Rijschool in Sommelsdijk

Proefles aanvragen

Ontdek via een proefrit of Nationale Rijschool Sommelsdijk de juiste optie is voor jouw rijopleiding. Ontmoet je docent en verkrijg in een korte tijd de fundamentele rijvaardigheden. Met kundige instructeurs naast je, raak je in een mum van tijd vertrouwd met het autorijden. Maak je geen zorgen meer over je rijexamen, dat wordt kinderspel!

Kwaliteit als norm, kies voor Nationale Rijschool

Nationale Rijschool Sommelsdijk is synoniem aan uitmuntendheid. De rijschool onderhoudt een samenwerking met een groep ervaren instructeurs die zeer bekwaam en competent zijn in hun werk. Gedurende een proefles beoordeelt de instructeur jouw rijvaardigheden en markeert hij/zij de leerpunten waar extra nadruk op moet worden gelegd. Dit zorgt ervoor dat je geen tijd verspilt aan vaardigheden die je al hebt of snel leert.

Door te kiezen voor de toonaangevende rijschool van Sommelsdijk, verhoog je de kans op succes voor je rijexamen. Onze instructeurs versterken je zelfvertrouwen en zorgen dat je je comfortabel voelt achter het stuur.

Waarom voor ons kiezen?

Bij Nationale Rijschool Sommelsdijk geniet je naast de deskundigheid van onze instructeurs ook van meerdere andere voordelen.

Uitstekende autorijlessen in Sommelsdijk en omgeving

Gedurende een rijles ben jij de focus. De instructeur past zich aan aan jouw wensen, zowel qua lesinhoud als praktische zaken. Je hebt het voorrecht om door de instructeur thuis te worden opgehaald. Samen doorkruisen jullie de buurten waar je normaal gesproken komt, zoals het stadscentrum, de Langeweg en de polders. Bovendien worden de lessen ingepland op momenten die jou het beste passen. Onze instructeurs zijn flexibel. Het is dus mogelijk om autorijlessen te volgen in de ochtend of avond. Heb je liever rijles in Hellevoetsluis, Numansdorp of Spijkenisse? Alles is realiseerbaar. Nationale Rijschool is actief in geheel Nederland.

Spoedcursus voor je rijbewijs

Wanneer je kiest voor een spoedcursus rijbewijs van Nationale Rijschool Sommelsdijk, verkrijg je jouw rijbewijs in een zeer korte tijd. Alle rijlessen vinden plaats binnen een periode van 1 tot 4 weken. Je kan ervoor kiezen om alle lessen in 1 week te volgen of te verdelen over een maand, afhankelijk van jouw leertempo. Je volgt dagelijks meerdere uren les, wat zorgt voor snelle vooruitgang. Je kan je rijexamen binnen 5 tot 8 dagen afleggen. Geen wachttijd, dus je kan meteen aan de slag.

Gratis proefles in Sommelsdijk

Dankzij onze ervaren instructeurs behoren de betaalbare rijlessen van Nationale Rijschool tot de beste in Sommelsdijk. Elke lessenreeks vangt aan met een proefles. Deze is volledig kosteloos. Op basis van deze les kan de instructeur jouw vaardigheidsniveau beoordelen en het rijlespakket samenstellen.

Voor de proefles betaal je 40 euro, maar als je besluit door te gaan met de lessen bij Nationale Rijschool, wordt dit bedrag gecrediteerd. Na de les ontvang je een informatieve brochure, zodat je rustig kunt overwegen of je al je rijlessen wilt volgen bij Nationale Rijschool Sommelsdijk. Boek nu jouw kosteloze proefles en geniet van alle voordelen!

Let op: Nationale Rijschool geeft uitsluitend autorijlessen

Lees meer

Veelgestelde vragen

  • Een proefles duurt 1 uur.
  • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
  • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
  • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
  • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
  • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
  • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
  • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: €100 korting op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €330,-
CHECKMARK
€6,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu