Rijschool Veldhoven

Bye bye openbaar vervoer! Rijbewijs, here I come! Start deze week nog je chauffeur-loopbaan bij Nationale Rijschool Veldhoven!

We zijn blij dat een ervaren rij-instructeur veel van onze rijlessen in Veldhoven verzorgt. Hij rijdt in een straal van 10 km om Veldhoven, dus ook in plaatsen als Eindhoven, Eersel of Hapert. Wist je trouwens dat Nationale Rijschool in de omgeving van Veldhoven meer rijinstructeurs heeft rijden, zoals in Eindhoven, Valkenswaard en Veghel.

Onze rijinstructeur in Veldhoven over Nationale Rijschool: “Ik sta 's ochtends op om half 7. Na een goed ontbijt en een koude douche stap ik achter het stuur om de eerste leerling op te halen. De rest van de dag laat ik me rond rijden en geef ik aan waar we heen moeten en wat ik van de leerling verwacht. Heerlijk toch? Ik hoef pas aan het eind van de dag zelf weer achter het stuur om naar huis te rijden.”

Oud-leerlingen zijn positief over Nationale Rijschool en ook over onze rijinstructeur in Veldhoven. Stijntjes uit Veldhoven: "Ik kom net terug van De Efteling. Ik ben een echte pretpark-verslaafde. Vandaar dat ik blij ben dat ik nu mijn rijbewijs heb, zodat ik regelmatig naar de verschillende parken in Duitsland, België en Nederland kan reizen. Alleen dit jaar heb ik er al 32 bezocht. Dat had ik niet kunnen doen zonder auto."

Start nu en betaal later!

Laat je verrassen door onze uitstekende rijlessen

 • Een gratis proefles in Veldhoven van circa één uur.
 • Geen zorgen, we halen je gewoon thuis op.
 • Nationale Rijschool gelooft in haar eigen lesprogramma en in haar leerlingen, daarom betalen wij je herexamens!
 • Bij Nationale Rijschool betaal je alleen voor de minuten die je ook daadwerkelijk rijdt. Daarom bieden wij lessen van 50 minuten voor €37,50.
 • Start nu en betaal later !
 • Jij bepaalt waar, wanneer en hoevaak je wilt lessen. Take control!
 • Onze rij-instructeurs zijn oplossingsgericht en weten je in iedere situatie op je gemak te stellen!

Kan je ook niet wachten om achter het stuur te duiken? Stuur ons jouw gegevens via het formulier. Een instructeur zal contact met je opnemen.

  Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  Start nu, betaal achteraf
  Zomer-Korting €100,-
  Gratis herexamen €270,-
  €6,50 korting per les
  Proefles aanvragen

   Proefrijles
   Spoedcursus
   Lespakketten
   Locaties
   Blog
   carcrossmenu
   ×