Rijschool in Bodegraven

Nationale Rijschool biedt de beste all-in-one-pakketten aan inclusief rijbewijsgarantie. Mocht jij je rijbewijs niet in één keer halen (waar we natuurlijk niet van uit gaan), dan betaalt Nationale Rijschool jouw herexamen in Bodegraven. Tel je daarbij op dat wij jou een gratis proefles  en een online theoriecursus geven, dan begrijp je waarom wij uniek zijn in Bodegraven.

Rijles volgen in Bodegraven
Start nu en betaal later

Kies je ervoor om te lessen in Bodegraven, dan komt een instructeur jou thuis ophalen. Vervolgens leer je in stappen controle te krijgen over de auto, door dorpen/steden te rijden en over de snelweg te razen. Uiteraard doe je dit alles onder begeleiding van een goed opgeleide instructeur, want bij Nationale Rijschool willen we dat je veilig en verantwoord leert autorijden. Je hebt een vaste instructeur, zodat één iemand precies weet wat jij al wel en nog niet kunt op de weg.

Gratis proefles aanvragen

Wil je lessen bij Nationale Rijschool en profiteren van onze Rijbewjis Garantie, dan kun je het beste een gratis proefles aanvragen. Dan kunnen wij kijken hoe goed je al overweg kunt met de lesauto en een inschatting maken van het aantal rijlessen dat je nodig hebt om in één keer te slagen voor je rijexamen.

Neem contact op met rijschool Nationale Rijschool

Heb je nog vragen over het volgen van rijlessen in Bodegraven, neem dan contact op met onze rijschool. Je kunt uiteraard ook ons contactformulier invullen.

Lees meer

Veelgestelde vragen

  • Een proefles duurt 1 uur.
  • Een proefles kost €40. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
  • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €40 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
  • Sinds 6 april kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
  • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
  • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €40 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €40 korting op het rijlespakket.
  • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
  • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ZOMERKORTING: -€100 op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €285,-
CHECKMARK
€5,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu
×