Rijschool in Wijk Bij Duurstede

Proefles aanvragen

Wil je binnenkort zelf naar school rijden? Bij Nationale Rijschool in Wijk-Bij-Duurstede haal je gegarandeerd je rijbewijs.

We zijn blij dat een ervaren rij-instructeur veel van onze rijlessen in Wijk-Bij-Duurstede verzorgt. Hij rijdt overigens ook in Rijswijk, Maurik en Cothen. Dankzij de hoge dekkingsgraad van Nationale Rijschool kun je ook bij ons lessen in Doorn, Culemborg of Tiel.

Onze rijinstructeur in Wijk-Bij-Duurstede over Nationale Rijschool: "Het is zo tof om bij de beste rijschool van Nederland te werken. Wanneer ik op een verjaardag ben, vertel ik altijd trots dat ik bij Nationale Rijschool werk. Het is een gevestigde naam in de rijscholen branche. Jij bent verzekerd van kwaliteit wanneer je bij mij komt lessen in Wijk-Bij-Duurstede."

Leerlingen van Nationale Rijschool in Wijk-Bij-Duurstede raden de rijschool stuk voor stuk aan bij hun leeftijdsgenoten. Evertsen uit Wijk-Bij-Duurstede: "Voor de tijd had ik verwacht dat ik veel moeite zou hebben met de praktijk, maar uiteindelijk bleek de theorie veel lastiger. Mijn instructeur hielp mij daarom niet alleen met praktijk, maar stelde ook een gezamenlijke theoriecursus voor. Na twee keer zakken voor mijn theorie-examen, slaagde ik daarna cum laude met slechts één vraag fout."

Zeven redenen om voor rijschool Nationale Rijschool Wijk-Bij-Duurstede te kiezen!

 • Start nu en betaal later!
 • Een gratis proefles in Wijk-Bij-Duurstede van circa één uur.
 • Woon je in de uithoek van Wijk-Bij-Duurstede, ook dan komt de instructeur jou netjes voor de deur ophalen.
 • Niet in één keer geslaagd? Wij betalen je herexamen!
 • Wees geen dief van je eigen portemonnee. Kies voor Nationale Rijschool en betaal slechts €42 per rijles!
 • Jij bepaalt wanneer je wil lessen: wij kunnen 24/7!
 • De rij-instructeurs van Nationale Rijschool voldoen aan strenge selectiecriteria, want de beste rijschool verdient de beste leraren.

Klaar om te starten met lessen in Wijk-Bij-Duurstede? Vul het formulier in. Vul het formulier in en je kunt een belletje van één van onze instructeurs verwachten.

Lees meer

Veelgestelde vragen

 • Een proefles duurt 1 uur.
 • Een proefles kost €40. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
 • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €40 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
 • Sinds 6 april kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
 • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
 • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €40 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €40 korting op het rijlespakket.
 • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
 • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: €100 korting op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €285,-
CHECKMARK
€5,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu
×