Rijschool in Weesp

Proefles aanvragen

Leer autorijden bij de beste rijschool van Weesp. Je kiest uit een van onze lespakketten en behaalt je rijexamen in geen tijd. Nationale Rijschool Weesp biedt alles wat jij nodig hebt om gegarandeerd te slagen op je rijexamen.

De rijinstructeurs van Nationale Rijschool zorgen ervoor dat je in je eigen woonwijk kan lessen. Ook als je niet in Weesp woont kan je via onze goede rijschool lessen. Je vindt Nationale Rijschool ook in Amsterdam, Naarden en Bussum.

Succesvolle rijschool in Weesp

De autorijschool Weesp is bekend wegens de kwaliteitsvolle en unieke lesmethoden die gehanteerd worden. Onze rijinstructeurs en -instructrices zijn allemaal experts. Ze leren je alles wat je moet weten over het autorijden in een van de door jou gekozen rijbewijs pakketten.

Waarom nou bij ons?

Je kan van heel wat voordelen genieten wanneer je lest bij Nationale Rijschool in Weesp. Een mooie opsomming:

 • De enige rijschool met achteraf betalen
 • Gratis proefles
 • Géén wachttijd, start direct
 • Inclusief herexamengarantie
 • Thuis opgehaald

Geniet jij ook van deze aanbieding?

Autorijschool in Weesp en omgeving

Dankzij Nationale Rijschool Weesp krijg je rijlessen in je wijk. Of je nu in het Centrum, Hogewey of aan de Oostelijke Vechtoever woont, de rijinstructeur of -instructrice haalt je thuis op. Je leert parkeren, achteruit rijden en je richtingaanwijzers gebruiken in Weesp en omgeving.

Onze instructeurs zijn flexibel en plannen de rijlessen samen met jou. Dat kan zowel om 9 uur in de ochtend als om 8 uur ‘s avonds. Jij kiest!

Versneld je rijbewijs halen

De spoedcursus rijbewijs B is precies wat je zoekt wanneer je versneld je rijbewijs wilt halen. Aan de hand van deze cursus leer je in een week of enkele weken tijd alles over de wagen en het autorijden en leg je snel je rijexamen af. Er is geen wachttijd dus je kan meteen beginnen.

Volg een gratis proefles

Welk rijlespakket je ook kiest, je krijgt altijd een gratis proefles als je nadien ook je lessen volgt bij Nationale Rijschool Weesp. Je betaalt 40 euro voor die proefles, maar dat bedrag krijg je terug als je nadien ook lest bij de beste rijschool.

Nationale Rijschool biedt enkele autorijlessen B aan.

Lees meer

Veelgestelde vragen

 • Een proefles duurt 1 uur.
 • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
 • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
 • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
 • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
 • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
 • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
 • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: €100 korting op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €330,-
CHECKMARK
€6,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu

[variable_1] uit [variable_2] heeft zich zojuist ingeschreven voor een proefles.