Rijschool in Baarn

Proefles aanvragen

Woon jij in Baarn en ben je op zoek naar een goede rijschool? Die heb je nu gevonden! Nationale Rijschool Baarn is de beste én goedkoopste rijschool uit de omgeving. Onze rijinstructeurs en –instructrices zijn allemaal toppers die jou in rap tempo leren auto rijden. Boek vandaag nog je proefles of ga meteen aan de slag met een spoedcursus en haal extra snel je rijbewijs. 

Succesvolle rijschool in Baarn

Jij slaagt gegarandeerd voor je rijexamen nadat je een van onze efficiënte rijlespakketten hebt gevolgd. Nationale Rijschool gebruikt een unieke lesmethode op maat van de leerling. Daardoor leer jij op jouw tempo alles wat je moet weten over het autorijden. Slaag je niet de eerste keer? Dat is geen probleem, bij de beste rijschool van Baarn krijg je een gratis herkansing. Slagen doe je zeker weten!

Waarom nou bij ons?

Er zijn heel veel goede redenen waarom jij moet lessen bij Nationale Rijschool Baarn. We maken het je gemakkelijk en zetten alles op een rijtje:

gratis proefles x 

Dankzij onze goede rijschool leer jij rijden op een budgetvriendelijke manier.

Autorijschool in Baarn en omgeving

De les instructeurs komen je bij je thuis ophalen. Dat doen ze op een moment dat voor jou past. Dat kan op elk moment van de dag: voor het werk, na het school of laat in de avond. Wij passen ons aan jou aan. 

Leren rijden doe je in jouw buurt: ga aan de slag in wijken zoals Wilhelminapark, Zandvoort of Componistenwijk. Jij weet meteen waar de moeilijke punten zijn of waar je extra moet opletten. Je kan ook bij Nationale Rijschool terecht in andere Nederlandse steden. Ontdek onze rijscholen in  Hilversum, Amersfoort en Soest.

bekijk hier onze lespakketten

Versneld je rijbewijs halen

Aan de hand van een spoedcursus rijbewijs kan je extra snel je rijbewijs halen. Dat kan handig zijn indien je het snel nodig hebt voor die ene baan of als je gewoon niet kan wachten om je rijbewijs in handen te hebben. Je betaalt een kleine meerprijs maar dat is het zeker waard. Er is geen wachttijd bij onze goede rijschool in Baarn, je kan dus morgen nog beginnen!

Volg een gratis proefles

Ontdek met een gratis proefrijles of Nationale Rijschool dé autorijschool is voor jou. De goedkope rijschool biedt jou deze gratis proefles aan als je achteraf ook al je rijlessen volgt bij de beste rijschool van Baarn.

  gratis proefrijles

Bij Nationale Rijschool kan je enkel rijlessen voor het rijbewijs B volgen.

Lees meer

Veelgestelde vragen

  • Een proefles duurt 1 uur.
  • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
  • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
  • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
  • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
  • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
  • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
  • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: €100 korting op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €330,-
CHECKMARK
€6,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu

[variable_1] uit [variable_2] heeft zich zojuist ingeschreven voor een proefles.