Rijschool in Heerjansdam

Proefles aanvragen

Wil jij graag jouw brommercertificaat verruilen voor een autorijbewijs? Begin zo snel mogelijk bij Nationale Rijschool Heerjansdam!

Nationale Rijschool Heerjansdam selecteert alleen de beste instructeurs, zodat we jou kunnen verzekeren van optimale begeleiding. Hij rijdt in een straal van tien kilometer om Heerjansdam, dus ook in plaatsen als Barendrecht, Puttershoek of Zwijndrecht. Nationale Rijschool is landelijk actief en heeft dus ook bij jou in de regio voldoende mogelijkheden. Zo kun je bij ons lessen in Rotterdam, Puttershoek en Zwijndrecht.

Onze rijinstructeur in Heerjansdam over Nationale Rijschool: "Na tien jaar als vrachtwagenchaffeur, besloot ik in 1998 om te scholen tot rij-instructeur. De beste beslissing ooit! Ik vind het erg leuk dat oud-leerlingen altijd naar mij zwaaien en toeteren, wanneer ik ze op de weg tegenkom."

De instructeurs van Nationale Rijschool zijn graag geziene gasten in Heerjansdam. Rasch uit Heerjansdam: "Mijn instructeur woont drie straten verderop en ik kende hem al van gezicht, dus ik koos voor hem. De eerste keer zakte ik helaas voor mijn rijexamen, maar direct gaf hij aan dat de herexamen(s) gratis zijn. Ik kon een paar weken later opnieuw op en slaagde toen!"

Ben jij de volgende coureur in spé?

 • Start nu en betaal later !
 • Kies voor een gratis proefles of korting op je lespakket!
 • Faalangst? Nergens voor nodig, Nationale Rijschool betaalt jouw herexamen!
 • Nergens is de prijs-kwaliteitverhouding zo goed als bij Nationale Rijschool!
 • Prima slagingspercentage in Heerjansdam dankzij unieke lesmethode.
 • Onze rij-instructeurs zijn pro-actief en zorgen ervoor dat jij snel jouw rijbewijs haalt.

Zet jij jouw rijbewijs in de vijfde versnelling? Vul het formulier in. Laat jouw gegevens achter en we plannen deze week nog een proefles in!

Lees meer

Veelgestelde vragen

 • Een proefles duurt 1 uur.
 • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
 • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
 • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
 • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
 • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
 • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
 • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: €100 korting op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €330,-
CHECKMARK
€6,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu
×