Rijschool in Gouda

Proefles aanvragen

Ben je eindelijk oud genoeg om te leren rijden? Of maak je toch maar eens tijd om je rijbewijs te halen? Ontdek aan de hand van een proefles of Nationale Rijschool Gouda, dé autorijschool is voor jou. Leer in geen tijd rijden met autorijlessen in Gouda. Dankzij ervaren instructeurs en instructrices ken jij in een mum van tijd alle tips en tricks van het autorijden.

Succesvol Rijlessen

Nationale Rijschool Gouda staat synoniem voor kwaliteit en een hoge slaagkans. Onze instructeurs en instructrices zijn allemaal opgeleid en experten in wat ze doen. We kunnen trots zeggen dat wij de beste rijschool van Gouda zijn. Dankzij onze unieke en gepersonaliseerde rijlespakketten, slaag jij gegarandeerd voor je rijexamen.

Waarom Nationale Rijschool?

Bij Nationale Rijschool Gouda geniet je van heel wat extra’s als je autorijlessen volgt. Je profiteert van:

nationale rijschool voordelen

Via onze rijlessen haal jij je rijbewijs op je eigen tempo en via een plan op maat. Je hebt de mogelijkheid om achteraf te betalen en zit zonder zorgen achter het stuur. 

Rijlessen in Gouda en omgeving

Een ander voordeel aan rijlessen volgen via Nationale Rijschool Gouda is dat de rijinstructeurs je ophalen bij je thuis op een moment dat voor jou past. Kan je enkel ’s avonds of om 9 uur in de ochtend? Dat is geen enkel probleem.

Samen rijdt je door de wijken waar je je elke dag komt zoals Plaswijck, Bloemendaal en Goverwelle. Je leert parkeren, achteruit rijden en je richtingaanwijzer gebruiken in de straten die jij kent. Je kan ook in andere steden bij Nationale Rijschool terecht. Dat zijn onder andere Hoogvliet, Spijkenisse en Delft.

bekijk hier onze lespakketten

Versneld je rijbewijs B halen

Je kan omwille van verschillende redenen snel je rijbewijs nodig hebben. Bij Nationale Rijschool Gouda kan je direct aan lessen beginnen en hoef je niet te wachten. Je kiest dan voor een spoedcursus rijbewijs in Gouda. De lessen volgen elkaar sneller op en voor je het weet, ben jij dankzij de spoedcursus rijbewijs in Gouda helemaal klaar voor het examen.

Goedkope rijschool in Gouda

Of je nu kiest voor een spoedcursus of een basis lespakket, je hebt altijd recht op een gratis proefles als je nadien ook je lessen volgt bij Nationale Rijschool. Zo kan je de kosten van je rijbewijs in Gouda drukken. Je betaalt €45 voor een proefles die je terug krijgt als je besluit om je autorijlessen bij Nationale Rijschool te volgen. Onze rijschool in Gouda is de goedkoopste van de stad. Vul het formulier in en ga meteen aan de slag!

Let op: Nationale Rijschool biedt enkel autorijlessen aan.

Andere locaties in de buurt

Lees meer

Veelgestelde vragen

  • Een proefles duurt 1 uur.
  • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
  • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
  • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
  • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
  • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
  • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
  • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: €100 korting op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €330,-
CHECKMARK
€6,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu
×