Rijschool Soest

Je rijbewijs halen in Soest? Dat kan bij Nationale Rijschool. Onze rijschool in Soest helpt jou graag met het halen van je rijbewijs. Wil je hier meer over weten? Neem contact  met ons op.

Kies jouw lespakket
Start nu en betaal later

Bij de rijschool in Soest van Nationale Rijschool kun je kiezen voor verschillende soorten lespakketten. De reguliere lespakketten worden volledig op jouw afgestemd. Dit doen we aan de hand van een proefles. Deze proefles kun je gratis volgen bij onze rijschool in Soest. Na deze proefles wordt er een lespakket samengesteld waar jij het meeste aan hebt. Het is hiernaast ook mogelijk om een spoedopleiding te volgen. Hierbij haal je binnen 5 tot 13 dagen. Het is ook mogelijk om vanaf 16,5 jaar rijlessen te volgen. Meer hier over lees je op de 2todrive pagina.

Waarom Nationale Rijschool

Nationale Rijschool vindt het belangrijk om goede kwaliteit aan te bieden tegen een betaalbare prijs. Je rijbewijs halen kost nou eenmaal veel geld. Wij maken het goedkopen door een aantal onderdelen gratis aan te bieden. Dit doen we door middel van ons Rijbewijs Garant: een gratis proefles en gratis herexamen.

Wil jij ook profiteren van de voordelen van onze rijschool in Soest? Schrijf je dan direct in en start direct met lessen. Mocht je nog vragen hebben kun je altijd contact met ons opnemen.

Deel deze pagina via:

  Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  Start nu, betaal achteraf
  Herfst-Korting €100,-
  Gratis herexamen €270,-
  €4,50 korting per les
  Proefles aanvragen
  This field is for validation purposes and should be left unchanged.

  Hoeveel kost mijn lespakket?

  Proefrijles
  Spoedcursus
  Lespakketten
  Locaties
  Blog
  carcrossmenu