Rijschool in Mierlo

Proefles aanvragen

Ontdek met een gratis proefles bij Nationale Rijschool Mierlo of dit de perfecte keuze is voor jouw rijopleiding. Maak kennis met je instructeur en ontdek snel alles van het autorijden. Met bekwame instructeurs aan je zijde, zul je snel vertrouwd raken op de weg. Geen zorgen meer over het rijexamen, want dat wordt een makkie!

De beste kwaliteit, kies voor Nationale Rijschool

Nationale Rijschool Mierlo staat garant voor topkwaliteit. Ons team bestaat uit ervaren instructeurs die goed opgeleid en zeer bedreven zijn in hun vak. Tijdens een proefles beoordeelt de instructeur jouw rijvaardigheden en identificeert de punten waarop de focus moet liggen tijdens de lessen. Hierdoor verspil je geen tijd aan vaardigheden die je al bezit of snel begrijpt.

Door te kiezen voor de beste rijschool van Mierlo, verhoog je jouw slagingskans voor het praktijkexamen. Onze instructeurs boosten je zelfvertrouwen en zorgen dat je je op je gemak voelt in elke auto.

Waarom kiezen voor ons?

Bij Nationale Rijschool Mierlo profiteer je niet alleen van de hoogstaande kwaliteit van onze instructeurs, maar ook van vele andere voordelen.

Uitstekende autorijlessen in Mierlo en omgeving

Tijdens een rijles draait alles om jou. De instructeur past zich aan op jouw voorkeuren, zowel wat betreft de lesinhoud als praktische zaken. Je geniet van alle luxe om door de instructeur bij je thuis te worden opgehaald of op een andere afgesproken plek. Samen rij je langs plaatsen die voor jou bekend zijn, zoals het stadscentrum, de Geldropseweg en Kerkakkers. Bovendien worden de lessen flexibel gepland op tijdstippen die jou het beste uitkomen. Je kan je lessen in de ochtend en avond plannen. Als je liever rijlessen volgt in Eindhoven, Veldhoven of Geldrop, is dat ook mogelijk, want Nationale Rijschool is door heel Nederland actief. 

Versnelde cursus voor je rijbewijs

Kies je voor een spoedcursus bij Nationale Rijschool Mierlo? Dan haal je je rijbewijs in een flits. Alle rijlessen volgen elkaar snel op binnen 1 tot 4 weken. Je kunt ervoor kiezen om alle lessen in 1 week te volgen of om over de 4 weken te spreiden, afhankelijk van hoe snel je je rijbewijs wilt halen. Je krijgt meerdere uren les per dag, wat zorgt voor snelle progressie. Binnen 5 tot 8 dagen kun je je rijexamen afleggen, zonder enige wachttijd, zodat je direct kunt starten.

Proefles in Mierlo

Dankzij onze bekwame instructeurs behoren de budget rijlessen van Nationale Rijschool Mierlo tot de top. Elke lessenreeks begint met een gratis proefles. Tijdens deze les beoordeelt de instructeur jouw niveau en stemt het rijlespakket helemaal op jou af.

De proefles kost 40 euro, maar als je besluit om verder te gaan met lessen bij Nationale Rijschool Mierlo, dan krijg je dit bedrag terug. Na de les ontvang je een brochure vol informatie, zodat je in alle rust kunt beslissen of je al je rijlessen wilt volgen bij Nationale Rijschool Mierlo. Reserveer nu jouw gratis proefles en geniet van de talrijke voordelen!

Let op: Nationale Rijschool geeft uitsluitend autorijlessen

Andere locaties in de buurt

Lees meer

Veelgestelde vragen

  • Een proefles duurt 1 uur.
  • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
  • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
  • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
  • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
  • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
  • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
  • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: €100 korting op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €330,-
CHECKMARK
€6,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu

[variable_1] uit [variable_2] heeft zich zojuist ingeschreven voor een proefles.