Rijschool in Cuijk

Proefles aanvragen

Je hebt gevonden wat je zoekt. Nationale Rijschool Cuijk is de beste in de omgeving. Dankzij onze unieke lesmethode, gratis proefles en mogelijkheid om in je eigen buurt te leren rijden, slaag jij gegarandeerd voor je rijexamen. Bovendien, krijg je bij ons een gratis herkansing.

Nationale Rijschool: de rijschool voor iedereen!

Je kiest een van onze drie lespakketten. Elk pakket begint met een gratis proefles. Vervolgens krijg je autorijlessen op maat. De rij instructeur leert je de vaardigheden en alles wat je moet weten over het autorijden op jouw tempo. Afhankelijk van welk lespakket je kiest is dat iets sneller of minder snel. Dat beslis je helemaal zelf.  

Waarom bij ons?

Je lest bij Nationale Rijschool Cuijk want dan slaag je gegarandeerd voor je rijexamen. Meer nog, je profiteert bij onze goede rijschool ook van:

 • De enige rijschool met achteraf betalen
 • Gratis proefles
 • Géén wachttijd, start direct
 • Inclusief herexamengarantie
 • Thuis opgehaald

Check snel:

Bij Nationale Rijschool Cuijk staan jij en je budget centraal. Je kan ook lessen bij ons in Castricum maar ook in Heikant, Katwijk of Malden.

Autorijschool in Cuijk en omgeving

Leren rijden doe je het snelst op wegen die je al kent en waar je je thuis voelt. Bij Nationale Rijschool Cuijk leer je autorijden in wijken zoals De Valuwe, Padbroek of Heeswijkse Kampen. Ga aan de slag in je eigen buurt op een moment dat voor jou uitkomt. Is dat om 8 uur in de ochtend? Geen probleem! Les je toch liever tijdens de dag of na  9 uur in de avond? Ook dat kan.

Met spoed je rijbewijs halen

Haal met spoed je rijbewijs B aan de hand van de spoedcursus rijbewijs. Boek meteen je eerste les en laat vervolglessen snel volgen. Leer alles wat je in de andere lespakketten ook leert maar extra snel en in een beperkt aantal weken.

Proefles in Cuijk

Ontdek hoe de rijlessen van onze goedkope verkeersschool er aan toe gaan met een gratis proefles De rijinstructeurs nemen je mee op pad en je leert de eerste kneepjes van het autorijden. Je betaalt 40 euro voor deze proefles in Cuijk maar dat krijg je terug wanneer je al je autorijlessen bij Nationale Rijschool Cuijk volgt!

Ontdek de rijlespakketten en boek je gratis proefles!

Nationale rijschool biedt uitsluitend autorijlessen voor het rijbewijs B aan.

Andere locaties in de buurt

Lees meer

Veelgestelde vragen

 • Een proefles duurt 1 uur.
 • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
 • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
 • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
 • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
 • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
 • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
 • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:
Lessen zijn nog niet beschikbaar in Cuijk
Vul je e-mailadres hieronder in om op de hoogte te blijven

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu

[variable_1] uit [variable_2] heeft zich zojuist ingeschreven voor een proefles.