Rijschool in Heemskerk

Proefles aanvragen

Parkeren, remmen, je richtingaanwijzer op het juiste moment gebruiken, binnenkort kan jij het allemaal. Bij Nationale Rijschool Heemskerk leer jij goed en budgetvriendelijk rijden. Onze goede autorijschool is er voor jou op elk moment van de dag. Ontdek er hier alles over.

Nationale Rijschool: de rijschool voor iedereen!

Beginnen doe je bij Nationale Rijschool met een proefles. Vervolgens kies je een van onze 3 rijlespakketten aan. Elk pakket bestaat uit lessen op maat. Onze rijinstructeurs zijn opgeleid om jou van kwaliteitsvolle rijlessen te voorzien. Tenslotte, boek je je rijexamen. Slagen doe je gegarandeerd, indien nodig krijg je een gratis herkansing.

Waarom je voor ons moet kiezen

Dankzij Nationale Rijschool Heemskerk volg je autorijlessen die bij jou en je budget passen. Zo krijg je heel wat voordelen:

 • De enige rijschool met achteraf betalen
 • Gratis proefles
 • Géén wachttijd, start direct
 • Inclusief herexamengarantie
 • Thuis opgehaald

Ben jij al overtuigd dat onze verkeersschool de beste van het land is?

Autorijschool in Heemskerk en omgeving

Je vindt gegarandeerd een Nationale Rijschool bij jou in de buurt, in Heemskerk,  Purmerend, Zaandam of Haarlem. Wanneer je lest in Heemskerk doe je dat in bekende buurten zoals  Centrum, Zaalbergkwartier of Commandeurs.

Bij onze goede rijschool volg je niet alleen kwalitatieve lessen maar je doet dat ook op een moment dat voor jou uitkomt. Lessen kan om 8 uur in de ochtend of om 9 uur in de avond maar ook in het midden van de dag. Onze rijinstructeurs zijn flexibel.

Supersnel je rijbewijs halen

Haal sneller dan ooit je rijbewijs B met een spoedcursus. In deze supersnelle cursus volgen je autorijlessen elkaar sneller op. Je begint meteen want Nationale Rijschool Heemskerk kent geen wachttijd. Bovendien leg je direct je rijexamen vast op een moment dat voor jou past.

Gratis proefles in Heemskerk

Nationale Rijschool Heemskerk geeft jouw een gratis proefles.  Wat leuk! Voor welk lessenpakket je ook kiest, aan de hand van een proefles ontdek jij hoe een autorijles bij onze goedkope rijschool er uit ziet. Aanvankelijk betaal je de rijschool 40 euro voor die les. Dat geld wordt afgetrokken wanneer je een lessenpakket aankoopt.

Nationale Rijschool biedt uitsluitend rijlessen B aan.

Lees meer

Veelgestelde vragen

 • Een proefles duurt 1 uur.
 • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
 • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
 • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
 • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
 • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
 • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
 • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: €100 korting op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €330,-
CHECKMARK
€6,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu