Rijschool in Bilthoven

Je rijbewijs halen in Bilthoven doe je bij Nationale Rijschool. Je rijdt met onze instructeur door en om Bilthoven, zodat je alle verkeerssituaties tegenkomt. We leren je rijden over de snelweg en uiteraard leren wij je alle speciale verrichtingen. Voor jou zullen de hellingproef en achteruit inparkeren geen valkuilen meer zijn, maar juist vaardigheden die je tot in de puntjes beheerst.

Rijschool met lespakketten op maat

Eén van de grootste voordelen van Nationale Rijschool is dat wij unieke lespakketten aanbieden. Bij veel andere rijscholen in Bilthoven zit je vast aan vastgestelde lespakketten, maar bij Nationale Rijschool bepaal je zelf hoeveel lessen je wilt volgen. Wil je 27 rijlessen volgen, of toch liever 48? Geen probleem, bij onze rijschool is het allemaal mogelijk. Op basis van de gratis proefles geeft je instructeur je een inschatting van het aantal rijlessen dat je nodig hebt om je rijbewijs te halen.

Voordelen van rijschool Nationale Rijschool

Kun je niet wachten tot je zelfstandig de weg op mag, start dan zo snel mogelijk met lessen bij rijschool Nationale Rijschool. Kies je voor één van onze lespakketten in Bilthoven, dan profiteer je van onderstaande voordelen:

 • Een gratis proefrijles;
 • Een vaste instructeur;
 • Een lespakket op maat;
 • Start nu en betaal later;
 • Een hoog slagingspercentage;
 • Een voordelig tarief.

Contact met rijschool Nationale Rijschool in Bilthoven

Wil je meer weten over het volgen van rijlessen in Bilthoven, neem dan contact op met Nationale Rijschool. Vul het contactformulier in en wij nemen binnenkort contact met je op. Bellen kan naar 06 - 13 49 23 82.

  Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  Start nu, betaal achteraf
  Zomer-Korting €100,-
  Gratis herexamen €270,-
  €6,50 korting per les
  Proefles aanvragen

   Proefrijles
   Spoedcursus
   Lespakketten
   Locaties
   Blog
   carcrossmenu