Rijschool in Zaandam en Zaanstad

Proefles aanvragen

Woon jij in Zaandam en wil jij zo snel mogelijk je rijbewijs halen? Dat kan bij Nationale Rijschool in Zaandam! Bij ons kun je vrijwel direct beginnen met het volgen van rijlessen en al in twee tot vier weken je rijbewijs halen.

Natuurlijk is het ook mogelijk om je rijbewijs te halen op een langere termijn. Als autorijschool in Zaandam bieden wij onze rijlessen aan in de vorm van verschillende lespakketten.

Het lespakket wordt volledig op jou afgestemd. Dit doen wij door middel van een proefles. Deze proefles kun je gratis volgen bij Nationale Rijschool. Ook de tussentijdse toets en een eventueel herexamen zijn kosteloos bij Nationale Rijschool in Zaandam.

Proefles aanvragen? Vul dan het formulier in!

Start nu en betaal later!

Nationale Rijschool Zaanstad

Zaanstad is ook een plaats waar Nationale Rijschool actief is als rijschool. In Zaanstad is het aanbod rijscholen vrij groot. Nationale Rijschool onderscheidt zich op een aantal manieren. Het belangrijkste van onze rijschool in Zaanstad is dat jij centraal staat. Ze heb je een vaste instructeur. Het vertrouwen van een vaste instructeur zorgt voor een ontspannen gevoel. Dit is erg belangrijk tijdens het leren autorijden. Ook kan de instructeur jouw voortgang goed in de gaten houden.

Zin om te beginnen met lessen? Vraag dan een proefles aan of neem contact met ons op voor meer informatie.

Lees meer

Veelgestelde vragen

  • Een proefles duurt 1 uur.
  • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
  • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
  • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
  • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
  • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
  • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
  • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: €100 korting op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €330,-
CHECKMARK
€6,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu
×