Rijschool Purmerend

De ervaren rijinstructeurs en –instructrices van autorijschool Nationale Rijschool Purmerend leren jou alle tips en tricks van het autorijden. Parkeren, schakelen en verkeersregels naleven doe jij binnenkort alsof het een niets is. Je haalt gegarandeerd je rijexamen dankzij onze autorijschool in Purmerend!

Kies voor kwaliteit, kies voor Nationale Rijschool

Nationale Rijschool Purmerend staat bekend om goedkope en succesvolle lesmethodes en efficiënte lessen. Onze verkeersschool in Purmerend werkt samen met ervaren instructeurs en instructrices. Hun missie is dat jij je rijexamen haalt.

Bij onze goedkope rijschool in Purmerend stel je helemaal zelf je rijlespakket samen. Je volgt een proefles, kiest een van onze rijlespakketten en je legt je rijexamen af. Bovendien, krijg je een gratis herkansing als je niet van de eerste keer slaagt. 

Waarom rijlessen bij ons

Je geniet van een hele reeks voordelen als je je autorijlessen volgt bij Nationale Rijschool Purmerend. Je krijgt:

gratis proefles x 

Haal je rijbewijs zonder zorgen bij de beste rijschool van Purmerend 

Autorijschool in Purmerend

Leren rijden dat doe je het best zonder stress en in je eigen buurt. Dankzij Nationale Rijschool Purmerend leer je rijden in de wijk waar jij woont. Je gaat aan de slag in Overwhere, Wheermolen of Gors.

Bovendien zijn onze instructeurs flexibel. Jij kiest op welk moment van de dag je autorijlessen volgt. Dan kan om 9u00 ’s ochtends maar ook om 8u00 in de avond.

Woon je niet in Purmerend? Je vindt ons ook in steden zoals Zaandam, Amsterdam en Hoorn.

bekijk hier onze lespakketten

Haal je autorijbewijs middels een spoedcursus

Heb je je rijbewijs snel nodig? Heb je een nieuwe baan of wil je wat meer vrijheid? Kies voor een spoedcursus rijbewijs in Purmerend.  

In een spoedcursus rijbewijs B leer je hetzelfde als tijdens elke andere lessenreeks, maar bij een spoedcursus doe je dat gewoon wat sneller. Je rijexamen plan je aan het begin van je lessenreeks zodat je een duidelijke goal hebt.

Gratis proefles in Purmerend

Bij alle lespakketten van Nationale Rijschool Purmerend, krijg je een gratis proefles. Je betaalt 40 euro voor die les. Dat bedrag krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool Purmerend volgt. Nadien kies je een pakket op maat. Jij slaagt gegarandeerd voor je rijexamen. Boek nu een proefles en ga morgen al aan de slag!

Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen B aan.

Deel deze pagina via:

  Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  Start nu, betaal achteraf
  Herfst-Korting €100,-
  Gratis herexamen €270,-
  €4,50 korting per les
  Proefles aanvragen
  This field is for validation purposes and should be left unchanged.

  Hoeveel kost mijn lespakket?

  Proefrijles
  Spoedcursus
  Lespakketten
  Locaties
  Blog
  carcrossmenu