Rijschool in De Rijp

Proefles aanvragen

Ontdek in een proefles of de Nationale Rijschool De Rijp de ideale match is voor jouw rijopleiding. Maak een eerste ontmoeting met je instructeur en verkrijg vlot de belangrijke rijtechnieken. Met ervaren instructeurs naast je, meester je in no-time de kunst van het autorijden. Maak je geen zorgen meer over je rijexamen; dat wordt kinderspel!

Standaard hoogwaardige kwaliteit bij Nationale Rijschool

Nationale Rijschool De Rijp staat synoniem voor uitmuntendheid. De school maakt gebruik van een groep ervaren instructeurs, die uitstekend zijn opgeleid en vaardig in hun beroep. Tijdens een proefles beoordeelt de instructeur jouw rijvaardigheden en bepaalt hij/zij de leerpunten die extra aandacht behoeven. Zo besteed je geen onnodige tijd aan vaardigheden die je al beheerst of snel leert.

Door te kiezen voor de toonaangevende rijschool van De Rijp, verhoog je de kans op succes voor je rijexamen. Onze instructeurs boosten jouw zelfvertrouwen en zorgen dat je je zeker voelt achter het stuur.

Waarom voor ons gaan?

Bij de Nationale Rijschool De Rijp geniet je naast de expertise van onze instructeurs ook van tal van andere pluspunten.

De beste autorijlessen in De Rijp en omgeving

Elke rijles is volledig op jou afgestemd. De instructeur houdt rekening met jouw wensen, zowel qua lesinhoud als praktische zaken. Geniet van het comfort om thuis opgehaald te worden door de instructeur. Samen rijden jullie door de gebieden waar je normaal komt, zoals het stadscentrum, de Driemaster en Oeverpark. Bovendien worden de lessen ingeroosterd op momenten die jou het beste schikken. Onze instructeurs zijn flexibel, dus je kunt de autorijlessen zowel in de ochtend als in de avond inplannen. Ook in Purmerend, Castricum of Heemskerk is rijles mogelijk. De Nationale Rijschool is overal in Nederland actief.

Versnelde rijopleiding

Kies je voor de spoedcursus van de Nationale Rijschool De Rijp, dan haal je jouw rijbewijs in een zeer korte tijd. Alle rijlessen zijn opeenvolgend binnen 1 tot 4 weken. Je hebt de keuze om alle lessen in één week te volgen of te verspreiden over een maand, afhankelijk van jouw voorkeur. Met meerdere uren les per dag boek je snel vooruitgang en kun je je rijexamen binnen 5 tot 8 dagen afleggen. Er is geen wachtlijst, dus je kunt direct beginnen.

Proefles in De Rijp

Dankzij onze ervaren instructeurs behoren de voordelige rijlessen van de Nationale Rijschool tot de top in De Rijp. Elke lessenreeks start met een proefles, die geheel vrijblijvend is. Op basis hiervan kan de instructeur jouw vaardigheidsniveau beoordelen en het rijlespakket aanpassen.

Voor de proefles betaal je 40 euro, maar als je kiest om verder te gaan met de lessen bij de Nationale Rijschool, wordt dit bedrag gecrediteerd. Na de les ontvang je een informatieve brochure, zodat je rustig kunt overwegen of je al je rijlessen wilt voortzetten bij de Nationale Rijschool De Rijp. Reserveer nu jouw kosteloze proefles en geniet van alle voordelen!

Let op: Nationale Rijschool geeft uitsluitend autorijlessen

 

Lees meer

Veelgestelde vragen

  • Een proefles duurt 1 uur.
  • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
  • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
  • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
  • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
  • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
  • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
  • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: €100 korting op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €330,-
CHECKMARK
€6,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu
×