Rijschool in Hendrik Ido-Ambacht

Proefles aanvragen

Ontdek aan de hand van een proefles bij Nationale Rijschool Hendrik Ido Ambacht, dé beste rijschool van de omgeving. Dankzij onze ervaren rijinstructeurs leer jij in een mum van tijd alle tips en tricks van het autorijden. Dat rijexamen wordt een makkie!

Vertrouwde rijschool: Nationale Rijschool

Nationale Rijschool Hendrik Ido Ambacht staat synoniem voor kwaliteit en succes. Onze autorijschool werkt samen met een team van ervaren rijinstructeurs. Door lessen te volgen bij de beste rijschool van Hendrik Ido Ambacht ben je zeker dat je slaagt voor je rijexamen. De instructeurs geven je zelfvertrouwen een boost en zorgen ervoor dat je je zelfverzekerd voelt achter het stuur.

Alle voordelen op een rijtje

Bij Nationale Rijschool Hendrik Ido Ambacht geniet je niet alleen van de expertise van onze instructeurs maar ook van tal van andere voordelen zoals:

 • Inclusief gratis herexamen(s)
 • 100% slagingsgarantie
 • 100% vrijblijvend advies
 • Geen wachttijd
 • Start nu en betaal later

Als je kiest voor Nationale Rijschool, kies je voor prijs-kwaliteit en dus een goede rijschool in Hendrik Ido Ambacht. 

Autorijschool in Hendrik Ido Ambacht en omgeving

Samen met de rijinstructeur of –instructrice rijdt je door de wijken waarin je dagdagelijks beweegt zoals: Oostendam, Noordoevers en De Sandeling. De lessen worden ingepland op momenten die voor jou goed uitkomen. Onze rijinstructeurs zijn flexibel. Autorijlessen kunnen dus ook ’s ochtends of ’s avonds ingepland worden. Zoals het jou uitkomt!

 Woon je niet in Hendrik Ido Ambacht maar ergens anders in Nederland? Dat is geen probleem. Je vindt de Nationale Rijschool overal, ook in steden zoals Almere, Hillegom en Stellendam.
 
Bekijk hier onze lespakketten
 

Haal snel je rijbewijs B

Als je kiest voor een spoedcursus rijbewijs van Nationale Rijschool in Hendrik Ido Ambacht. haal je nóg sneller je rijbewijs. Alle rijlessen volgen elkaar op binnen de 1 tot 4 weken. Je kan kiezen om alle lessen in 1 week te volgen of te verspreiden over een maand afhankelijk van hoeveel haast je hebt. Meer nog, Bij Nationale Rijschool is er geen wachttijd. Je kan dus echt met spoed aan de slag.

Gratis proefles in Hendrik Ido Ambacht

Elke lessenreeks begint met een proefles. Die is volledig gratis als je nadien ook al je lessen volgt bij de goedkoopste rijschool. Na de les ontvang je een informatiebrochure zodat je op je gemak kan beslissen of welke van de rijlespakketten je wilt volgen. Vul het online formulier in en volg je gratis proefles deze week nog!

Nationale Rijschool biedt enkel autorijlessen aan.

Lees meer

Veelgestelde vragen

 • Een proefles duurt 1 uur.
 • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
 • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
 • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
 • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
 • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
 • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
 • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: €100 korting op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €330,-
CHECKMARK
€6,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu
×