Rijschool Huizen

Binnenkort mag jij zelfstandig de weg op. Het enige wat je nog moet doen, is je rijbewijs halen bij Nationale Rijschool in Huizen. Wacht niet langer en schrijf je in bij autorijschool Nationale Rijschool in Huizen!

Een van onze rijinstructeurs rijdt in de omgeving van Huizen. Hij doet tevens nabije dorpen en steden aan, zoals Blaricum, Almere-Haven en Laren. In Bussum, Almere en Baarn rijden collega's.

Onze rijinstructeur in Huizen over Nationale Rijschool: “We rijden tijdens het lessen verschillende routes, zodat je voorbereid bent op elke verkeerssituatie! Drukke kruispunten, snelwegen, drukke straten, het inparkeren en achteruit inparkeren, de hellingproef en ga zo maar door. Geen zorgen, alles komt op zijn tijd. Aan elk onderdeel besteden we genoeg aandacht, net zo lang totdat je de handeling onder de knie hebt.”

Oud-leerlingen zijn positief over Nationale Rijschool en ook over onze rijinstructeur in Huizen. de Jongh uit Huizen: "Mijn rijbewijs heeft veel deuren geopend. Zo heb ik een bijbaan bij de McDonalds, maar dat is een stukje rijden vanaf mijn huis in Eemnes. Nu ben ik er in no-time."

Dit zijn de meest gehoorde redenen waarom leerlingen voor ons kiezen:

 • Een gratis proefles in Huizen van circa één uur.
 • Woon je in de uithoek van Huizen, ook dan komt de instructeur jou netjes voor de deur ophalen.
 • Veel leerlingen zijn vreselijk zenuwachtig tijdens het afrijden. Nationale Rijschool neemt die zenuwen weg, want wij betalen je herexamen!
 • Betaal niet teveel: slechts €€37,50 per rijles.
 • Start nu en betaal later !
 • Prima slagingspercentage in Huizen dankzij unieke lesmethode.
 • Onze rij-instructeurs zijn oplossingsgericht en weten je in iedere situatie op je gemak te stellen!

Kan je ook niet wachten om achter het stuur te duiken? Vul het formulier in. Een instructeur zal contact met je opnemen.

  Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  Start nu, betaal achteraf
  Zomer-Korting €100,-
  Gratis herexamen €270,-
  €6,50 korting per les
  Proefles aanvragen

   Proefrijles
   Spoedcursus
   Lespakketten
   Locaties
   Blog
   carcrossmenu
   ×