Rijschool in Bergambacht

Proefles aanvragen

Zit jij startklaar voor je rijbewijs? Waar wacht je dan nog op? In Bergambacht is rijschool Nationale Rijschool uiteraard van de partij!

Bergambacht is het werkgebied van onze instructeur. Hij rijdt overigens ook in Tussenlanen, Ammerstol en Kadijk. In Schoonhoven, Gouda en Lopik rijden andere instructeurs van Nationale Rijschool.

Onze rijinstructeur in Bergambacht over Nationale Rijschool: “Nationale Rijschool is werkelijk anders dan andere rijscholen waar ik heb gewerkt. Er is hier veel meer ruimte voor fouten en veel minder druk op slagen, zowel voor de instructeurs als pupillen."

Onze Nationale Rijschool-instructeur in Bergambacht is erg geliefd onder onze leerlingen. Dat komt uiteraard door het hoge slagingspercentage van deze topper! Lankamp uit Bergambacht: “Ik was er zo klaar mee om elke dag in dezelfde, muffe bus te stappen met dezelfde, muffe mensen. Op de dag dat ik 18 jaar werd, deed ik direct een proefles bij Nationale Rijschool. Dat beviel me zo goed dat ik direct een pakket heb afgesloten. Ik had het geluk dat ik bij een nieuwe instructeur kon lessen, die veel tijd voor mij had. Daardoor kon ik na anderhalve maand al afrijden.”

Zes redenen om voor rijschool Nationale Rijschool Bergambacht te kiezen!

 • Je krijgt altijd een gratis proefles (of korting op je lespakket).
 • Wij zijn echte gentlemen. We zetten je na iedere rijles weer netjes thuis af.
 • Soms zit het afrijden tegen... Nationale Rijschool weet dat en gelooft in jou. Daarom betaalt de rijschool jouw herkansing!
 • Nationale Rijschool rekent door heel Nederland hetzelfde uurtarief van €42.
 • Start nu en betaal later !
 • Jij bepaalt wanneer je wil lessen: wij kunnen 24/7!
 • Onze rij-intructeurs worden geselecteerd op persoonlijkheid en ervaring!

Stap jij binnenkort naast onze instructeur achter het stuur? Klik razendsnel op ons proeflesformulier! Een medewerker van Nationale Rijschool neemt contact met je op om de proefrijles in te plannen.

Lees meer

Veelgestelde vragen

 • Een proefles duurt 1 uur.
 • Een proefles kost €40. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
 • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €40 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
 • Sinds 6 april kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
 • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
 • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €40 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €40 korting op het rijlespakket.
 • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
 • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: €100 korting op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €285,-
CHECKMARK
€5,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu
×