Rijschool in Sommelsdijk

Proefles aanvragen

Wil jij straks in je eigen auto van Sommelsdijk naar Oude-Tonge of Middelharnis cruisen? Nationale Rijschool rijdt ook in Sommelsdijk!

Nationale Rijschool Sommelsdijk selecteert alleen de beste instructeurs, zodat we jou kunnen verzekeren van optimale begeleiding. Hij doet tevens nabije dorpen en steden aan, zoals Middelharnis, Dirksland en Battenoord. Ga jij binnenkort op pad met één van onze instructeurs, dan kan dat zomaar zijn vanuit één van onze vestigingen in Oude-Tonge, Hellevoetsluis en Stellendam.

Onze rijinstructeur in Sommelsdijk over Nationale Rijschool: "Onlangs is mijn honderdste kandidaat uit Sommelsdijk geslaagd voor zijn rijbewijs. Ja, ik houd dit aantal bij, haha. Dat geeft een kick. Iedere dag sta ik vrolijk op, wetende dat ik meer mensen ga helpen om hun rijbewijs te halen."

Op schoolpleinen en op werkplaatsen wordt er regelmatig over Nationale Rijschool gesproken. Over onze rij-instructeur in Sommelsdijk zijn velen te spreken. Takx uit Sommelsdijk: "Mijn broertje studeert in Utrecht en die breng ik zondagavond naar zijn kamer. Het is zo fijn om een rijbewijs te hebben. Nu leen ik nog de auto van mijn vader, maar ik hoop volgend jaar een eigen auto te kopen."

Dit zijn de meest gehoorde redenen waarom leerlingen voor ons kiezen:

 • Start nu en betaal later !
 • Een gratis proefles in Sommelsdijk van circa één uur.
 • Geen zorgen, we halen je gewoon thuis op.
 • Gezakt voor je praktijkexamen? Geen schrik! Nationale Rijschool betaalt je herexamen t.w.v. 270 euro!
 • Nergens is de prijs-kwaliteitverhouding zo goed als bij Nationale Rijschool!
 • Het is mogelijk om zaterdag te lessen of 's avonds te lessen.
 • De instructeurs van Nationale Rijschool zijn de beste in hun vak! Ze zijn niet alleen bezig om jou wat te leren, maar spijkeren ook voortdurend hun eigen kennis bij!

Kan je ook niet wachten om achter het stuur te duiken? Vul het formulier in. We nemen contact met je op voor een proefles.

Andere locaties in de buurt

Lees meer

Veelgestelde vragen

 • Een proefles duurt 1 uur.
 • Een proefles kost €40. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
 • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €40 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
 • Sinds 6 april kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
 • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
 • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €40 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €40 korting op het rijlespakket.
 • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
 • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: €100 korting op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €325,-
CHECKMARK
€5,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu