Rijschool in Noordwijk

Proefles aanvragen

Kan je eindelijk je rijbewijs halen? Woon je in de buurt van Noordwijk en wil je leren autorijden bij een van de beste rijscholen van het land? Voor je rijlessen in Noordwijk en omgeving kan je terecht bij de ervaren rijinstructeurs van Nationale Rijschool.

Vertrouwde autorijschool: Nationale Rijschool

De beste rijschool in Noordwijk is Nationale Rijschool. Onze rij instructeurs en -instructrices hebben jarenlange ervaring. Bovendien geven op een enthousiaste en leuke manier les. Hun doel is dat jij slaagt voor je rijexamen.

Waarom kies je voor ons?

Dat is simpel. Bij Nationale Rijschool Noordwijk geniet je van heel wat voordelen zoals:

 • De enige rijschool met achteraf betalen
 • Gratis proefles
 • Géén wachttijd, start direct
 • Inclusief herexamengarantie

Als je kiest voor Nationale Rijschool Noordwijk weet je altijd wat je krijgt voor je geld. Je kiest het lespakket dat bij jou past én je krijgt deze extra’s er nog bovenop.

Rijles in Noordwijk en omgeving

Een ander voordeel aan rijlessen volgen via Nationale Rijschool Noordwijk is dat je leert rijden in je eigen buurt. Daar waar je de straten kent en de gevaarlijke hoekjes en kantjes als geen ander weet te zijn. Je rijdt door Grashoek, Dorpskern en Beeklaan-kwartier. 

Ook als je niet in Noordwijk woont kan je rijlessen volgen bij Nationale Rijschool. De beste autorijschool van Nederland vind je ook in Rotterdam, Barendrecht, Leiden en andere Nederlandse steden.

Versneld je rijbewijs B halen

Heb je snel je rijbewijs nodig voor je baan? Of hunker je naar de vrijheid die een rijbewijs je brengt? Kies voor een spoedcursus rijbewijs in Noordwijk. 

Een spoedcursus rijbewijs kost niet veel meer dan het basispakket maar het biedt wel meer voordelen. De cursus wordt afgelegd in enkele dagen of enkele weken waardoor je veel uren na elkaar achter het stuur zit. Je rijexamen boek je meteen aan het begin van je lessenreeks zodat je een duidelijke deadline hebt. 

Gratis proefles in Noordwijk

Je begint je lessenreeks bij Nationale Rijschool Noordwijk met een gratis proefles. Je betaalt 40 euro voor een proefles. Dat geld krijg je terug als je besluit om al je autorijlessen bij onze goedkope rijschool in Noordwijk te volgen. Zo is die proefles toch gratis en kan je de kosten van je autorijlessen laag houden. 

De goedkope rijlespakketten die je volgt bij Nationale Rijschool in Noordwijk zijn op maat gemaakt en worden gegarandeerd een succes. Boek nu jouw proefles!

Bekijk hier onze lespakketten

 

Nationale Rijschool biedt enkel autorijlessen aan.

Lees meer

Veelgestelde vragen

 • Een proefles duurt 1 uur.
 • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
 • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
 • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
 • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
 • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
 • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
 • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: €100 korting op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €330,-
CHECKMARK
€6,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu
×