Rijschool in Huizen

Proefles aanvragen

Leren parkeren, schakelen en je in al die spiegels kijken, leer je in geen tijd en op je eigen tempo bij Nationale Rijschool Huizen. Bij onze goede autorijschool in Huizen kan je terecht als je je rijbewijs vlot en goedkoop wilt halen zonder gedoe. Dankzij ervaren rijinstructies en budgetvriendelijke lespakketten haal jij gegarandeerd je rijbewijs in Huizen.

Succesvolle rijschool in Huizen

Succesvol rijlessen doe je met rijlespakketten op maat. Aan de hand van onze unieke lesmethoden kan jij op je eigen tempo en wanneer je wil lessen. Geen enkele rijschool in Huizen en omgeving heeft een hogere slaagkans dan Nationale Rijschool Huizen. De beste rijschool in Huizen biedt bovendien ook nog heel wat voordelen voor jou en je portemonnee.

Waarom nou bij ons?

Waarom is Nationale Rijschool beter dan een andere rijschool in Huizen? Daar is niet 1 maar daar zijn meerdere redenen voor. Naast onze unieke lesmethode kan je ook profiteren van:

 • De enige rijschool met achteraf betalen
 • Gratis proefles
 • Géén wachttijd, start direct
 • Inclusief herexamengarantie
 • Thuis opgehaald

Fantastisch toch? Je rijbewijs halen doe je snel én goedkoop bij Nationale Rijschool Huizen.

Ook als je niet in Huizen woont maar toch van deze interessante voordelen wilt genieten kan dat. Je vindt Nationale Rijschool ook in: Baarn, Bussum en Hilversum.

Autorijschool in Huizen en omgeving

Je gaat de baan op in Nagedacht, Bijvanck of Bikbergen. De rijinstructeur haalt je op bij je thuis en samen rijden jullie door de wijken waar jij elke dag komt. Zo leer je sneller rijden in een buurt die jij als de achterkant van je broekzak kent.

Autorijlessen nemen doe je op een moment dat voor jou uitkomt. Dat kan om 8 uur in de ochtend maar ook laat in de avond om 9 uur. Onze rijinstructeurs komen naar je toe waar en wanneer jij dat wilt.

Versneld je rijbewijs halen

Je kan de verschillende lespakketten van Nationale Rijschool ook versneld volgen. Aan de hand van een spoedcursus rijbewijs, heb jij dat belangrijke kaartje nog sneller op zak. meer maar je hebt je rijbewijs in enkele weken tijd op zak. Er is geen wachttijd bij Nationale Rijschool, begin meteen!

Volg een gratis proefles

Meer nog, een gratis proefrijles hoort bij een rijlespakket van Nationale Rijschool Huizen. Initieel betaal je 40 euro voor die les, maar dat bedrag krijg je terug wanneer je ook je lessen bij Nationale Rijschool volgt. Dankzij de goedkope rijschool kan jij de kosten drukken en hoef je je nergens zorgen over te maken.

Bij Nationale Rijschool kan je enkel autorijlessen B volgen.

Lees meer

Veelgestelde vragen

 • Een proefles duurt 1 uur.
 • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
 • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
 • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
 • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
 • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
 • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
 • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: €100 korting op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €330,-
CHECKMARK
€6,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu

[variable_1] uit [variable_2] heeft zich zojuist ingeschreven voor een proefles.