Rijschool Veenendaal

Op zoek naar een goede rijschool in Veenendaal? Kies voor de rijschool in Veenendaal van Nationale Rijschool! Persoonlijke lespakketten, professionele rijinstructeurs en duidelijkheid over de kosten. Dat is waar Nationale Rijschool voor staat.

Start direct met lessen in Veenendaal

Eén van de voordelen waar jij van profiteert als je kiest voor onze rijschool in Veenendaal, is dat je direct kunt starten met lessen. Er zijn namelijk geen wachtlijsten. Door een gratis proefles te volgen kunnen onze instructeurs goed inschatten hoeveel rijlessen jij ongeveer nodig zult hebben. De proefles is gratis, vrijblijvend en je wordt thuis opgehaald en weer afgezet. Je kunt rechts een gratis proefles aanvragen.

Start nu en betaal later!

Persoonlijk lespakket

Bij Nationale Rijschool kun je niet kiezen voor een standaard lespakket. Elk lespakket wordt persoonlijk afgestemd. Op die manier zorgen wij er samen met jou voor dat je zo snel mogelijk je rijbewijs haalt. Dit betekent ook dat je minder geld kwijt bent voor je rijbewijs. Kortom, alleen maar voordelen voor jou. Schrijf je direct in bij onze rijschool in Veenendaal!

Wil je meer weten over onze rijschool in Veenendaal of heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op en stel je vraag!

  Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  Start nu, betaal achteraf
  Zomer-Korting €100,-
  Gratis herexamen €270,-
  €6,50 korting per les
  Proefles aanvragen

   Proefrijles
   Spoedcursus
   Lespakketten
   Locaties
   Blog
   carcrossmenu
   ×