Rijschool in De Rijp

Proefles aanvragen

Binnenkort mag jij zelfstandig de weg op. Het enige wat je nog moet doen, is je rijbewijs halen bij Nationale Rijschool in De-rijp. 1,2,3, GO! Bij onze rijschool in De-rijp! kun je naast de standaardpaketten ook kiezen voor een spoedopleiding!

De rijlessen in De-rijp worden verzorgd door onze goed opgeleide instructeur. Ook wanneer je in Spijkerboor, Grootschermer of West-Graftdijk woont, komt hij je thuis ophalen. Zit jouw keuze er niet tussen? Nationale Rijschool rijdt ook in PurmerendAlkmaar of Castricum.

Onze rijinstructeur in De-rijp over Nationale Rijschool: "Jongeren helpen bij het behalen van het felbegeerde roze pasje is waar mijn hart ligt. Ik vind het prachtig om te zien hoe gemotiveerd mijn leerlingen zijn. Met veel plezier help ik ze bij het leren beheersen van de auto en het veilig navigeren over de weg. Elke keer als dat lukt, ben ik trots op de leerling én op mezelf."

Nationale Rijschool in De-rijp heeft één van de populairste instructeurs van alle locaties. Muller van voorst uit De-rijp: “Op zaterdag speel ik met mijn tweelingbroer korfbalwedstrijden. Daar moeten we regelmatig een flink eind voor rijden. Tot voor kort waren we afhankelijk van onze ouders om te rijden. Maar nu we allebei ons rijbewijs hebben gehaald bij Nationale Rijschool kunnen we zelf rijden. O ja, ik wil nog wel even genoemd hebben dat ik vier dagen eerder geslaagd ben dan mijn tweelingbroer!”

Nog steeds niet overtuigd?

Start nu en betaal later !

 • Je krijgt altijd een gratis proefles (of korting op je lespakket).
 • Je wordt thuis opgehaald in De-rijp!
 • Niet in één keer je roze pasje behaald? Geen punt: wij betalen je herexamen.
 • Naast excellente service bieden wij ook een excellent tarief van € 37,50 per rijles!
 • Begin deze week nog met rijlessen.
 • De rij-instructeurs kiezen voor een persoonlijke aanpak en weten ieder type leerling binnen mum van tijd klaar te stomen voor hun rijbevoegdheid!

Kunnen wij al een plekje in de agenda van de instructeur in De-rijp voor jou reserveren? Geef je naam, e-mailadres en telefoonnummer door via het proeflesformulier. We nemen contact met je op voor een proefles.

Andere locaties in de buurt

Lees meer

Veelgestelde vragen

 • Een proefles duurt 1 uur.
 • Een proefles kost €40. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
 • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €40 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
 • Sinds 6 april kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
 • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
 • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €40 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €40 korting op het rijlespakket.
 • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
 • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: €100 korting op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €325,-
CHECKMARK
€5,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu