Rijschool in Capelle aan den IJssel

Proefles aanvragen

Voor al je rijlessen in Capelle aan den IJssel kan je terecht bij Nationale Rijschool. En dat kan op jouw tempo én budgetvriendelijk. Nationale Rijschool biedt de beste autorijlessen voor jou op elk moment van de dag. Leer rijden in Capelle aan den IJssel en slaag gegarandeerd voor je rijexamen.

Nationale Rijschool: voordelig je rijbewijs B halen

Nationale Rijschool is de bekendste en beste rijschool van Nederland. Je kan ons in  heel wat steden vinden. We staan bekend voor onze kwaliteitsvolle rijlessen die leuk én budgetvriendelijk zijn.

De beste rijschool in Capelle aan den IJssel is ook meteen de voordeligste. Bij ons leer je op je eigen tempo goed rijden. Jij en jouw vaardigheden staan steeds centraal in de les waardoor je op een snel tempo grote vorderingen maakt. Lees verder om te ontdekken wat de voordelen zijn die je krijgt als je autorijlessen volgt bij Nationale Rijschool Capelle aan den IJssel.

Waarom Nationale Rijschool?

Nationale Rijschool Capelle aan den IJssel biedt goedkope én kwaliteitsvolle lessen aan waarin jij centraal staat. Al na enkele lessen zit je vol zelfvertrouwen achter het stuur. Je geniet van heel wat voordelen als je autorijlessen volgt bij onze goede rijschool in Capelle aan den IJssel:

 • Gratis proefles
 • Inclusief gratis herexamen(s)
 • 100% slagingsgarantie
 • 100% vrijblijvend advies
 • Geen wachttijd
 • Start nu en betaal later

Jij haalt je rijbewijs B in een mum van tijd. Je hoeft niet eens te wachten om te beginnen.

Rijles in Capelle aan den IJssel: geen wachttijd, begin nu!

Dankzij de flexibiliteit van onze ervaren rijinstructeurs hoef je niet te wachten om je plekje voor je rijlessen te reserveren en kan je meteen aan de slag. De rijinstructeurs komen je ophalen op een tijdstip dat voor jou past, ook om 9u00 in de ochtend of om 20:00. Ze staan altijd voor je klaar. 

De rijinstructeurs van Nationale Rijschool Capelle aan den IJssel leren je rijden in de verschillende wijken van Capelle aan den IJssel zoals Schollevaar, Schenkel en Middelwatering-Oost. Je leert parkeren, keren en de juiste handelingen uitvoeren op drukke punten waar jij dagelijks komt.

Nationale Rijschool biedt rijlessen aan in heel Nederland, niet alleen in Capelle aan den IJssel. Ook in steden zoals Rotterdam, Zwijndrecht en Krimpen aan den IJssel kan je terecht bij Nationale Rijschool. Ontdek alle locaties op onze website. Moet je dringend je rijbewijs halen? Lees dan snel verder!

Bekijk hier onze lespakketten

Met spoed je rijbewijs halen? Het kan!

Boek snel je spoedcursus rijbewijs en haal deze week nog jouw rijbewijs B. Aan de hand van een snelcursus rijbewijs, slaag jij in geen tijd voor je examen kan je binnen 7 dagen al zelf de baan op.

De spoedcursus rijbewijs in Capelle aan den IJssel bestaat uit een gratis proeflessen, verschillende rijlessen en een rijexamen. Ook een eventuele herkansing is inbegrepen in de prijs. Je betaalt slecht een klein beetje meer dan voor het basispakket. Je wint enkel bij een spoedcursus!

Je plant alle lessen kort achter elkaar in met je lesgever. Dat doe je op momenten die voor jou passen. Bovendien reserveer je ook al meteen bij de aanvang van de autorijlessen je rijexamen moment. Zo heb je een duidelijke deadline en weet je waar je aan toe bent. Wacht niet langer en geniet van de vrijheid die een rijbewijs met zich meebrengt!

Goedkope rijlessen in Capelle aan den IJssel

Zoals eerder al vermeld in deze blog, Nationale Rijschool biedt de goedkoopste rijlessen in Capelle aan den IJssel aan. We staan voor budgetvriendelijke kwaliteit. Nationale Rijschool biedt lessen aan die open staan voor iedereen en betaalbaar zijn zodat iedereen zijn of haar rijbewijs kan halen. Zit je budget krap? Betaal je lessen achteraf!

Start met een gratis proefles. Je betaalt 40 euro voor die proefles maar die krijg je nadien terug als je lessen volgt bij de goedkoopste rijschool van Capelle aan den IJssel. Dankzij onze ervaren rijinstructeurs krijg je waar voor je geld en houd jij binnenkort je rijbewijs in handen.

Schermafbeelding 2021 04 10 om 23.19.02 

Nationale Rijschool biedt enkel autorijlessen aan.

Lees meer

Veelgestelde vragen

 • Een proefles duurt 1 uur.
 • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
 • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
 • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
 • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
 • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
 • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
 • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: €100 korting op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €330,-
CHECKMARK
€6,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu