Rijschool Wijk Bij Duurstede

Wil je binnenkort zelf naar school rijden? Bij Nationale Rijschool in Wijk-Bij-Duurstede haal je gegarandeerd je rijbewijs.

We zijn blij dat een ervaren rij-instructeur veel van onze rijlessen in Wijk-Bij-Duurstede verzorgt. Hij rijdt overigens ook in Rijswijk, Maurik en Cothen. Dankzij de hoge dekkingsgraad van Nationale Rijschool kun je ook bij ons lessen in Doorn, Culemborg of Tiel.

Onze rijinstructeur in Wijk-Bij-Duurstede over Nationale Rijschool: "Het is zo tof om bij de beste rijschool van Nederland te werken. Wanneer ik op een verjaardag ben, vertel ik altijd trots dat ik bij Nationale Rijschool werk. Het is een gevestigde naam in de rijscholen branche. Jij bent verzekerd van kwaliteit wanneer je bij mij komt lessen in Wijk-Bij-Duurstede."

Leerlingen van Nationale Rijschool in Wijk-Bij-Duurstede raden de rijschool stuk voor stuk aan bij hun leeftijdsgenoten. Evertsen uit Wijk-Bij-Duurstede: "Voor de tijd had ik verwacht dat ik veel moeite zou hebben met de praktijk, maar uiteindelijk bleek de theorie veel lastiger. Mijn instructeur hielp mij daarom niet alleen met praktijk, maar stelde ook een gezamenlijke theoriecursus voor. Na twee keer zakken voor mijn theorie-examen, slaagde ik daarna cum laude met slechts één vraag fout."

Zeven redenen om voor rijschool Nationale Rijschool Wijk-Bij-Duurstede te kiezen!

 • Start nu en betaal later!
 • Een gratis proefles in Wijk-Bij-Duurstede van circa één uur.
 • Woon je in de uithoek van Wijk-Bij-Duurstede, ook dan komt de instructeur jou netjes voor de deur ophalen.
 • Niet in één keer geslaagd? Wij betalen je herexamen!
 • Wees geen dief van je eigen portemonnee. Kies voor Nationale Rijschool en betaal slechts €37,50 per rijles!
 • Jij bepaalt wanneer je wil lessen: wij kunnen 24/7!
 • De rij-instructeurs van Nationale Rijschool voldoen aan strenge selectiecriteria, want de beste rijschool verdient de beste leraren.

Klaar om te starten met lessen in Wijk-Bij-Duurstede? Vul het formulier in. Vul het formulier in en je kunt een belletje van één van onze instructeurs verwachten.

  Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  Start nu, betaal achteraf
  Zomer-Korting €100,-
  Gratis herexamen €270,-
  €6,50 korting per les
  Proefles aanvragen

   Proefrijles
   Spoedcursus
   Lespakketten
   Locaties
   Blog
   carcrossmenu
   ×