Rijschool in Veldhoven

Proefles aanvragen

Ontdek of met een gratis proefles of Nationale Rijschool Veldhoven de perfecte rijschool voor jou is. Maak kennis met je instructeur en leer snel, goed en veilig autorijden. Met ervaren instructeurs beheers je in korte tijd alle tips en trucs van het autorijden. Zeg vaarwel tegen stress over het rijexamen - dit wordt eenvoudig!

Kwaliteit staat voorop bij Nationale Rijschool

Nationale Rijschool Veldhoven staat voor kwaliteit. We werken samen met een team van ervaren instructeurs die goed opgeleid zijn en experts zijn in hun vakgebied. Tijdens de proefles bepaalt de instructeur jouw niveau en ontdekt waar de aandacht tijdens de lessen op gericht moet zijn. Zo is er meer aandacht voor de onderdelen die je moeilijk vindt!

Bij de beste rijschool van Veldhoven ben je verzekerd van slagen voor je rijexamen. Onze instructeurs geven je zelfvertrouwen een impuls en zorgen ervoor dat je je zeker voelt achter het stuur.

Waarom bij ons?

Bij Nationale Rijschool Veldhoven profiteer je niet alleen van de deskundigheid van onze instructeurs, maar ook van diverse andere voordelen.

Autorijschool in Veldhoven en omstreken

Gedurende een rijles ligt alle focus op jou. De instructeur stemt zich af op jouw wensen, zowel inhoudelijk als praktisch. Je hebt de optie om thuis te worden opgehaald door de instructeur. Samen rijden jullie lang de plekken waar je dagelijks komt, zoals het centrum, Dorpstraat en Kempenbaan. Daarnaast worden de lessen gepland op tijden die jou het beste uitkomen. Liever je autorijlessen ‘s ochtends of ‘s avonds? Geen probleem onze instructeurs zijn flexibel. Liever rijles in Helmond, Tilburg of Boxtel? Geen probleem, Nationale Rijschool is actief in heel Nederland.

Snel je rijbewijs behalen

Kies je voor een spoedcursus rijbewijs bij Nationale Rijschool Veldhoven, dan behaal je je rijbewijs nóg sneller. De rijlessen vinden plaats binnen 1 tot 4 weken. Je kunt ervoor kiezen om alle lessen in één week te volgen of ze te spreiden over een maand, afhankelijk van hoeveel haast je hebt. Je krijgt meerdere uren les per dag, waardoor je snel vooruitgang boekt. Je kunt je rijexamen in 5 tot 8 dagen afleggen. Er zijn geen wachttijden, dus je kunt direct beginnen.

Proefles in Veldhoven

Dankzij onze ervaren instructeurs behoren de voordelige rijlessen van Nationale Rijschool tot de beste van Veldhoven. Elke lessenserie start met een proefles, die helemaal gratis is. Op basis van deze les schat de instructeur jouw niveau in en stelt het rijlespakket samen.

Je betaalt 40 euro voor de proefles, maar als je daarna besluit verder te gaan met lessen bij Nationale Rijschool, krijg je dat bedrag terug. Na de les ontvang je een informatiefolder zodat je op je gemak kunt beslissen of je al je rijlessen wilt volgen bij Nationale Rijschool Veldhoven. Reserveer nu jouw gratis proefles en profiteer van alle voordelen!

Let op: Nationale Rijschool geeft uitsluitend autorijlessen.

Lees meer

Veelgestelde vragen

  • Een proefles duurt 1 uur.
  • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
  • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
  • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
  • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
  • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
  • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
  • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: €100 korting op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €330,-
CHECKMARK
€6,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu

[variable_1] uit [variable_2] heeft zich zojuist ingeschreven voor een proefles.