Rijschool in Volendam

Proefles aanvragen

Ontdek via een proefles of Nationale Rijschool Volendam de ideale rijschool is voor jouw rijtraining. Leer je instructeur kennen en verkrijg vlot de basale rijvaardigheden. Met ervaren instructeurs aan jouw kant, krijg je snel grip op de nuances van het autorijden. Het rijexamen? Maak je geen zorgen, dat wordt een eitje!

Kwaliteit als basis, kies voor Nationale Rijschool

Nationale Rijschool Volendam symboliseert superioriteit. De rijschool heeft een band met een groep doorgewinterde instructeurs, die goed zijn opgeleid en hun vak tot in de finesse beheersen. Gedurende een proefles beoordeelt de instructeur jouw rijvaardigheden en markeert hij/zij de leerpunten waarop geconcentreerd moet worden. Op deze manier verlies je geen tijd met vaardigheden die je al beheerst of snel meester bent.

Door te opteren voor de prominente rijschool van Volendam, verhoog je de kans op succes bij je rijexamen. Onze instructeurs boosten je zelfvertrouwen en zorgen dat je je op je gemak voelt achter het stuur.

Waarom voor ons kiezen?

Bij Nationale Rijschool Volendam geniet je niet alleen van de expertise van onze instructeurs, maar ook van vele andere voordelen.

Eersteklas autorijlessen in Volendam en omgeving

Bij een rijles staat alles in het teken van jou. De instructeur stemt zich af op jouw wensen. Dit geldt voor zowel de inhoud van de les als de praktische zaken. Je hebt het privilege om thuis opgehaald te worden door de instructeur. Samen navigeer je door de wijken waar je gebruikelijk bent, zoals het stadscentrum, Munnikeveld en de dijken. Daarnaast worden de lessen ingeroosterd op momenten die voor jou het meest geschikt zijn. Onze instructeurs zijn flexibel. Dus het is mogelijk om autorijlessen in de ochtend of avond te plannen. Heb je liever rijles in Purmerend, Zaandam of Amsterdam? Alles kan. Nationale Rijschool is actief in het hele land.

Spoedcursus voor je rijbewijs

Als je gaat voor een spoedcursus rijbewijs bij Nationale Rijschool Volendam, behaal je je rijbewijs in een zeer korte tijd. Alle rijlessen worden opeenvolgend gepland binnen 1 tot 4 weken. Je kan ervoor kiezen om alle lessen in 1 week te nemen of te spreiden over een maand, afhankelijk van je leersnelheid. Je volgt meerdere lesuren per dag waardoor je snel evolueert. Je rijexamen kan in 5 tot 8 dagen plaatsvinden. Er is geen wachttijd, dus je kunt meteen beginnen.

Proefles in Volendam

Dankzij onze bekwame instructeurs behoren de betaalbare rijlessen van Nationale Rijschool tot de top in Volendam. Elke lessenserie start met een proefles. Deze is volledig gratis. Op basis van deze les kan de instructeur jouw vaardigheidsniveau inschatten en het rijlespakket op maat maken.

Voor de proefles betaal je 40 euro, maar als je besluit om verder te gaan met lessen bij Nationale Rijschool, krijg je dit bedrag terug. Na de les ontvang je een informatieve brochure, zodat je rustig kunt overwegen of je al je rijlessen wilt volgen bij Nationale Rijschool Volendam. Boek nu je gratis proefles en geniet van alle voordelen!

Let op: Nationale Rijschool geeft uitsluitend autorijlessen.

Lees meer

Veelgestelde vragen

  • Een proefles duurt 1 uur.
  • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
  • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
  • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
  • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
  • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
  • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
  • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:
Lessen zijn nog niet beschikbaar in Volendam
Vul je e-mailadres hieronder in om op de hoogte te blijven

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu