Rijschool in Soest

Proefles aanvragen

Ontdek tijdens een proefles of Nationale Rijschool in Soest de ideale match is voor jouw rijtraject. Ontmoet jouw rijinstructeur en pik in korte tijd cruciale rijtechnieken op. Met ervaren begeleiders naast je, meester je in mum van tijd de kunst van het rijden. Het rijexamen? Dat wordt kinderspel!

Toewijding aan kwaliteit: Nationale Rijschool

Nationale Rijschool Soest staat voor uitmuntendheid. Samenwerkend met een groep ervaren instructeurs, allen bekwaam en toegewijd, garanderen we kwaliteit. De instructeur schat tijdens de proefles jouw vaardigheden in en bepaalt waar extra aandacht nodig is. Zo hoef je geen onnodige aandacht te besteden aan al verworven vaardigheden.

Met de keuze voor onze prominente rijschool in Soest, verhoog je de slagingskans voor je rijexamen. Ons team boost jouw zelfvertrouwen en zorgt dat je je zeker voelt op de weg.

Redenen om voor ons te kiezen?

Bij Nationale Rijschool Soest geniet je van de expertise van onze instructeurs en nog vele andere pluspunten.

Kwaliteitslessen in Soest en daarbuiten

Elke rijles is persoonlijk en op jou afgestemd. De instructeur houdt rekening met jouw wensen, zowel inhoudelijk als praktisch. Laat je op je gemak ophalen bij je voordeur en rijd samen door jouw vertrouwde wijken, zoals het centrum, grote wegen en Overhees. De lesmomenten worden gebaseerd op jouw agenda. Onze instructeurs zijn zeer aanpasbaar, dus lessen in de vroege ochtend of late avond zijn geen probleem. Rijles in Amersfoort, Zeist of Utrecht? We zijn overal te vinden. Nationale Rijschool bedient heel Nederland.

Sneltraject voor je rijbewijs

Kies je voor de spoedcursus van Nationale Rijschool Soest, dan zit je binnen no-time achter het stuur met je rijbewijs. De lessen zijn intensief en volgen elkaar op, binnen een periode van 1 tot 4 weken. Je kiest zelf het tempo, of je nu alles in één week wilt of verdeeld over een maand. De progressie komt snel met dagelijkse intensieve lessen. Het rijexamen kan al binnen een week worden afgerond, en je kunt direct van start zonder te wachten.

Proefles in Soest

Onze vakkundige instructeurs zorgen ervoor dat de betaalbare rijlessen van Nationale Rijschool Soest tot de top behoren.

De lestrajecten starten altijd met een kennismakingsles. Deze les is geheel vrijblijvend. Gebaseerd op deze les, stemt de instructeur het rijlespakket op jou af.

Hoewel de proefles 40 euro kost, wordt dit bedrag gecrediteerd als je kiest voor een vervolg bij ons. Na afloop krijg je een informatieve gids om thuis rustig de mogelijkheden te overwegen. Boek nu je proefles en ervaar alle voordelen bij Nationale Rijschool Soest!

Let op: Nationale Rijschool geeft uitsluitend autorijlessen

Lees meer

Veelgestelde vragen

  • Een proefles duurt 1 uur.
  • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
  • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
  • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
  • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
  • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
  • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
  • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: €100 korting op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €330,-
CHECKMARK
€6,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu
×