Rijschool in Rijschool in Den Oever

Proefles aanvragen

Kom erachter of Nationale Rijschool Den Oever de perfecte rijschool voor jou is door een proefles te nemen. Ontmoet je instructeur en leer soepel autorijden. Met de hulp van kundige instructeurs beheers je in een korte tijd alles wat komt kijken bij het autorijden. Maak je geen zorgen meer over het praktijkexamen!

Kies voor kwaliteit, kies voor Nationale Rijschool

Nationale Rijschool Den Oever staat voor topkwaliteit. De rijschool werkt samen met een team van capabele instructeurs die goed opgeleid zijn en uitblinken in hun beroep. Gedurende de proefles beoordeelt de instructeur je niveau en bepaalt waar de focus moet liggen tijdens de lessenreeks. Zo verspil je geen kostbare tijd!

Door lessen te volgen bij de toonaangevende rijschool van Den Oever vergroot je de kans op succes bij je rijexamen. De instructeurs versterken je zelfvertrouwen en zorgen dat je je comfortabel en sterk voelt achter het stuur.

Waarom bij ons?

Bij Nationale Rijschool Den Oever profiteer je niet alleen van de deskundigheid van onze instructeurs, maar ook van diverse andere voordelen.

nationale rijschool voordelen

Autorijschool in Den Oever en omgeving

Tijdens de rijles ligt de aandacht volledig op jou. De instructeur stemt de les af op jouw wensen, zowel qua inhoud als praktische zaken. Je kunt erop rekenen dat de instructeur je thuis ophaalt. Samen rijd je door de buurten en locaties waar je dagelijks komt, zoals het centrum, de polder en de Afsluitdijk. Daarnaast worden de lessen ingepland op momenten die jou het beste uitkomen. Onze instructeurs zijn flexibel, dus autorijlessen kunnen ook 's ochtends of 's avonds plaatsvinden. Heb je liever rijles in Heerhugowaard, Purmerend of Castricum? Dat is geen enkel probleem, Nationale Rijschool is actief door heel Nederland!

Met spoed je rijbewijs halen

Als je kiest voor een spoedcursus rijbewijs bij Nationale Rijschool in Den Oever, behaal je nog sneller je rijbewijs. De rijlessen worden in 1 tot 4 weken aaneengesloten gepland. Je kunt ervoor kiezen om alle lessen in één week te volgen of ze over een maand te spreiden, afhankelijk van de tijd die je hebt. Je volgt dagelijks meerdere uren les, waardoor je snel progressie maakt. Je kunt je rijexamen zo snel als binnen 5 tot 8 dagen afleggen. Er is geen wachttijd, dus je kunt meteen aan de slag met je rijbewijs!

Proefles in Den Oever

Dankzij onze bekwaamde instructeurs behoren de betaalbare rijlessen van Nationale Rijschool tot de top van Den Oever en Nederland. Ieder lespakket begint met een proefles, die volledig kosteloos is. Op basis van deze les kan de instructeur je niveau inschatten en het lesprogramma opstellen.

Je betaalt 40 euro voor de proefles, maar als je daarna besluit om lessen te nemen bij Nationale Rijschool, krijg je dat altijd bedrag terug. Na de les ontvang je een informatiebrochure, zodat je op je gemak kunt beslissen of je je rijlessen bij Nationale Rijschool wilt volgen. Plan nu je gratis proefles in en ervaar alle voordelen van Nationale Rijschool!

Lees meer

Veelgestelde vragen

  • Een proefles duurt 1 uur.
  • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
  • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
  • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
  • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
  • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
  • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
  • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:
Lessen zijn nog niet beschikbaar in Rijschool in Den Oever
Vul je e-mailadres hieronder in om op de hoogte te blijven

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu

[variable_1] uit [variable_2] heeft zich zojuist ingeschreven voor een proefles.