Rijschool Heemskerk

Wil jij graag jouw brommercertificaat verruilen voor een autorijbewijs? Schrijf je rechts direct in voor een proefles bij Nationale Rijschool Heemskerk!

De rij-instructeur in Heemskerk stoomt jou in een mum van tijd klaar. Naast Heemskerk rijdt hij ook in Beverwijk, IJmuiden en zelfs in Wijk aan zee. In omliggende plaatsen zoals Castricum, IJmuiden en Haarlem hebben wij diverse goed opgeleide instructeurs die de rijlessen namens Nationale Rijschool verzorgen.

Onze rijinstructeur in Heemskerk over Nationale Rijschool: "Mijn missie is om leerlingen snel te laten slagen in zo min mogelijk lessen. 17 en 18-jarigen kunnen hun geld beter sparen voor een studie, dan om het uit te geven aan een te dure rijschool."

Op schoolpleinen en op werkplaatsen wordt er regelmatig over Nationale Rijschool gesproken. Over onze rij-instructeur in Heemskerk zijn velen te spreken. Schuylenborgh uit Heemskerk: “Op zaterdag speel ik met mijn tweelingbroer korfbalwedstrijden. Daar moeten we regelmatig een flink eind voor rijden. Tot voor kort waren we afhankelijk van onze ouders om te rijden. Maar nu we allebei ons rijbewijs hebben gehaald bij Nationale Rijschool kunnen we zelf rijden. O ja, ik wil nog wel even genoemd hebben dat ik vier dagen eerder geslaagd ben dan mijn tweelingbroer!”

Wij zijn de beste rijschool in Heemskerk

 • Start nu en betaal later !
 • Intakegesprek (proefles & advies) is vrijblijvend en gratis.
 • Thuis ophalen en op school weer afzetten (of andersom)? In Heemskerk geen punt!
 • Niet in één keer geslaagd? Wij betalen je herexamen!
 • All-inclusive rijlessen van €37,50 per rijles.
 • Hoog slagingspercentage dankzij unieke, moderne lesmethode.
 • De rij-instructeurs van Nationale Rijschool zijn stuk voor stuk in het bezit van de juiste certificaten en diploma's. Bij Nationale Rijschool is er alleen ruimte voor de beste leraren!

Stap jij binnenkort naast onze instructeur achter het stuur? Neem contact op met één van onze instructeurs. Zodra je het formulier hebt voltooid gaan wij direct voor je aan de slag!

Deel deze pagina via:

  Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  Start nu, betaal achteraf
  Herfst-Korting €100,-
  Gratis herexamen €270,-
  €4,50 korting per les
  Proefles aanvragen
  This field is for validation purposes and should be left unchanged.

  Hoeveel kost mijn lespakket?

  Proefrijles
  Spoedcursus
  Lespakketten
  Locaties
  Blog
  carcrossmenu