Rijschool Kwintsheul

Ben je minimaal 16,5 jaar en klaar om achter het stuur te kruipen? Start dan vliegensvlug bij Nationale Rijschool Kwintsheul!!

We zijn blij dat een ervaren rij-instructeur veel van onze rijlessen in Kwintsheul verzorgt. Overigens lest hij naast Kwintsheul ook in naburige plaatsen als Poeldijk, Wateringen en Mariandijk. Andere rij-instructeurs van Nationale Rijschool rijden in Naaldwijk, Rijswijk en Monster.

Onze rijinstructeur in Kwintsheul over Nationale Rijschool: “Of ik het niet zat wordt, dagelijks in de auto zitten? Nee, het is juist super leuk! Jij bent anders dan de volgende leerling en dat maakt het heel leuk. Geen enkele rit is hetzelfde.”

Meer dan 95% van jongeren die een proefles nemen bij Nationale Rijschool zijn binnen 50 minuten overtuigd! Gerbrands uit Kwintsheul: "Ik heb best veel last van faalangst. Soms overzie ik de situatie niet. Mijn instructeur heeft mij uitstekend geholpen en gaf me tips om mijn angsten te overwinnen. Ik slaagde in slechts

Veilig op weg in Kwintsheul dankzij Nationale Rijschool

 • Start nu en betaal later!
 • Gratis proefles. Je bent niet verplicht om bij ons te lessen.
 • Onze rijinstructeur uit Kwintsheul haalt je bij iedere les op.
 • Slaag jij niet in één keer? Geen probleem: wij betalen je herexamen.
 • All-inclusive rijlessen van €37,50 per rijles.
 • Begin deze week nog met rijlessen.
 • Onze rij-instructeurs luisteren naar jouw wensen en denken mee.

Zet jij jouw rijbewijs in de vijfde versnelling? Vul het formulier in. Zodra het formulier binnen is, plannen we je proefles in.

  Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  Start nu, betaal achteraf
  Zomer-Korting €100,-
  Gratis herexamen €270,-
  €6,50 korting per les
  Proefles aanvragen

   Proefrijles
   Spoedcursus
   Lespakketten
   Locaties
   Blog
   carcrossmenu
   ×