Rijschool in Bergambacht

Zit jij startklaar voor je rijbewijs? Waar wacht je dan nog op? In Bergambacht is rijschool Nationale Rijschool uiteraard van de partij!

Bergambacht is het werkgebied van onze instructeur. Hij rijdt overigens ook in Tussenlanen, Ammerstol en Kadijk. In Schoonhoven, Gouda en Lopik rijden andere instructeurs van Nationale Rijschool.

Onze rijinstructeur in Bergambacht over Nationale Rijschool: “Nationale Rijschool is werkelijk anders dan andere rijscholen waar ik heb gewerkt. Er is hier veel meer ruimte voor fouten en veel minder druk op slagen, zowel voor de instructeurs als pupillen."

Onze Nationale Rijschool-instructeur in Bergambacht is erg geliefd onder onze leerlingen. Dat komt uiteraard door het hoge slagingspercentage van deze topper! Lankamp uit Bergambacht: “Ik was er zo klaar mee om elke dag in dezelfde, muffe bus te stappen met dezelfde, muffe mensen. Op de dag dat ik 18 jaar werd, deed ik direct een proefles bij Nationale Rijschool. Dat beviel me zo goed dat ik direct een pakket heb afgesloten. Ik had het geluk dat ik bij een nieuwe instructeur kon lessen, die veel tijd voor mij had. Daardoor kon ik na anderhalve maand al afrijden.”

Zes redenen om voor rijschool Nationale Rijschool Bergambacht te kiezen!

 • Je krijgt altijd een gratis proefles (of korting op je lespakket).
 • Wij zijn echte gentlemen. We zetten je na iedere rijles weer netjes thuis af.
 • Soms zit het afrijden tegen... Nationale Rijschool weet dat en gelooft in jou. Daarom betaalt de rijschool jouw herkansing!
 • Nationale Rijschool rekent door heel Nederland hetzelfde uurtarief van €37,50.
 • Start nu en betaal later !
 • Jij bepaalt wanneer je wil lessen: wij kunnen 24/7!
 • Onze rij-intructeurs worden geselecteerd op persoonlijkheid en ervaring!

Stap jij binnenkort naast onze instructeur achter het stuur? Klik razendsnel op ons proeflesformulier! Een medewerker van Nationale Rijschool neemt contact met je op om de proefrijles in te plannen.

Deel deze pagina via:

  Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  Start nu, betaal achteraf
  Herfst-Korting €100,-
  Gratis herexamen €270,-
  €4,50 korting per les
  Proefles aanvragen
  This field is for validation purposes and should be left unchanged.

  Hoeveel kost mijn lespakket?

  Proefrijles
  Spoedcursus
  Lespakketten
  Locaties
  Blog
  carcrossmenu
  ×