Rijschool in De Rijp

Binnenkort mag jij zelfstandig de weg op. Het enige wat je nog moet doen, is je rijbewijs halen bij Nationale Rijschool in De-rijp. 1,2,3, GO! Bij onze rijschool in De-rijp! kun je naast de standaardpaketten ook kiezen voor een spoedopleiding!

De rijlessen in De-rijp worden verzorgd door onze goed opgeleide instructeur. Ook wanneer je in Spijkerboor, Grootschermer of West-Graftdijk woont, komt hij je thuis ophalen. Zit jouw keuze er niet tussen? Nationale Rijschool rijdt ook in PurmerendAlkmaar of Castricum.

Onze rijinstructeur in De-rijp over Nationale Rijschool: "Jongeren helpen bij het behalen van het felbegeerde roze pasje is waar mijn hart ligt. Ik vind het prachtig om te zien hoe gemotiveerd mijn leerlingen zijn. Met veel plezier help ik ze bij het leren beheersen van de auto en het veilig navigeren over de weg. Elke keer als dat lukt, ben ik trots op de leerling én op mezelf."

Nationale Rijschool in De-rijp heeft één van de populairste instructeurs van alle locaties. Muller van voorst uit De-rijp: “Op zaterdag speel ik met mijn tweelingbroer korfbalwedstrijden. Daar moeten we regelmatig een flink eind voor rijden. Tot voor kort waren we afhankelijk van onze ouders om te rijden. Maar nu we allebei ons rijbewijs hebben gehaald bij Nationale Rijschool kunnen we zelf rijden. O ja, ik wil nog wel even genoemd hebben dat ik vier dagen eerder geslaagd ben dan mijn tweelingbroer!”

Nog steeds niet overtuigd?

Start nu en betaal later !

 • Je krijgt altijd een gratis proefles (of korting op je lespakket).
 • Je wordt thuis opgehaald in De-rijp!
 • Niet in één keer je roze pasje behaald? Geen punt: wij betalen je herexamen.
 • Naast excellente service bieden wij ook een excellent tarief van € 37,50 per rijles!
 • Begin deze week nog met rijlessen.
 • De rij-instructeurs kiezen voor een persoonlijke aanpak en weten ieder type leerling binnen mum van tijd klaar te stomen voor hun rijbevoegdheid!

Kunnen wij al een plekje in de agenda van de instructeur in De-rijp voor jou reserveren? Geef je naam, e-mailadres en telefoonnummer door via het proeflesformulier. We nemen contact met je op voor een proefles.

  Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  Start nu, betaal achteraf
  Zomer-Korting €100,-
  Gratis herexamen €270,-
  €6,50 korting per les
  Proefles aanvragen

   Proefrijles
   Spoedcursus
   Lespakketten
   Locaties
   Blog
   carcrossmenu
   ×