Rijschool in Boskoop

Ben jij op zoek naar een goedkope en betrouwbare autorijschool bij jou in de buurt in Boskop ? Kies voor Nationale Rijschool: de beste rijschool in Boskoop, waar je ook een spoedopleiding van vijf, acht, elf of veertien dagen kunt volgen.

Onze instructeur biedt rijlessen aan in Boskoop tegen een scherp tarief. Woon je nog bij je ouders (of op jezelf) in omliggende plaatsen als Laag Boskoop, Hazerswoude-Dorp of Tempel? Dan komt hij je thuis ophalen! In omliggende plaatsen zoals WaddinxveenAlphen aan den Rijn en Bodegraven hebben wij diverse goed opgeleide instructeurs die de rijlessen namens Nationale Rijschool verzorgen.

Onze rijinstructeur in Boskoop over Nationale Rijschool: “Rijden? Dat is mijn grote hobby. Wat is er leuker dan je hobby de hele dag uit te oefenen. En dat niet alleen, maar samen met de leerlingen in mijn lesauto. Stap je ook bij mij in? Dan ben je verzekerd van een fijne rijles. Je proefles in Boskoop plan je gemakkelijk in via het formulier!”

Op schoolpleinen en op werkplaatsen wordt er regelmatig over ons gesproken. Over onze rij-instructeur in Boskoop zijn velen te spreken. Zervaas uit Boskoop: “Mijn vriendengroep bestaat uit zes mensen die allemaal kort op elkaar jarig zijn. We besloten een weddenschap aan te gaan: wie het langste over zijn rijbewijs zou doen, zou de rest op een avondje uit moeten trakteren. Gelukkig slaagde ik als derde, bovendien zelfs na één keer. Geweldig!”

Weet jij waarom je moet kiezen voor Nationale Rijschool?

 • Start nu en betaal later !
 • Geen geld? Een proefles is geheel vrijblijvend en gratis!
 • Wij halen je thuis in Boskoop op (en brengen je thuis).
 • Veel leerlingen zijn vreselijk zenuwachtig tijdens het afrijden.
  Nationale Rijschool neemt die zenuwen weg, want wij betalen je herexamen!
 • All-inclusive rijlessen van €37,50 per rijles.
 • Goed slagingspercentage & gespreid betalen mogelijk.
 • De rij-intructeurs van Nationale Rijschool zijn de beste in hun vak! Ze zijn niet alleen bezig om jou wat te leren, maar spijkeren ook voortdurend hun eigen kennis bij!

Klaar om binnen no time je roze papiertje op zak te hebben? Vul het formulier in. Je wordt vervolgens telefonisch of per mail benaderd door een medewerker van Nationale Rijschool voor de eerste proefles.

Deel deze pagina via:

  Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  Start nu, betaal achteraf
  Herfst-Korting €100,-
  Gratis herexamen €270,-
  €4,50 korting per les
  Proefles aanvragen
  This field is for validation purposes and should be left unchanged.

  Hoeveel kost mijn lespakket?

  Proefrijles
  Spoedcursus
  Lespakketten
  Locaties
  Blog
  carcrossmenu
  ×