Rijschool Loenersloot

Bye bye openbaar vervoer! Rijbewijs, here I come! Start dan vliegensvlug bij Nationale Rijschool Loenersloot!!

De lessen in Loenersloot worden verzorgd door een ervaren instructeur. Hij doet tevens nabije dorpen en steden aan, zoals Baambrugge, Baambrugse Zuwe en Nederhorst den Berg. Mijdrecht, Maarssen en Muiden behoren ook tot de plaatsen waar Nationale Rijschool rijdt.

Onze rijinstructeur in Loenersloot over Nationale Rijschool: “Ik vier ieder succes met de leerling en voel me blij en tevreden wanneer de leerling geslaagd is en met een blij gezicht naar buiten stapt uit het CBR-gebouw. Mag ik jouw succes ook meevieren? Stap dan bij me in, in Loenersloot en haal ook binnen een half jaar je rijbewijs! Het kan allemaal bij Nationale Rijschool."

De instructeurs van Nationale Rijschool zijn graag geziene gasten in Loenersloot. Kastelein uit Loenersloot: "In 2018 ging ik op zomervakantie naar Italië, waar ik een leuke Duitse meid ontmoette. We hebben nu nog steeds een relatie. Ze woont net over de grens van Nederland, dus nu ik mijn rijbewijs heb gehaald bij Nationale Rijschool, kan ik haar gemakkelijk opzoeken. In een half jaar tijd dat ik mijn rijbewijs heb, heb ik al meer dan 13.000 kilometer afgelegd! "

Dit zijn de meest gehoorde redenen waarom leerlingen voor ons kiezen:

 • Start nu en betaal later!
 • Gratis proefles. Je bent niet verplicht om bij ons te lessen.
 • Jij kiest waar de instructeur je ophaalt!
 • Slaag jij niet in één keer? Geen probleem: wij betalen je herexamen.
 • Bij Nationale Rijschool betaal je alleen voor de minuten die je ook daadwerkelijk rijdt. Daarom bieden wij lessen van 50 minuten voor €37,50.
 • Liever op zaterdag, zondag of in de avonduren rijden? Dat kan!
 • De rij-instructeurs van Nationale Rijschool voldoen aan strenge selectiecriteria, want de beste rijschool verdient de beste leraren.

Wil jij graag rijles krijgen van een rijinstructeur in Loenersloot en omgeving? Vul het formulier in. Laat jouw persoonlijke info achter en we geven je een belletje, appje of mailtje!

  Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  Start nu, betaal achteraf
  Zomer-Korting €100,-
  Gratis herexamen €270,-
  €6,50 korting per les
  Proefles aanvragen

   Proefrijles
   Spoedcursus
   Lespakketten
   Locaties
   Blog
   carcrossmenu
   ×