Rijschool in Hoogvliet

Proefles aanvragen

Via Nationale Rijschool Hoogvliet en onze ervaren rij instructeurs en –instructrices leer jij in een mum van tijd alle tips en tricks van het autorijden. Je hoeft niet meer te stressen over dat rijexamen. Dat haal je gegarandeerd! 

Kwalitatieve rijlessen bij Nationale Rijschool

Nationale Rijschool Hoogvliet staat bekend om haar unieke lesmethode en efficiënte lessen. De rijschool werkt samen met ervaren instructeurs en instructrices die opgeleid zijn. Aan de hand van een proefles bepaalt de instructeur je niveau en weet hij of zij waar de focus voor de lessenreeks moet gelegd worden. Op die manier zijn onze lessen uniek en gepersonaliseerd.

Je stelt helemaal zelf je rijlespakket samen bij de beste rijschool van Hoogvliet. Je volgt een proefles, kiest je lespakket en legt je rijexamen af. Bovendien krijg je een gratis herkansing als je niet van de eerste keer slaagt.

Waarom kiezen voor de unieke Nationale Rijschool lesmethode?

Je geniet van een hele reeks voordelen als je je autorijlessen volgt bij Nationale Rijschool Hoogvliet. Je profiteert van:

 • Gratis proefles
 • Inclusief gratis herexamen(s)
 • 100% slagingsgarantie
 • 100% vrijblijvend advies
 • Geen wachttijd
 • Start nu en betaal later

Bij ons haal je je rijbewijs zonder zorgen.

Rijles in Hoogvliet en omgeving

Je rijbewijs halen is spannend en leuk. Wanneer je leert rijden moet je aan veel dingen tegelijk denken. Staat je richtingaanwijzer aan? Gebruik je de koppeling juist? En heb je die fietser wel gezien? Het is belangrijk dat je zonder stress achter het stuur zit.

Dankzij Nationale Rijschool Hoogvliet kan dat. Je leert rijden in de wijk waar jij woont. Je oefent in Westpunt, Spijkenisse of het Centrum. Dat heeft ook voordelen, je weet al waar de gevaarlijke kruispunten zijn en waar fietsers oversteken. Onze instructeurs zijn flexibel en kan je lessen volgen op elk moment van de dag. Je kan ook rijlessen volgen bij Nationale Rijschool als je in andere steden woont zoals Barendrecht, Spijkenisse of Rotterdam.

Bekijk hier onze lespakketten

 

Haal snel je rijbewijs B met een spoedcursus

Heb je je rijbewijs volgende week al nodig? Heb je een nieuwe baan of heb je het nodig voor je studie? Hunker je naar de vrijheid dat een rijbewijs brengt? Kies voor een spoedcursus rijbewijs in Hoogvliet.  

Tijdens een spoedcursus rijbewijs B leer je hetzelfde als tijdens een andere lessenreeks, maar bij een spoedcursus doe je dat sneller. Deze kost niet veel meer dan een basispakket. Je rijexamen plan je aan het begin van je lessenreeks zodat je een duidelijke deadline hebt. 

Goedkope rijschool: Plan nu jouw gratis proefles in Hoogvliet

Bij alle rijlespakketten van Nationale Rijschool Hoogvliet, krijg je een gratis proefles. Voor die les betaal je €45. Dat bedrag krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.

Tijdens de proefles bepaalt de instructeur of –instructrice wat je niveau is. Vervolgens bekijkt hij of zij waar je nog aan moet werken. Aan de hand van een lespakket op maat, slaag jij gegarandeerd voor je rijexamen. Boek nu jouw proefles en ga meteen aan de slag!

Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.

Lees meer

Veelgestelde vragen

 • Een proefles duurt 1 uur.
 • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
 • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
 • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
 • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
 • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
 • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
 • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: €100 korting op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €330,-
CHECKMARK
€6,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu