Rijschool in Boskoop

Proefles aanvragen

Je hoeft niet langer te zoeken naar een autorijschool! Dankzij Nationale Rijschool Boskoop haal jij gegarandeerd je rijbewijs B. Bij de beste rijschool van Nederland leer je in geen tijd rijden. Of je nu al rijervaring hebt of niet, onze rijinstructeurs zorgen voor budgetvriendelijke lessen op maat. Lees verder en ontdek alles over onze voordelen, pakketten en de gratis proefles.

Nationale Rijschool: de rijschool voor iedereen!

Wanneer je kiest voor Nationale Rijschool Boskoop kan je leren rijden aan de hand van een van onze drie lespakketten. Voor welke lessenpakket je ook kiest, onze goede rijschool zorgt ervoor dat jij gegarandeerd slaagt voor je rijexamen. Elk pakket bestaat uit gepersonaliseerde lessen gegeven door ervaren rijinstructeurs. Zij analyseren wat jouw zwaktes en sterktes zijn op de baan en spelen hierop in. Zo ben jij zeker klaar voor het rijexamen.

Waarom bij ons?

Nationale Rijschool Boskoop staat bekend om haar kwaliteitsvolle lessen. Meer er is meer! Bij onze autorijschool denken we aan jou en je budget. Ontdek onze voordelen:

 • Gratis proefles
 • Inclusief gratis herexamen(s)
 • 100% slagingsgarantie
 • 100% vrijblijvend advies
 • Geen wachttijd
 • Start nu en betaal later

Bij onze goede rijschool zit je goed. Jij staat bij ons centraal en krijgt gegarandeerd al bovenstaande voordelen.

Rijles in Boskoop en omgeving

Rijlessen in Boskoop bij Nationale Rijschool is extra leuk, ook al zeggen we het zelf. Dat is zo omdat je leert rijden in je eigen buurt. Je kent de gevaarlijke punten al en de wegen als je broekzak. Jij leert rijden in een omgeving die veilig en vertrouwd aanvoelt. Je rijdt rond in Snijdelwijk, Otweg en Rijneveld . Meer nog, je doet dat op momenten die voor jou uitkomen. Samen met je rijinstructeur spreek je af wanneer hij of zij je komt ophalen voor je les. Dat kan om 8 uur in de ochtend maar ook laat in de avond. Wat jou past!

Wist je dat je ook kan lessen bij Nationale Rijschool op andere plaatsen in Nederland? Denk aan: Alphen aan de Rijn, Bodegraven of Woerden. 

Versneld je rijbewijs halen

Extra snel je rijbewijs B halen doe je met onze spoedcursus rijbewijs. Je lessen volgen elkaar sneller op dan bij de andere cursussen. Op die manier kan je binnen enkele weken je rijbewijs B op zak hebben. Handig! Zeker als je je rijbewijs nodig hebt voor je nieuwe baan of om naar de voetbaltraining te rijden. Jij bent binnenkort niet langer afhankelijk van anderen of het openbaar vervoer.

Gratis proefles in Boskoop

Boek gratis proefles en ontdek hoe een autorijles bij een goedkope rijschool er uit ziet. Aan de hand van deze proefles leer jij hoe een rijles voor het rijbewijs B te werk gaat en kan de rijinstructeur je niveau inschatten. Aan het begin van deze proefles betaal je 40 euro. Dat geld krijg je terug als je vervolgens ook je volledige rijlespakket aankoopt bij Nationale Rijschool Boskoop.

Nationale rijschool biedt uitsluitend autorijlessen B aan.

Lees meer

Veelgestelde vragen

 • Een proefles duurt 1 uur.
 • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
 • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
 • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
 • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
 • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
 • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
 • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: €100 korting op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €330,-
CHECKMARK
€6,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu