Rijschool in Boxtel

Proefles aanvragen

Ben je opzoek naar een goede rijschool in Boxtel? Dan ben je bij Nationale Rijschool aan het juiste adres. Bij onze verkeersschool kan je meteen aan de slag en haal je binnen de kortste keren je rijbewijs B. Meer nog, dankzij onze spoedcursus rijbewijs haal jij het nu nog sneller!

Nationale Rijschool: de rijschool voor iedereen!

Echt iedereen kan bij ons leren rijden, of je nu net 17 jaar werd of het halen van je rijbewijs al jaren uitstelt. Je kan altijd bij onze goede rijschool terecht voor gepersonaliseerde rijlessen op maat. Je kiest jouw favoriete pakket uit ons aanbod van 3 lessenpakketten. Voor welk lespakket je ook kiest, onze ervaren rijinstructeurs zorgen ervoor dat jij zeker slaagt.

Waarom bij ons?

Naast gepersonaliseerde rijlespakketten biedt onze goede verkeersschool jou nog heel wat voordelen. We zetten ze op een rijtje:

 • De enige rijschool met achteraf betalen
 • Gratis proefles
 • Géén wachttijd, start direct
 • Inclusief herexamengarantie
 • Thuis opgehaald

Check snel:

Kan jij ook niet wachten met beginnen? Lees verder en boek je gratis proefles!

Autorijschool in Boxtel en omgeving

Rijlessen volgen bij de beste rijschool van het land kan in Boxtel maar ook in de rest van Nederland. Je kan ook bij ons aan de slag in Kaatsheuvel, Tilburg of Eindhoven.

Aan de slag gaan bij de beste en goedkoopste rijschool betekent rijlessen in je eigen buurt. Je leert parkeren, remmen en schakelen in Centrum, Oost of Noord. De rijinstructeur pikt je op op een moment dat voor jou uitkomt. Begin je met rijden om 8 uur in de ochtend of om 9 uur in de avond? Alles is mogelijk bij Nationale Rijschool Boxtel.

Versneld je rijbewijs halen

Wil je extra snel je rijbewijs B halen? Dat kan met een spoedcursus rijbewijs. In deze versnelde cursus volgen de lessen elkaar sneller op dan in een gewone cursus. Je betaalt een klein beetje meer en je hebt je rijbewijs binnen enkele weken op zak.

Gratis proefles in Boxtel

De eerste stap naar je rijbewijs B is een gratis proefles. Tijdens deze proefles ontdek je hoe een autorijles B er bij onze goedkope autorijschool eruit ziet. De rijinstructeur gaat met je op pad en jullie leren elkaar kennen. Hij of zij ontdekt jouw sterke en zwakke punten. De rijinstructeur stelt op basis daarvan je gepersonaliseerde rijlessen samen. Je betaalt initieel 40 euro voor deze les. Dat krijg je terug als je vervolgens een lessenpakket aankoopt bij Nationale Rijschool Boxtel.

Nationale rijschool biedt uitsluitend autorijlessen B aan.

Lees meer

Veelgestelde vragen

 • Een proefles duurt 1 uur.
 • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
 • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
 • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
 • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
 • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
 • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
 • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: €100 korting op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €330,-
CHECKMARK
€6,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu
×