Rijschool in Volendam

Proefles aanvragen

Vind je het ook zo spannend om te beginnen met autorijden? Nergens voor nodig! Ga dan alleen voor het beste, ga voor Nationale Rijschool Volendam!!

We zijn trots op de jarenlange ervaring van onze rij-instructeur in Volendam. Hij doet tevens nabije dorpen en steden aan, zoals Edam, Monnickendam en Broek in Waterland. Nationale Rijschool is trouwens goed vertegenwoordigd in de regio en heeft instructeurs rijden in Edam, Purmerend en Hoorn.

Onze rijinstructeur in Volendam over Nationale Rijschool: "Als één van de weinige rijscholen biedt Nationale Rijschool gratis herexamen(s) aan. Dit zorgt ervoor dat er minder druk is om je CBR-examen te halen, omdat je weet dat het geen 270 euro kost om opnieuw op te gaan. Het resultaat: meer kandidaten slagen in één keer."

Oud-leerlingen zijn laaiend enthousiast over Nationale Rijschool in Volendam, daarom raadt bijna 100% van de geslaagden ons aan! Hekkenberg uit Volendam: "Mijn broertje studeert in Utrecht en die breng ik zondagavond naar zijn kamer. Het is zo fijn om een rijbewijs te hebben. Nu leen ik nog de auto van mijn vader, maar ik hoop volgend jaar een eigen auto te kopen."

Veilig op weg in Volendam dankzij Nationale Rijschool

 • Start nu en betaal later!
 • Een gratis proefles, waarbij een inschatting wordt gedaan van het aantal lessen.
 • Je wordt thuis opgehaald in Volendam!
 • Gezakt voor je praktijkexamen? Geen schrik! Nationale Rijschool betaalt je herexamen t.w.v. 270 euro!
 • Naast excellente service biedt Nationale Rijschool ook een excellent tarief van €42 per rijles!
 • Start direct met lessen in Volendam. Je hoeft niet te wachten.
 • Onze rij-instructeurs staan voor hun leerlingen klaar, dag en nacht, letterlijk!

Ben jij de volgende Max Verstappen? Klik razendsnel op ons proeflesformulier! Laat jouw gegevens achter en we plannen deze week nog een proefles in!

Andere locaties in de buurt

Lees meer

Veelgestelde vragen

 • Een proefles duurt 1 uur.
 • Een proefles kost €40. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
 • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €40 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
 • Sinds 6 april kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
 • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
 • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €40 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €40 korting op het rijlespakket.
 • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
 • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: €100 korting op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €285,-
CHECKMARK
€5,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu
×