Rijschool in Hilversum

Proefles aanvragen

Eindelijk! Je bent oud genoeg om je rijlessen te volgen. Wat fijn! Autorijlessen volgen kost heel wat geld maar dankzij Nationale Rijschool kan je ja autorijlessen volgen op een budgetvriendelijke manier. Bovendien doe je dat op jouw tempo en bij jou in de buurt via onze goede rijschool. Handig toch?

Kwalitatieve autorijschool in Hilversum

Bij Nationale Rijschool Hilversum krijg je een gratis herkansing wanneer je niet van de eerste keer slaagt op je rijexamen. Die herkansing heb je waarschijnlijk niet nodig. Al onze rijlespakketten worden door onze instructeurs aangepast op jouw maat. Dat zorgt ervoor dat de lespakketten van onze goede rijschool een enorm hoge slaagkans bieden.

Waarom bij ons?

Daarbovenop krijg je nog eens hele reeks extra voordelen. Dankzij Nationale Rijschool profiteer je van:

 • De enige rijschool met achteraf betalen
 • Gratis proefles
 • Géén wachttijd, start direct
 • Inclusief herexamengarantie
 • Thuis opgehaald

Kan jij ook niet meer wachten om te beginnen aan je autorijlessen?

Rijschool in Hilversum en omgeving

Onze goede rijschool neemt je mee in de straten en wijken die jij kent en waar jij dagelijks komt. Denk aan het Staatsliedenkwartier, Kerkelanden en Trompenberg. Je kan ook lessen bij Nationale Rijschool in Bilthoven, Maarssen en Utrecht.

Heb je een goed gevulde agenda? Dat is voor onze instructeurs geen probleem. Je kan je rijlessen volgen om 8 uur in de ochtend voor je naar school of om negen uur in de avond na je werk. Jij bepaalt wanneer onze instructeurs naar jou toekomen.

Snel je rijbewijs halen

Aan de hand van een spoedcursus rijbewijs in Hilversum haal je extra snel je rijbewijs bij onze goede rijschool. De spoedcursus bestaat uit dezelfde lessen als elke andere cursus, de lessen volgen elkaar enkel wat sneller op. Meer nog, er is geen wachttijd bij Nationale Rijschool Hilversum, je kan dus meteen beginnen!
 
Bekijk hier onze lespakketten
 

Boek jouw gratis proefles

Wil je eerst ontdekken hoe een rijles eruit ziet? Volg dan nu al een gratis proefrijles. Je betaalt 40 euro voor die les maar  dat geld krijg je volledig terug als je besluit als je autorijlessen bij Nationale Rijschool Hilversum te volgen. Jouw budget is ook voor ons belangrijk.

Schermafbeelding 2021 04 10 om 23.19.02

Bij Nationale Rijschool kan je enkele autorijlessen B volgen.

Lees meer

Veelgestelde vragen

 • Een proefles duurt 1 uur.
 • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
 • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
 • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
 • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
 • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
 • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
 • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: €100 korting op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €330,-
CHECKMARK
€6,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu
×