Rijschool in Edam

Proefles aanvragen

Ontdek in een proefles of Nationale Rijschool Edam de ultieme rijschool is voor jou. Ontmoet je instructeur en krijg vlug essentiële rijtechnieken onder de knie. Met bekwame instructeurs naast je pik je in een oogwenk de details van het autorijden op. Maak je niet langer zorgen over je rijexamen; het wordt zo simpel als wat!

Standaard kwaliteit, kies voor Nationale Rijschool

Nationale Rijschool Edam staat voor uitmuntendheid. De school is in samenwerking met een groep doorgewinterde instructeurs die hoog opgeleid en bekwaam zijn in hun vak. Gedurende een proefles beoordeelt de instructeur jouw rijtechnieken en benoemt hij/zij de aspecten waar extra aandacht nodig is. Hierdoor verspil je geen tijd aan vaardigheden die je al beheerst of gemakkelijk leert.

Door te kiezen voor de vooraanstaande rijschool van Edam, verhoog je de kans op het succesvol afronden van je rijexamen. Onze instructeurs verhogen je zelfvertrouwen en zorgen dat je je comfortabel voelt achter het stuur.

Waarom voor ons kiezen?

Bij Nationale Rijschool Edam geniet je niet enkel van de deskundigheid van onze instructeurs maar ook van vele andere pluspunten.

Voortreffelijke autorijlessen in Edam en omgeving

Gedurende een rijles ben jij het middelpunt. De instructeur stemt zich af op jouw wensen, zowel de inhoud van de les als de praktische aspecten. Geniet van het gemak om thuis opgehaald te worden door de instructeur. Samen rijden jullie door de gebieden waar je normaal vertoeft, zoals het stadscentrum, de Singelwijk en Fort bij Edam. Bovendien worden de lessen ingepland op momenten die jou het beste passen. Onze instructeurs zijn flexibel, dus je kan de autorijlessen zowel in de ochtend als in de avond inplannen. Ook in Volendam, Purmerend of Zaandam en Zaanstad is rijles mogelijk. Nationale Rijschool is overal in heel Nederland actief.

Spoedcursus voor je rijbewijs

Als je kiest voor een spoedcursus rijbewijs van Nationale Rijschool Edam, behaal je je rijbewijs in een ongeëvenaard tempo. Alle rijlessen zijn opeenvolgend binnen 1 tot 4 weken. Je hebt de optie om alle lessen in één week te nemen of te spreiden over een maand, afhankelijk van jouw voorkeur. Met meerdere uren les per dag boek je snel vooruitgang en kun je je rijexamen binnen 5 tot 8 dagen afleggen. Er is geen wachtlijst, dus je kunt meteen beginnen.

Proefles in Edam

Dankzij onze vakkundige instructeurs behoren de betaalbare rijlessen van Nationale Rijschool tot de top in Edam. Elke lessenreeks vangt aan met een proefles, die geheel vrijblijvend is. Op basis hiervan kan de instructeur jouw vaardigheidsniveau inschatten en het rijlespakket aanpassen.

Voor de proefles betaal je 40 euro, maar als je besluit verder te gaan met de lessen bij Nationale Rijschool, wordt dit bedrag gecompenseerd. Na de les krijg je een informatieve brochure, zodat je op je gemak kunt bepalen of je alle rijlessen wilt volgen bij Nationale Rijschool Edam. Reserveer nu jouw kosteloze proefles en geniet van alle voordelen!

Let op: Nationale Rijschool geeft uitsluitend autorijlessen

Lees meer

Veelgestelde vragen

  • Een proefles duurt 1 uur.
  • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
  • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
  • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
  • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
  • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
  • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
  • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:
Lessen zijn nog niet beschikbaar in Edam
Vul je e-mailadres hieronder in om op de hoogte te blijven

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu

[variable_1] uit [variable_2] heeft zich zojuist ingeschreven voor een proefles.