nederland rijles

Rijschool Mijdrecht

Bij onze rijschool halen leerlingen over het algemeen binnen enkele maanden hun rijbewijs. Start dan vliegensvlug bij Nationale Rijschool Mijdrecht!!

In 2018 ontvingen 30 jongens en meiden hun roze pasje in Mijdrecht.

Een van de Nationale Rijschool-instructeurs is actief in Mijdrecht. Niet alleen inwoners uit Mijdrecht, maar ook mensen uit Waverveen, Wilnis of Amstelhoek haalt hij graag op in zijn blauwwitte lesauto. Nationale Rijschool rijdt door heel het land, ook in LoenerslootAalsmeer of Amstelveen.

Onze rijinstructeur in Mijdrecht over Nationale Rijschool: "Jongeren helpen bij het behalen van het felbegeerde roze pasje is waar mijn hart ligt. Ik vind het prachtig om te zien hoe gemotiveerd mijn leerlingen zijn. Met veel plezier help ik ze bij het leren beheersen van de auto en het veilig navigeren over de weg. Elke keer als dat lukt, ben ik trots op de leerling én op mezelf."

Oud-leerlingen in Mijdrecht hechtten vooral veel waarde aan de persoonlijke benadering van Nationale Rijschool. Wilhelmina uit Mijdrecht: "Ik heb best veel last van faalangst. Soms overzie ik de situatie niet. Mijn instructeur heeft mij uitstekend geholpen en gaf me tips om mijn angsten te overwinnen. Ik slaagde in slechts

Kies voor kwaliteit, kies voor Nationale Rijschool!

 • Start nu en betaal later !
 • Een gratis proefles in Mijdrecht van circa één uur.
 • Woon je in de middle of nowhere. Maak je geen zorgen, we halen je gewoon thuis op.
 • Niet in één keer succes? Geen reden voor een domper. Nationale Rijschool hangt de slingers voor je op en betaald jouw herexamen!
 • De laagste prijs per rijles in Mijdrecht.
 • Begin deze week nog met rijlessen.
 • Onze rij-instructeurs staan voor hun leerlingen klaar, dag en nacht, letterlijk!

Ben je geïnteresseerd om te starten? Neem contact op met één van onze instructeurs. Het enige wat jij hoeft te doen is het formulier invullen en wij doen de rest!

Deel deze pagina via:

  Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  Start nu, betaal achteraf
  Herfst-Korting €100,-
  Gratis herexamen €270,-
  €4,50 korting per les
  Proefles aanvragen
  This field is for validation purposes and should be left unchanged.

  Hoeveel kost mijn lespakket?

  Proefrijles
  Spoedcursus
  Lespakketten
  Locaties
  Blog
  carcrossmenu
  ×