Rijschool Boxtel

Binnenkort mag jij zelfstandig de weg op. Het enige wat je nog moet doen, is je rijbewijs halen bij Nationale Rijschool in Boxtel. 1,2,3, GO! Bij Nationale Rijschool in Boxtel! kun je naast de standaardpakketten ook kiezen voor een spoedopleiding!

Onze instructeur biedt rijlessen aan in Boxtel tegen een scherp tarief. Niet alleen inwoners uit Boxtel, maar ook mensen uit Nergena, Tongeren of Heult haalt hij graag op in zijn blauwwitte lesauto. Andere rij-instructeurs van Nationale Rijschool rijden in OisterwijkDen Bosch en Best.

Onze rijinstructeur in Boxtel over Nationale Rijschool: "De gemiddelde leerling slaagt binnen 30 lessen. Ik probeer je zoveel mogelijk op de echte situatie voor te bereiden. Zo moet je op het eind bijvoorbeeld zonder navigatie van A naar B rijden. Dat gaat helemaal goedkomen!"

Leerlingen geven ons gemiddeld een 9,1 als cijfer. Onze instructeur in Boxtel zit zelfs op een 9,3! Sepmeijer uit Boxtel: "Je rijbewijs hebben is ultieme vrijheid! Ik ben nooit meer afhankelijk van het openbaar vervoer en mijn ouders!"

Start nu en betaal later !

Alle pluspunten opgesomd:

 • Een vrijblijvend intakegesprek met onze instructeur.
 • We halen je op en zetten je af waar jij dat wilt.
 • Roze papiertje niet in één keer in de pocket? Geen paniek, wij betalen jouw herexamen!
 • Het laagste uurtarief van Boxtel!
 • Liever op zaterdag, zondag of in de avonduren rijden? Dat kan!
 • De rij-intructeurs van Nationale Rijschool zijn de beste in hun vak! Ze zijn niet alleen bezig om jou wat te leren, maar spijkeren ook voortdurend hun eigen kennis bij!

Kunnen wij al een plekje in de agenda van de instructeur in Boxtel voor jou reserveren? Ga vliegensvlug naar het proeflesformulier! Een instructeur zal contact met je opnemen.

 

  Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  Start nu, betaal achteraf
  Zomer-Korting €100,-
  Gratis herexamen €270,-
  €6,50 korting per les
  Proefles aanvragen

   Proefrijles
   Spoedcursus
   Lespakketten
   Locaties
   Blog
   carcrossmenu