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu

[variable_1] uit [variable_2] heeft zich zojuist ingeschreven voor een proefles.