Rijschool Vlissingen

Deze zomer een roadtrip maken met vrienden? In Vlissingen is rijschool Nationale Rijschool uiteraard van de partij!

We zijn trots op de jarenlange ervaring van onze rij-instructeur in Vlissingen. Hij is een echte duizendpoot, je vindt hem naast Vlissingen ook in West-Souburg, Oost-Souburg en Nieuw-Abeele. In Oost-Souburg, Middelburg en Veere rijden andere instructeurs van Nationale Rijschool.

Onze rijinstructeur in Vlissingen over Nationale Rijschool: "De gemiddelde leerling slaagt binnen 30 lessen. Ik probeer je zoveel mogelijk op de echte situatie voor te bereiden. Zo moet je op het eind bijvoorbeeld zonder navigatie van A naar B rijden. Dat gaat helemaal goedkomen!"

Nationale Rijschool heeft een gemiddeld tevredenheidspercentage van 98,6%, terwijl onze rijinstructeur in Vlissingen uitblinkt met een percentage van 100%! Palland uit Vlissingen: "In 2019 ging ik op zomervakantie naar Italië, waar ik een leuke Duitse meid ontmoette. We hebben nu nog steeds een relatie. Ze woont net over de grens van Nederland, dus nu ik mijn rijbewijs heb gehaald bij Nationale Rijschool, kan ik haar gemakkelijk opzoeken. In een half jaar tijd dat ik mijn rijbewijs heb, heb ik al meer dan 13.000 kilometer afgelegd! "

Durf jij te gaan voor de best beoordeelde rijschool van Nederland?

 • Start nu en betaal later!
 • Proefles is helemaal vrijblijvend en gratis wanneer je een lespakket afneemt.
 • Thuis ophalen en op school weer afzetten (of andersom)? In Vlissingen geen punt!
 • Niet alles lukt in één keer, dit geldt vaak ook voor afrijden. Gelukkig voor jou betaalt Nationale Rijschool jouw herkansing!
 • Bij Nationale Rijschool betaal je alleen voor de minuten die je ook daadwerkelijk rijdt. Daarom bieden wij lessen van 50 minuten voor €37,50.
 • Jij bepaalt waar, wanneer en hoevaak je wilt lessen. Take control!
 • Onze rij-instructeurs stellen jou op je gemak, want wie relaxt achter het stuur zit, haalt sneller zijn of haar rijbewijs.

Kan je ook niet wachten om achter het stuur te duiken? Laat je gegevens achter. Zodra het formulier binnen is, plannen we je proefles in.

Deel deze pagina via:

  Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  Start nu, betaal achteraf
  Herfst-Korting €100,-
  Gratis herexamen €270,-
  €4,50 korting per les
  Proefles aanvragen
  This field is for validation purposes and should be left unchanged.

  Hoeveel kost mijn lespakket?

  Proefrijles
  Spoedcursus
  Lespakketten
  Locaties
  Blog
  carcrossmenu
  ×