Rijschool in Soest

Proefles aanvragen

Je rijbewijs halen in Soest? Dat kan bij Nationale Rijschool. Onze rijschool in Soest helpt jou graag met het halen van je rijbewijs. Wil je hier meer over weten? Neem contact  met ons op.

Kies jouw lespakket
Start nu en betaal later

Bij de rijschool in Soest van Nationale Rijschool kun je kiezen voor verschillende soorten lespakketten. De reguliere lespakketten worden volledig op jouw afgestemd. Dit doen we aan de hand van een proefles. Deze proefles kun je gratis volgen bij onze rijschool in Soest. Na deze proefles wordt er een lespakket samengesteld waar jij het meeste aan hebt. Het is hiernaast ook mogelijk om een spoedopleiding te volgen. Hierbij haal je binnen 5 tot 13 dagen. Het is ook mogelijk om vanaf 16,5 jaar rijlessen te volgen. Meer hier over lees je op de 2todrive pagina.

Waarom Nationale Rijschool

Nationale Rijschool vindt het belangrijk om goede kwaliteit aan te bieden tegen een betaalbare prijs. Je rijbewijs halen kost nou eenmaal veel geld. Wij maken het goedkopen door een aantal onderdelen gratis aan te bieden. Dit doen we door middel van ons Rijbewijs Garant: een gratis proefles en gratis herexamen.

Wil jij ook profiteren van de voordelen van onze rijschool in Soest? Schrijf je dan direct in en start direct met lessen. Mocht je nog vragen hebben kun je altijd contact met ons opnemen.

Lees meer

Veelgestelde vragen

  • Een proefles duurt 1 uur.
  • Een proefles kost €40. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
  • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €40 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
  • Sinds 6 april kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
  • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
  • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €40 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €40 korting op het rijlespakket.
  • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
  • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: €100 korting op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €285,-
CHECKMARK
€5,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu
×