Rijschool in Wijk Bij Duurstede

Proefles aanvragen

Ontdek of Nationale Rijschool Wijk Bij Duurstede de perfecte rijschool voor jou is door middel van een proefles. Maak kennis met je instructeur en leer in korte tijd uitstekend autorijden. Met behulp van ervaren instructeurs krijg je snel alle ins en outs van het autorijden onder de knie. Stressen over het rijexamen is niet nodig - dat wordt een eitje!

Kwaliteit staat voorop bij Nationale Rijschool

Nationale Rijschool Wijk Bij Duurstede staat garant voor kwaliteit. De rijschool werkt samen met een team van deskundige instructeurs die goed opgeleid zijn en uitblinken in hun vakgebied. Tijdens de proefles beoordeelt de instructeur jouw niveau en bepaalt hij of zij waar de nadruk tijdens de lessen op moet liggen. Zo verlies je geen tijd aan dingen die je al beheerst of snel oppikt.

Bij de beste rijschool van Wijk Bij Duurstede vergroot je de kans om te slagen voor je rijexamen. Onze instructeurs geven je zelfvertrouwen een boost en zorgen ervoor dat je je comfortabel voelt achter het stuur.

Waarom kiezen voor ons?

Bij Nationale Rijschool Wijk Bij Duurstede profiteer je niet alleen van de expertise van onze instructeurs, maar ook van vele andere voordelen.

De vooraanstaande autorijschool in Wijk Bij Duurstede en omstreken

Gedurende een rijles ligt de focus volledig op jou. De instructeur stemt zich af op jouw behoeften. Dit betreft zowel de inhoud van de les als de praktische aspecten. Zo is het mogelijk om thuis opgehaald te worden door je instructeur. Samen rijd je langs de plekken waar je dagelijks komt, zoals het centrum, Kasteel Duurstede en singels. Bovendien worden de lessen gepland op momenten die jou goed uitkomen. Onze instructeurs zijn flexibel, dus autorijlessen kunnen zowel 's ochtends als 's avonds plaatsvinden. Liever rijles in Utrecht, Zeist of Nieuwegein? Geen probleem! Nationale Rijschool is actief in heel Nederland.

Spoedcursus rijbewijs

Met een spoedcursus rijbewijs van Nationale Rijschool Wijk Bij Duurstede haal je je rijbewijs nog sneller. De rijlessen vinden plaats binnen een tijdsbestek van 1 tot 4 weken. Je kunt ervoor kiezen om alle lessen in één week te volgen of deze te spreiden over een maand, afhankelijk van hoeveel haast je hebt. Je hebt meerdere uren per dag les, waardoor je snel vooruitgang boekt. Binnen 5 tot 8 dagen kun je je rijexamen afleggen. Er is geen wachttijd, dus je kunt direct starten.

Proefles in Wijk Bij Duurstede

Dankzij onze ervaren instructeurs behoren de voordelige rijlessen van Nationale Rijschool tot de beste in Wijk Bij Duurstede. Elke lessenreeks begint met een proefles, die volledig gratis is. Op basis van deze les kan de instructeur je niveau inschatten en het rijlespakket op maat samenstellen.

De proefles kost 40 euro, maar als je besluit om daarna bij Nationale Rijschool je lessen te volgen, krijg je dat bedrag terug. Na de proefles ontvang je een informatiebrochure, zodat je op je gemak kunt beslissen of je al je rijlessen wilt volgen bij Nationale Rijschool Wijk Bij Duurstede. Reserveer nu jouw gratis proefles en profiteer van alle voordelen!

Let op: Nationale Rijschool geeft uitsluitend autorijlessen.

Lees meer

Veelgestelde vragen

  • Een proefles duurt 1 uur.
  • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
  • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
  • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
  • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
  • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
  • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
  • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: €100 korting op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €330,-
CHECKMARK
€6,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu
×