Rijschool in Numansdorp

Proefles aanvragen

Wil je leren rijden in een vertrouwde omgeving? Dan is Nationale Rijschool Numansdorp de rijschool die je zoekt. Leer rijden bij jou in de buurt met de hulp van professionele rijinstructeurs en – rij instructrices. 

Vertrouwde rijschool: Nationale Rijschool

De beste rijlessen in Numansdorp volg je bij Nationale Rijschool. Onze enthousiaste rij instructeurs en –instructrices hebben jarenlange ervaring. Hun doel is dat jij slaagt op je rijexamen.

Je verspilt geen tijd aan de dingen die je al goed kan. Zo kan je extra aandacht besteden aan moeilijkere vaardigheden zoals parkeren of achteruit rijden. Je kan kiezen tussen een van de drie rijlespakketten dat het best bij je past.

Alle voordelen op een rijtje

Je krijgt heel wat extra’s als je autorijlessen volgt bij Nationale Rijschool Numansdorp. Je krijgt onder andere:

 • Inclusief gratis herexamen(s)
 • 100% slagingsgarantie
 • 100% vrijblijvend advies
 • Geen wachttijd
 • Start nu en betaal later

Je haalt je rijbewijs op je eigen tempo en zonder stress bij onze goede rijschool. Onze flexibele betaalopties zorgen ervoor dat je op je gemak aan elke les begint. 

Autorijschool in Numansdorp en omgeving

Nationale Rijschool komt naar jou toe. De instructeur of instructrice haalt je bij je thuis op. Samen rijdt je door de wijken waarin je elke dag komt zoals: het Philipsburg of Klaaswaal. Bovendien worden de lessen ingepland op momenten die voor jou passen. Onze instructeurs zijn flexibel. Autorijlessen kunnen dus ook vroeg in de ochtend of ’s avonds ingepland worden. 

Woon je niet in Numansdorp? Je vindt Nationale Rijschool ook op andere plaatsen in Nederland zoals Vlissingen, Zwijndrecht en Rotterdam.

bekijk hier onze lespakketten

Haal snel je rijbewijs B

Heb je je rijbewijs snel nodig? Volg een spoedcursus rijbewijs B en volg al je lessen snel achter elkaar. Tijdens de spoedcursus plan je alle lessen in enkele dagen of weken tijd. Je houdt je rijbewijs in een mum van tijd in handen. 

Gratis proefles in Numansdorp

Nationale Rijschool biedt de goedkoopste rijlessen van Numansdorp aan. Dat doen we zonder te verliezen aan kwaliteit. We garanderen je professionele én budgetvriendelijke rijlessen. 

Aan de hand van een gratis proefles kan je proeven van een rijles bij Nationale Rijschool Numansdorp. Je betaalt €45 voor die proefles maar dat geld wordt van je rijlessen afgetrokken als je nadien je lessen volgt via Nationale Rijschool. Na de proefles plan je meteen je lessen in samen met de instructeur. Vul nu het formulier en plan je gratis proefles!

Nationale Rijschool biedt enkel autorijlessen aan.

Lees meer

Veelgestelde vragen

 • Een proefles duurt 1 uur.
 • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
 • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
 • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
 • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
 • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
 • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
 • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: €100 korting op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €330,-
CHECKMARK
€6,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu