Rijschool in Delft

Proefles aanvragen

Voor je rijlessen in Delft kan je terecht bij de rijinstructeurs van Nationale Rijschool. Je kan lessen volgen jouw tempo en op maat. Nationale Rijschool Delft biedt de beste autorijlessen in de regio, en dat op elk moment van de dag. Leer rijden in je eigen buurt waar je de straten kent en krijg alle vaardigheden van het autorijden in geen tijd onder de knie.

Vertrouwde rijschool: Nationale Rijschool

De beste rijschool in Delft is Nationale Rijschool. Onze rijinstructeurs hebben jarenlange ervaring. In korte tijd leert je lesgever je alle vaardigheden die je nodig hebt om te slagen voor je rijexamen. Elk rijlespakket ziet er bij de goede rijschool in Delft anders uit en is op maat. Parkeren en keren worden een makkie, En alles snel zien op een kruispunt wordt je tweede natuur.

Alle voordelen op een rijtje

Al na enkele lessen zit je zelfverzekerd achter het stuur en maak je deel uit van het verkeer alsof je nooit wat anders gedaan hebt. Bovendien, kan je genieten van heel wat extra’s als je autorijlessen volgt bij onze goede autorijschool in Delft:

Onze flexibele betaalopties zorgen er ook voor dat je steeds op je gemak aan een rijles begint. 

Autorijschool in Delft en omgeving

Je leert rijden in buurten zoals Binnenstad, Wippolder en Vrijenban. De rijinstructeurs van Nationale Rijschool Delft nemen je mee op de wegen waarop jij je elke dag verplaatst naar school of je werk. Daarnaast rijden ze ook met je naar de moeilijke punten die je op je rijexamen zal tegenkomen, zoals drukke wegen of kruispunten.

De rijinstructeurs van Nationale Rijschool Delft zijn flexibel. Kan jij enkel ’s avonds of heel erg vroeg in de ochtend? Dat is geen probleem! De lesgever past zich aan jou aan.
 
Bekijk hier onze lespakketten
 
Wist je dat je Nationale Rijschool ook in andere steden kan vinden zoals Hilversum, Den Haag en Almere?

Haal snel je rijbewijs

Heb je dringend je rijbewijs B nodig voor je baan of je hobby? Of ben je net 18 en mag je eindelijk alleen de weg op en kan je niet wachten om je rijbewijs in je handen te houden? Kies voor de spoedcursus rijbewijs van Nationale Rijschool Delft.

Tijdens een spoedcursus leer je dezelfde vaardigheden en kennis als in het basispakket, enkel gaat het in deze cursus wat sneller. Dankzij de spoedcursus rijbewijs in Delft kan je je rijbewijs halen in enkele dagen.

Gratis proefles in Delft

Bij Nationale Rijschool volg je de goedkoopste rijlessen van Delft en omstreken zonder aan kwaliteit in te boeten. Bovendien heb je altijd recht op een gratis proefles als je daarna ook besluit lessen te volgen bij Nationale Rijschool. Zo kan je de kosten van het behalen van een rijbewijs naar beneden halen. Of je nu kiest voor het basispakket of de spoedcursus rijbewijs halen, onze rijinstructeurs verzekeren dat je waarde krijgt voor je geld én dat je slaagt. Boek vandaag al jouw gratis proefles!

Schermafbeelding 2021 04 10 om 23.19.02

Nationale Rijschool biedt enkel autorijlessen aan.

Lees meer

Veelgestelde vragen

  • Een proefles duurt 1 uur.
  • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
  • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
  • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
  • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
  • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
  • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
  • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: €100 korting op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €330,-
CHECKMARK
€6,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu
×