Rijschool in Veghel

Proefles aanvragen

Ontdek door middel van een proefles of de Nationale Rijschool Veghel de ideale optie is voor jouw rijtraining. Maak een connectie met je instructeur en win snel de cruciale rijvaardigheden. Onder begeleiding van ervaren instructeurs, verwerf je de nuances van het autorijden. Maak je geen zorgen meer over het rijexamen, het wordt een makkie!

Kwaliteit als basis, kies voor Nationale Rijschool

Nationale Rijschool Veghel is synoniem voor uitmuntendheid. De rijschool functioneert met een team van ervaren instructeurs die hoogopgeleid en bekwaam zijn in hun vakgebied. Via een proefles, beoordeelt de instructeur je rijcapaciteiten en identificeert de leerpunten die verbeterd moeten worden. Hierdoor verspil je geen tijd aan vaardigheden die je al meester bent of snel kunt beheersen.

Door te kiezen voor de leidende rijschool van Veghel, verhoog je je slagingskans voor je rijexamen. Onze instructeurs boosten je zelfvertrouwen en zorgen ervoor dat je je op je gemak voelt achter het stuur.

Waarom voor ons kiezen?

Bij Nationale Rijschool Veghel geniet je niet alleen van de expertise van onze instructeurs, maar ook van een schat aan andere voordelen.

Superieure rijlessen in Veghel en omgeving

Bij een rijles staat jouw ervaring voorop. De instructeur past zich aan jouw behoeften aan. Dit geldt voor zowel de lesinhoud als de praktische regelingen. Je ervaart het gemak om thuis te worden opgehaald door de instructeur. Samen rijd je door de wijken waarin je doorgaans langskomt, zoals het stadscentrum, Bunderspark en Bundersweg. De lessen worden bovendien gepland op momenten die jou het beste schikken. Onze instructeurs zijn flexibel. Daarom is het mogelijk om autorijlessen 's ochtends of 's avonds te volgen. Heb je liever rijles in Oss, Veldhoven of Boxtel? Alles is mogelijk. Nationale rijschool is operationeel in heel Nederland.

Spoedcursus voor je rijbewijs

Wanneer je kiest voor een spoedcursus rijbewijs bij Nationale Rijschool Veghel, verwerf je je rijbewijs in een recordtempo. Alle rijlessen volgen elkaar op binnen 1 tot 4 weken. Je kunt kiezen om alle lessen in 1 week te nemen of te spreiden over een maand, afhankelijk van je leersnelheid. Je volgt meerdere uren les per dag waardoor je snel vooruitgaat. Je rijexamen kan in 5 tot 8 dagen worden afgelegd. Er is geen wachttijd, dus je kan meteen beginnen.

Proefles in Veghel

Dankzij onze vakkundige instructeurs behoren de betaalbare rijlessen van Nationale Rijschool tot de beste in Veghel.

Elk lespakket start met een proefles. Deze is volledig gratis. Op basis van deze les kan de instructeur je vaardigheidsniveau beoordelen en het rijlespakket afstemmen.

Je betaalt 40 euro voor de proefles, maar als je besluit verder te gaan met lessen bij Nationale Rijschool, wordt dit bedrag gecrediteerd. Na de les krijg je een informatieve brochure, zodat je rustig kunt bepalen of je al je rijlessen wilt volgen bij Nationale Rijschool Veghel. Reserveer nu je gratis proefles en geniet van alle voordelen!

Let op: Nationale Rijschool geeft uitsluitend autorijlessen

Lees meer

Veelgestelde vragen

  • Een proefles duurt 1 uur.
  • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
  • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
  • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
  • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
  • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
  • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
  • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: €100 korting op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €330,-
CHECKMARK
€6,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu
×