Rijschool Sommelsdijk

Wil jij straks in je eigen auto van Sommelsdijk naar Oude-Tonge of Middelharnis cruisen? Nationale Rijschool rijdt ook in Sommelsdijk!

Nationale Rijschool Sommelsdijk selecteert alleen de beste instructeurs, zodat we jou kunnen verzekeren van optimale begeleiding. Hij doet tevens nabije dorpen en steden aan, zoals Middelharnis, Dirksland en Battenoord. Ga jij binnenkort op pad met één van onze instructeurs, dan kan dat zomaar zijn vanuit één van onze vestigingen in Oude-Tonge, Hellevoetsluis en Stellendam.

Onze rijinstructeur in Sommelsdijk over Nationale Rijschool: "Onlangs is mijn honderdste kandidaat uit Sommelsdijk geslaagd voor zijn rijbewijs. Ja, ik houd dit aantal bij, haha. Dat geeft een kick. Iedere dag sta ik vrolijk op, wetende dat ik meer mensen ga helpen om hun rijbewijs te halen."

Op schoolpleinen en op werkplaatsen wordt er regelmatig over Nationale Rijschool gesproken. Over onze rij-instructeur in Sommelsdijk zijn velen te spreken. Takx uit Sommelsdijk: "Mijn broertje studeert in Utrecht en die breng ik zondagavond naar zijn kamer. Het is zo fijn om een rijbewijs te hebben. Nu leen ik nog de auto van mijn vader, maar ik hoop volgend jaar een eigen auto te kopen."

Dit zijn de meest gehoorde redenen waarom leerlingen voor ons kiezen:

 • Start nu en betaal later !
 • Een gratis proefles in Sommelsdijk van circa één uur.
 • Geen zorgen, we halen je gewoon thuis op.
 • Gezakt voor je praktijkexamen? Geen schrik! Nationale Rijschool betaalt je herexamen t.w.v. 270 euro!
 • Nergens is de prijs-kwaliteitverhouding zo goed als bij Nationale Rijschool!
 • Het is mogelijk om zaterdag te lessen of 's avonds te lessen.
 • De instructeurs van Nationale Rijschool zijn de beste in hun vak! Ze zijn niet alleen bezig om jou wat te leren, maar spijkeren ook voortdurend hun eigen kennis bij!

Kan je ook niet wachten om achter het stuur te duiken? Vul het formulier in. We nemen contact met je op voor een proefles.

  Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  Start nu, betaal achteraf
  Zomer-Korting €100,-
  Gratis herexamen €270,-
  €6,50 korting per les
  Proefles aanvragen

   Proefrijles
   Spoedcursus
   Lespakketten
   Locaties
   Blog
   carcrossmenu