Rijschool Oss

Bye bye openbaar vervoer! Rijbewijs, here I come! In Oss is rijschool Nationale Rijschool uiteraard van de partij!

De rijlessen in Oss worden verzorgd door onze goed opgeleide instructeur. Woon je nog bij je ouders (of op jezelf) in omliggende plaatsen als Het Wild, Benedeneind of Boveneind? Dan komt hij je thuis ophalen! Andere rij-instructeurs van Nationale Rijschool rijden in Beneden-Leeuwen, Uden en Tiel.

Onze rijinstructeur in Oss over Nationale Rijschool: "Als ik je één tip mag meegeven: kies voor een instructeur waar jij je op je gemak voelt. Je zult immers vele uren met hem of haar doorbrengen. Met een leuke instructeur slaag je veel sneller."

Oud-leerlingen zijn positief over Nationale Rijschool en ook over onze rijinstructeur in Oss. Leissner uit Oss: "Ik kende Nationale Rijschool voor de tijd niet, maar ik geef een dikke plus aan mijn instructeur. Na het invullen van het proefrijles formulier op de website kreeg ik vrij snel een belletje. Ik kon diezelfde week nog starten. Super geregeld!"

Start nu en betaal later!

 • Een gratis proefles, waarbij een inschatting wordt gedaan van het aantal lessen.
 • Woon je in de uithoek van Oss, ook dan komt de instructeur jou netjes voor de deur ophalen.
 • Gezakt voor je praktijkexamen? Geen schrik! Nationale Rijschool betaalt je herexamen t.w.v. 270 euro!
 • Nationale Rijschool rekent (slechts) een tarief van €37,50 per les. Tijdens de proefrit stel jij samen je instructeur zelf je pakket samen.
 • Hoogopgeleide instructeurs achter het stuur met veel ervaring.
 • De rij-intructeurs van Nationale Rijschool zijn de beste in hun vak! Ze zijn niet alleen bezig om jou wat te leren, maar spijkeren ook voortdurend hun eigen kennis bij!

Ben jij onze volgende leerling? Vul het formulier in. Vul het formulier in en je kunt een belletje van één van onze instructeurs verwachten.

  Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  Start nu, betaal achteraf
  Zomer-Korting €100,-
  Gratis herexamen €270,-
  €6,50 korting per les
  Proefles aanvragen

   Proefrijles
   Spoedcursus
   Lespakketten
   Locaties
   Blog
   carcrossmenu
   ×