Rijschool in Bodegraven

Proefles aanvragen

Leren rijden ging nog nooit zo vlot en gemakkelijk. Bij Nationale Rijschool in Bodegraven leer je alle kneepjes van het autorijden. Dankzij onze unieke lespakketten op maat leer jij rijden bij jou in de buurt en op jouw tempo. Dat rijbewijs B zit voor dat je het weet in je broekzak!

Nationale Rijschool: de rijschool voor iedereen!

Of je nu net 17 bent geworden of al lang aan het wachten bent om te leren rijden, iedereen kan bij onze goede rijschool terecht. Als je nog nooit achter het stuur hebt gezeten, helpen onze ervaren rijinstructeurs je vanaf stap 1. Heb je wel al een beetje rijervaring? Dan kijkt jouw rijinstructeur wat je al kan en wat je nog extra moet oefenen. Je krijgt een gepersonaliseerd lessenpakket.

De rijinstructeur evalueert jouw rijskills in een gratis proefles. Vervolgens kies je een van onze lespakketten. Voor welke lessenpakket je ook kiest, onze goede rijschool zorgt ervoor dat jij gegarandeerd slaagt voor je rijexamen!

Waarom bij ons?

Dat is een goede vraag. Er zijn heel wat redenen om te lessen bij Nationale Rijschool Bodegraven. We sommen enkele voor je op:

Nationale Rijschool denkt aan jou en je budget. Zo haal jij met een gerust hart je rijbewijs B.

Rijles in Bodegraven en omgeving

Extra leuk aan lessen bij Nationale Rijschool Bodegraven is dat je rijles bij jou in de buurt. Je leert rijden in wijken zoals Meije, Buitenkerk, Burgemeester Kremerweg en anderen. Je doet dat bovendien op een moment dat voor jou uitkomt. Dat kan vroeg in de ochtend of na je activiteiten laat in de avond na 9 uur. Onze instructeurs halen je op en nemen je mee op pad.

Woon je niet in Bodegraven? Geen probleem je kan overal in Nederland lessen bij de beste rijschool. Dat kan ook in: Alphen aan de Rijn, Gouda of Woerden.

Versneld je rijbewijs halen

Bij Nationale Rijschool Bodegraven heb je ook de optie om extra snel je rijbewijs te halen. Dat doe je met de spoedcursus rijbewijs. Deze cursus bestaat ook uit gepersonaliseerde lessen, die elkaar sneller opvolgen dan in de andere cursussen. Je boekt ook al meteen je rijexamen zo heb je een duidelijke deadline. Je haalt je rijbewijs binnen enkele weken dankzij onze spoedcursus rijbewijs B.

Gratis proefles in Bodegraven

Beginnen met je autorijlessen bij onze goedkope rijschool doe je met een gratis proefles. De rijinstructeur ontdekt wat jij al wel en nog niet kan. Jij leert hoe een autorijles te werk gaat. Aanvankelijk betaal je 40 euro voor zo’n les maar dat bedrag krijg je terug als je nadien ook al je autorijlessen volgt bij Nationale Rijschool Bodegraven.

Nationale rijschool biedt uitsluitend rijlessen B aan.

Lees meer

Veelgestelde vragen

  • Een proefles duurt 1 uur.
  • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
  • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
  • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
  • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
  • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
  • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
  • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: €100 korting op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €330,-
CHECKMARK
€6,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu
×