Rijschool in Kwintsheul

Proefles aanvragen

Kom erachter via een proefrit of Nationale Rijschool Kwintsheul jouw gedroomde keuze is voor je rijlessen. Leer je instructeur kennen en verkrijg op snelle wijze de nodige rijvaardigheden. Met ervaren instructeurs die je begeleiden, zul je vlot de subtiele aspecten van het autorijden leren. Laat de zorgen over je rijexamen achterwege, het wordt een koud kunstje!

Ga voor kwaliteit, ga voor Nationale Rijschool

Nationale Rijschool Kwintsheul betekent superieure kwaliteit. De rijschool heeft een collectief van ervaren instructeurs die professioneel getraind en bedreven zijn in hun vakgebied. Tijdens een proefrit beoordeelt de instructeur je rijcapaciteiten en bepaalt hij/zij de leerpunten waarop de nadruk gelegd moet worden. Zo verspil je geen tijd aan vaardigheden die je al beheerst of snel zou kunnen leren.

Door te kiezen voor de gerenommeerde rijschool van Kwintsheul, vergroot je de kans op succes voor je rijexamen. Onze instructeurs versterken je zelfvertrouwen en zorgen ervoor dat je je comfortabel voelt achter het stuur.

Waarom Nationale Rijschool?

Bij Nationale Rijschool Kwintsheul geniet je niet alleen van de deskundigheid van onze instructeurs, maar ook van een verscheidenheid aan andere voordelen.

De beste rijlessen in Kwintsheul en omgeving

In een rijles staat jij centraal. De instructeur past zich aan jouw wensen aan. Dit is van toepassing op zowel de inhoud van de les als de logistieke kwesties. Geniet van het gemak om door de instructeur thuis te worden opgepikt. Samen rijd je door de gebieden die je normaal frequenteert, zoals het stadscentrum, het Westlands Museum en Kerkstraat. Bovendien worden de lessen gepland op tijdstippen die jou het beste uitkomen. Onze instructeurs zijn flexibel. Het is dus mogelijk om rijlessen in te plannen in de ochtend of avond. Heb je liever rijles in Naaldwijk, Delft of Den Haag? Alles kan. De Nationale rijschool is actief in heel Nederland.

Snel je rijbewijs halen

Als je kiest voor een spoedcursus rijbewijs van Nationale Rijschool Kwintsheul, krijg je je rijbewijs in een zeer korte tijd. Alle rijlessen vinden plaats binnen een periode van 1 tot 4 weken. Je kunt ervoor kiezen om alle lessen in een week te nemen of te verspreiden over een maand, afhankelijk van je leersnelheid. Je volgt dagelijks meerdere uren les, waardoor je snel vooruitgang boekt. Je kunt je rijexamen binnen 5 tot 8 dagen doen. Er is geen wachttijd, dus je kunt direct beginnen.

Proefrit in Kwintsheul

Dankzij onze bekwame instructeurs behoren de betaalbare rijlessen van Nationale Rijschool tot de besten in Kwintsheul.

Elke lessenserie start met een proefrit. Deze is geheel kosteloos. Op basis van deze rit kan de instructeur je competentieniveau inschatten en het rijlespakket hierop aanpassen.

Voor de proefrit betaal je 40 euro, maar als je besluit verder te gaan met lessen bij Nationale Rijschool, wordt dit bedrag gecompenseerd. Na de rit ontvang je een informatieve brochure, zodat je in alle kalmte kunt overwegen of je alle rijlessen wilt volgen bij Nationale Rijschool Kwintsheul. Boek nu jouw gratis proefles en geniet van alle voordelen!

Let op: Nationale Rijschool geeft uitsluitend autorijlessen

Lees meer

Veelgestelde vragen

  • Een proefles duurt 1 uur.
  • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
  • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
  • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
  • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
  • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
  • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
  • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: €100 korting op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €330,-
CHECKMARK
€6,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu
×