Rijschool in Den Dolder

Proefles aanvragen

Ontdek met een proefles of Nationale Rijschool Den Dolder de perfecte match voor jou is. Maak kennis met je instructeur en ontwikkel snel rijvaardigheid. Dankzij gekwalificeerde instructeurs krijg je in een oogwenk alle kneepjes van het rijden onder de knie. Het rijexamen hoeft geen bron van stress meer te zijn. Dit wordt kinderspel!

Kwaliteit voorop bij Nationale Rijschool

Nationale Rijschool Den Dolder is een belichaming van uitstekende kwaliteit. De rijschool werkt met een team van ervaren instructeurs die deskundig zijn in hun vak. Door middel van een proefles kan de instructeur je vaardigheidsniveau bepalen en beslissen waar de nadruk tijdens de lessen moet liggen. Hierdoor verlies je geen tijd aan aspecten die je al beheerst of snel oppikt.

Door te kiezen voor de voortreffelijke rijopleiding van Den Dolder, garandeer je jezelf van slagen voor je rijexamen. De instructeurs versterken je zelfvertrouwen en zorgen ervoor dat je zelfverzekerd achter het stuur zit.

Wat maakt ons bijzonder?

Bij Nationale Rijschool Den Dolder profiteer je niet alleen van de kundigheid van onze instructeurs, maar ook van diverse andere voordelen.

Beste autorijopleiding in Den Dolder en omstreken

Bij ons sta jij als leerling centraal tijdens de rijlessen. De instructeur stemt de les af op jouw behoeften. Dit geldt zowel voor de inhoud van de les als voor de praktische kant. Je kunt gebruik maken van de service waarbij de instructeur je thuis komt ophalen. Samen rij je door de buurten waar je regelmatig komt, zoals het stadscentrum en de omliggende wegen. Bovendien worden de lessen gepland op momenten die jou het beste uitkomen. Onze instructeurs zijn flexibel, dus rijlessen kunnen ook 's ochtends of 's avonds worden ingepland. Liever rijles in Bilthoven, Soest of Zeist? Geen probleem. Nationale Rijschool is actief in heel Nederland.

Spoedcursus Den Dolder

Als je kiest voor de spoedcursus van Nationale Rijschool Den Dolder, haal je je rijbewijs in een flits. Alle lessen volgen elkaar op in 1 tot 4 weken. Je hebt de keuze om alle lessen in één week te volgen of ze over een maand te verspreiden, afhankelijk van je beschikbaarheid. Je krijgt dagelijks meerdere uren les, waardoor je snel vooruitgang boekt. Je rijexamen kun je binnen 5 tot 8 dagen afleggen. Er is geen wachtlijst, dus je kunt direct starten.

Gratis proefles in Den Dolder

Dankzij onze deskundige instructeurs behoren de betaalbare rijlessen van Nationale Rijschool tot de beste van Den Dolder. Iedere cursus start met een gratis proefles. Op basis van deze les kan de instructeur je vaardigheidsniveau bepalen en het rijlespakket samenstellen.

Voor de proefles betaal je €45, maar als je besluit om daarna je lessen bij Nationale Rijschool te volgen, krijg je dat bedrag terug. Na de les ontvang je een informatieve brochure om thuis op je gemak te bepalen of je alle rijlessen bij Nationale Rijschool Den Dolder wilt volgen. Reserveer nu jouw gratis proefles en profiteer van alle voordelen!

Let op: Nationale Rijschool geeft uitsluitend autorijlessen

Lees meer

Veelgestelde vragen

  • Een proefles duurt 1 uur.
  • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
  • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
  • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
  • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
  • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
  • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
  • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: €100 korting op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €330,-
CHECKMARK
€6,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu
×