Rijschool in Bussum

Proefles aanvragen

Jij wilt leren autorijden bij de beste rijschool? Jij kijkt er naar uit om alleen de baan op te gaan in Bussum en niet meer afhankelijk te zijn van het openbaar vervoer? Onze ervaren rijinstructeurs en –instructrices leren jou in een mum van tijd alle tips van het autorijden. Het rijexamen haal jij gegarandeerd!

Succesvolle rijschool in Bussum

Nationale Rijschool Bussum organiseert budgetvriendelijke maar kwaliteitsvolle autorijlessen. Dankzij onze unieke lesmethoden behoort Nationale Rijschool tot de beste van het land. De rijschool in Bussum werkt enkel samen met ervaren rijinstructeurs en –instructrices om jou de beste service te kunnen bieden.

Bovendien kies je zelf het lespakket bij onze goedkope rijschool. Je kiest uit 3 rijlespakketten en je maakt achteraf je examen. Dat kan je al plannen aan het begin van je lessenreeks. Je krijgt een gratis herkansing indien je niet van de eerste keer slaagt. 

Waarom nou bij ons?

Dat is een goede vraag met een simpel antwoord: je geniet van een hele reeks voordelen als je je autorijlessen volgt bij Nationale Rijschool. Je profiteert namelijk van:

 • De enige rijschool met achteraf betalen
 • Gratis proefles
 • Géén wachttijd, start direct
 • Inclusief herexamengarantie
 • Thuis opgehaald

Haal je rijbewijs zonder zorgen bij de beste én goedkoopste rijschool van Bussum. 

Autorijschool in Bussum en omgeving

Zonder stress leren rijden is leuker maar ook belangrijk. Daarom leer je best alle kneepjes van het vak in je eigen buurt. Staat je richtingaanwijzer aan? Gebruik je de koppeling op het juiste moment? Heb je die fietser wel gezien? Dankzij Nationale Rijschool Bussum leer je rijden in de wijk waar jij woont en heb je deze vraagstukken zo onder de knie. Je oefent in Bloemenbuurt, Boslaan of Bredius-West.

Je kan ook rijlessen volgen bij Nationale Rijschool als je elders in Nederland woont zoals Hilversum, Huizen of Baarn.

Versneld je rijbewijs halen

Ga voor een spoedcursus rijbewijs in Bussum en heb je rijbewijs B nog sneller op zoek. Dankzij de spoedcursus rijbewijs haal je versneld je rijbewijs. Dat is wel heel snel! Zeker, zonder wachttijd!

Tijdens een spoedcursus rijbewijs B leer je hetzelfde als tijdens elke andere lessenreeks, maar bij een spoedcursus doe je dat gewoon net wat sneller.

Volg een gratis proefles

Heb jij even geluk. Nationale Rijschool Bussum biedt gratis proeflessen aan! Bij alle lespakketten van Nationale Rijschool, krijg je een gratis proefrijles cadeau. Wat leuk! Je betaalt 40 euro voor die les. Dat bedrag krijg je terug als vervolgens bij Nationale Rijschool lest. Zo kan je de kosten van een rijbewijs laag houden.

Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen B aan.

Lees meer

Veelgestelde vragen

 • Een proefles duurt 1 uur.
 • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
 • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
 • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
 • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
 • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
 • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
 • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: €100 korting op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €330,-
CHECKMARK
€6,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu