Rijschool in Naarden

Proefles aanvragen

Jij woont in Naarden en wil je rijbewijs halen? Dan zit je bij Nationale Rijschool Naarden aan het juiste adres. Bij onze goede rijschool leer je goed rijden op jouw tempo. Bovendien kies je zelf je lessenpakket en beslis jij wanneer je je lessen plant en volgt. Starten doe je met een gratis proefles die je meteen kan plannen want Nationale Rijschool die kent geen wachttijd!

Succesvolle rijschool in Naarden

Unieke rijlespakketten op maat maken van Nationale Rijschool een unieke rijschool die beter én goedkoper is dan elke andere rijschool uit de omgeving. Dankzij onze goede rijschool slaag je gegarandeerd voor je rijexamen in Naarden. Zelfs als dat niet van de eerste keer lukt, krijg je bij ons een gratis herkansing. Weg stress! 

Waarom nou bij ons?

Er zijn heel wat goede redenen om te lessen bij Nationale Rijschool Naarden. We gaven er al enkele zoals een gratis herkansing en onze unieke lesmethoden. Ben je nog niet overtuigd? We zetten alle voordelen waarvan je kan genieten bij Nationale Rijschool even op een rijtje:

 • De enige rijschool met achteraf betalen
 • Gratis proefles
 • Géén wachttijd, start direct
 • Inclusief herexamengarantie
 • Thuis opgehaald

Dankzij onze goede rijschool in Naarden haal jij in no time je rijbewijs! 

Woon je niet in Naarden? Niet getreurd! Je kan ook op heel wat andere plekken in Nederland lessen bij Nationale Rijschool. Zo vind je Nationale Rijschool ook in: Weesp, Bussum en Hilversum.

Autorijschool in Naarden en omgeving

Autorijlessen nemen doe je op een tijdstip dat voor jou en jouw agenda passen. Lessen kan om 8 uur in de ochtend maar ook laat in de avond om 9 uur. Onze rijinstructeurs komen naar je toe waar en wanneer jij dat wilt. Meer nog, de rijinstructeurs halen je op waar jij woont. Vervolgens rijden jullie samen door wijken zoals het Componistenkwartier, De Fortlanden en Bredius-Zuid.

Versneld je rijbewijs halen

Volg een spoedcursus rijbewijs en haal het extra snel! Er is geen wachttijd bij Nationale Rijschool Naarden en dankzij een spoedcursus kan jij in enkele weken tijd je rijexamen succesvol afleggen. Voor een kleine meerkost houd jij je rijbewijs deze maand nog in handen. Wat neig!

Volg een gratis proefles

Een gratis proefrijles hoort bij een rijlespakket van Nationale Rijschool Naarden zoals Tom bij Jerry hoort. Je betaalt 40 euro voor die les, maar dat bedrag krijg je terug wanneer je al je lessen bij Nationale Rijschool volgt. Druk de kosten van het behalen van je rijbewijs dankzij Nationale Rijschool Naarden.  

Bij Nationale Rijschool biedt enkel autorijlessen B aan.  

Lees meer

Veelgestelde vragen

 • Een proefles duurt 1 uur.
 • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
 • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
 • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
 • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
 • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
 • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
 • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: €100 korting op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €330,-
CHECKMARK
€6,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu
×