Rijschool in Nuenen

Proefles aanvragen

Ontdek bij Nationale Rijschool Nuenen of dit de perfecte keuze is voor jouw rijopleiding. Leer je instructeur kennen en versterk snel je alle essentiële rijvaardigheden. Met gekwalificeerde instructeurs aan je zijde, zul je snel vertrouwd raken op de weg. Geen zorgen meer over dat rijexamen, het wordt een eitje!

Kies voor kwaliteit, kies voor Nationale Rijschool

Nationale Rijschool Nuenen staat garant voor hoogstaande kwaliteit. Ons team bestaat uit ervaren instructeurs die hoogopgeleid en bedreven zijn in hun vak. Tijdens een proefles beoordeelt de instructeur jouw rijvaardigheden en identificeert hij/zij de lespunten waarop de focus moet liggen. Hierdoor verspil je geen tijd aan vaardigheden die je al bezit of snel onder de knie krijgt.

Door te kiezen voor de beste rijschool van Nuenen, verhoog je jouw kans om te slagen voor het rijexamen. Onze instructeurs boosten je zelfvertrouwen en zorgen dat je je op je gemak voelt op de weg.

Waarom kiezen voor Nationale Rijschool?

Bij Nationale Rijschool Nuenen profiteer je niet alleen van de vakkundigheid van onze instructeurs, maar ook van talrijke andere voordelen die we te bieden hebben. 

Uitstekende autorijlessen in Nuenen en omstreken

Tijdens een rijles draait alles om jou. De instructeur past zich aan jouw voorkeuren aan. Dit geldt voor zowel de lesinhoud als praktische zaken. Je geniet van de luxe om door de instructeur bij je thuis te worden opgehaald. Samen rij je op plekken waar je gewoonlijk beweegt, zoals het stadscentrum, Europalaan en Refeling. Daarnaast worden de lessen gepland op tijdstippen die voor jou het beste uitkomen. Onze instructeurs zijn flexibel. Het is dus mogelijk om autorijlessen in te plannen in de ochtend of avond. Heb je liever rijles in Eindhoven, Veldhoven of Helmond? Alles is mogelijk. Nationale rijschool is actief in heel Nederland.

Spoedcursus voor je rijbewijs

Als je kiest voor een spoedcursus rijbewijs van Nationale Rijschool Nuenen, behaal je je rijbewijs in een recordtijd. Alle rijlessen volgen elkaar binnen 1 tot 4 weken. Je kunt ervoor kiezen om alle lessen in 1 week te volgen of om over een maand te spreiden, afhankelijk van hoe snel je wilt leren. Je volgt meerdere uren per dag les, waardoor je snel progressie boekt. Je kunt je rijexamen in 5 tot 8 dagen afleggen. Er is geen wachttijd, dus je kunt onmiddellijk beginnen.

Proefles in Nuenen

Dankzij onze bekwame instructeurs behoren de betaalbare rijlessen van Nationale Rijschool tot de top in Nuenen. Elke lessenreeks begint met een proefles. Deze is volledig kosteloos. Aan de hand van deze les kan de instructeur jouw rijniveau bepalen en het rijlespakket afstemmen.

Voor de proefles betaal je 40 euro, maar als je besluit verder te gaan met lessen bij Nationale Rijschool, krijg je dit bedrag terug. Na de les ontvang je een informatieve brochure, zodat je in alle rust kunt beslissen of je al je rijlessen wilt volgen bij Nationale Rijschool Nuenen. Reserveer nu jouw gratis proefles en profiteer van alle voordelen!

Let op: Nationale Rijschool geeft uitsluitend autorijlessen

Andere locaties in de buurt

Lees meer

Veelgestelde vragen

  • Een proefles duurt 1 uur.
  • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
  • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
  • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
  • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
  • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
  • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
  • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: €100 korting op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €330,-
CHECKMARK
€6,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu