Rijschool Heerjansdam

Wil jij graag jouw brommercertificaat verruilen voor een autorijbewijs? Begin zo snel mogelijk bij Nationale Rijschool Heerjansdam!

Nationale Rijschool Heerjansdam selecteert alleen de beste instructeurs, zodat we jou kunnen verzekeren van optimale begeleiding. Hij rijdt in een straal van tien kilometer om Heerjansdam, dus ook in plaatsen als Barendrecht, Puttershoek of Zwijndrecht. Nationale Rijschool is landelijk actief en heeft dus ook bij jou in de regio voldoende mogelijkheden. Zo kun je bij ons lessen in Arent van LierstraatPuttershoek en Zwijndrecht.

Onze rijinstructeur in Heerjansdam over Nationale Rijschool: "Na tien jaar als vrachtwagenchaffeur, besloot ik in 1998 om te scholen tot rij-instructeur. De beste beslissing ooit! Ik vind het erg leuk dat oud-leerlingen altijd naar mij zwaaien en toeteren, wanneer ik ze op de weg tegenkom."

De instructeurs van Nationale Rijschool zijn graag geziene gasten in Heerjansdam. Rasch uit Heerjansdam: "Mijn instructeur woont drie straten verderop en ik kende hem al van gezicht, dus ik koos voor hem. De eerste keer zakte ik helaas voor mijn rijexamen, maar direct gaf hij aan dat de herexamen(s) gratis zijn. Ik kon een paar weken later opnieuw op en slaagde toen!"

Ben jij de volgende coureur in spé?

 • Start nu en betaal later !
 • Kies voor een gratis proefles of korting op je lespakket!
 • Je wordt thuis opgehaald in Heerjansdam!
 • Faalangst? Nergens voor nodig, Nationale Rijschool betaalt jouw herexamen!
 • Nergens is de prijs-kwaliteitverhouding zo goed als bij Nationale Rijschool!
 • Prima slagingspercentage in Heerjansdam dankzij unieke lesmethode.
 • Onze rij-instructeurs zijn pro-actief en zorgen ervoor dat jij snel jouw rijbewijs haalt.

Zet jij jouw rijbewijs in de vijfde versnelling? Vul het formulier in. Laat jouw gegevens achter en we plannen deze week nog een proefles in!

Deel deze pagina via:

  Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  Start nu, betaal achteraf
  Herfst-Korting €100,-
  Gratis herexamen €270,-
  €4,50 korting per les
  Proefles aanvragen
  This field is for validation purposes and should be left unchanged.

  Hoeveel kost mijn lespakket?

  Proefrijles
  Spoedcursus
  Lespakketten
  Locaties
  Blog
  carcrossmenu
  ×