Rijschool in Bilthoven

Proefles aanvragen

Ben je 18? Heb je eindelijk de tijd en de mogelijkheid om je rijbewijs te halen? Doe dat dan bij Nationale Rijschool Bilthoven. Dankzij onze goed en goedkope rijschool haal jij je rijbewijs gegarandeerd en op een budgetvriendelijke manier. Begin deze week nog, Nationale Rijschool Bilthoven kent geen wachttijd.

Kwalitatieve autorijschool in Bilthoven

Kwaliteit, daar staat Nationale Rijschool Bilthoven voor. Onze rijinstructeurs en instructrices hebben jarenlange ervaring. Zij zorgen ervoor dat de kwaliteit van al onze rijlespakketten van hoog niveau is. Bij onze goede rijschool volg je autorijlessen die aangepast worden op jouw maat. Binnenkort parkeer, schakel en manoeuvreer jij in het verkeer alsof je nooit wat anders deed.

Waarom bij ons

Er zijn heel wat redenen waarom Nationale Rijschool Bilthoven de beste in de omgeving is. Onze rijschool staat niet alleen voor kwaliteit maar is ook budgetvriendelijk en geeft je heel wat voordelen. Wij sommen ze voor je op:

gratis proefles x

De beste rijschool van Bilthoven is ook de goedkoopste. Bij ons krijg je waar voor je geld.

Rijschool in Bilthoven en omgeving

Ga aan de slag met onze goede rijschool in wijken waar jij opgroeide of elke dag bent. Denk aan De Leijen, De Bilt en Lage Vuursche. Autorijlessen nemen in een wijk die je kent heeft alleen maar voordelen: je voelt je op je gemak en je kent de straten en gevaarlijke punten al.

Woon je niet in Bilthoven? Niet getreurd! Je kan ook lessen bij Nationale Rijschool op andere plaatsen in Nederland zoals zoals Amersfoort, Utrecht en Hilversum.

Rijlessen volgen bij Nationale Rijschool doe je op een moment dat voor jou past. Dat kan om acht uur in de ochtend zijn maar ook om tien uur ’s avonds. Wij komen naar je toe wanneer jij dat wilt.

Snel je rijbewijs halen

Aan de hand van een spoedcursus rijbewijs in Bilthoven heb jij je rijbewijs B extra snel op zak. Een spoedcursus ziet er helemaal hetzelfde uit als elk ander lessenpakket. Je gaat extra snel aan de slag en de lessen worden vlak na elkaar gepland. Handig, zeker wanneer je haast hebt.  

bekijk hier onze lespakketten

Boek jouw gratis proefles

We hebben nog meer cadeau’s voor jou, in de vorm van een gratis proefrijles. Deze eerste les maakt je lessenpakket nog goedkoper. Leer Nationale Rijschool kennen aan de hand van een gratis proefles en beslis nadien of je ook bij ons al je goedkope rijlessen volgt. Dankzij Nationale Rijschool Bilthoven kan jij de kosten van je rijbewijs drukken.

gratis proefrijles

Bij Nationale Rijschool kan je enkele autorijlessen B volgen.

Lees meer

Veelgestelde vragen

  • Een proefles duurt 1 uur.
  • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
  • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
  • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
  • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
  • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
  • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
  • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: €100 korting op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €330,-
CHECKMARK
€6,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu

[variable_1] uit [variable_2] heeft zich zojuist ingeschreven voor een proefles.