Rijschool in Veenendaal

Proefles aanvragen

Op zoek naar een goede rijschool in Veenendaal? Kies voor de rijschool in Veenendaal van Nationale Rijschool! Persoonlijke lespakketten, professionele rijinstructeurs en duidelijkheid over de kosten. Dat is waar Nationale Rijschool voor staat.

Start direct met lessen in Veenendaal

Eén van de voordelen waar jij van profiteert als je kiest voor onze rijschool in Veenendaal, is dat je direct kunt starten met lessen. Er zijn namelijk geen wachtlijsten. Door een gratis proefles te volgen kunnen onze instructeurs goed inschatten hoeveel rijlessen jij ongeveer nodig zult hebben. De proefles is gratis, vrijblijvend en je wordt thuis opgehaald en weer afgezet. Je kunt rechts een gratis proefles aanvragen.

Start nu en betaal later!

Persoonlijk lespakket

Bij Nationale Rijschool kun je niet kiezen voor een standaard lespakket. Elk lespakket wordt persoonlijk afgestemd. Op die manier zorgen wij er samen met jou voor dat je zo snel mogelijk je rijbewijs haalt. Dit betekent ook dat je minder geld kwijt bent voor je rijbewijs. Kortom, alleen maar voordelen voor jou. Schrijf je direct in bij onze rijschool in Veenendaal!

Wil je meer weten over onze rijschool in Veenendaal of heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op en stel je vraag!

Andere locaties in de buurt

Lees meer

Veelgestelde vragen

  • Een proefles duurt 1 uur.
  • Een proefles kost €40. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
  • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €40 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
  • Sinds 6 april kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
  • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
  • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €40 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €40 korting op het rijlespakket.
  • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
  • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: €100 korting op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €285,-
CHECKMARK
€5,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu
×