Rijschool in Stellendam

Proefles aanvragen

Leren rijden in Stellendam leer je bij de beste rijschool van het land. Bij onze autorijschool gaat alles vlot en is er geen wachttijd. Je plant je lessen meteen in en als je wilt leer je nog sneller rijden met een spoedcursus. In geen tijd slaag jij voor je rijexamen.

Nationale Rijschool: de rijschool voor iedereen!

Wat je niveau ook is. Je kan altijd rijlessen bij onze goede verkeersschool. Het maakt niet uit of je al rijervaring hebt of niet. Onze rijinstructeurs gaan graag met jou aan de slag. 

Kies een van onze drie lespakketten. Boek je gratis proefles.  Plan al je lessen in. En jij slaagt gegarandeerd voor je rijexamen!

Waarom bij ons?

Niet enkel onze goede rijlessen zijn een reden om aan de slag te gaan bij onze goede rijschool. Je profiteert van nog heel wat andere voordelen:

 • Inclusief gratis herexamen(s)
 • 100% slagingsgarantie
 • 100% vrijblijvend advies
 • Geen wachttijd
 • Start nu en betaal later

Jij krijgt al deze voordelen bij Nationale Rijschool Stellendam.

Rijles in Stellendam en omgeving

De beste rijschool leert je parkeren, schakelen en remmen in jouw buurt. De rijinstructeurs van onze goede rijschool nemen je mee op pad in  Haven, Zuiderdiep of Centrum. Bovendien kan je ook rijlessen bij Nationale Rijschool in Ouddorp, Hellevoetsluis en Rotterdam. 

Bij Nationale Rijschool Stellendam kan je de hele dag door rijlessen. Samen met de rijinstructeur plan je de rijlessen zo dat ze passen in jouw schema. Wil je aan de slag in de ochtend voor het werk of net liever in de avond na al je andere verplichtingen? Het is allemaal mogelijk bij onze goede rijschool in Stellendam.

Versneld je rijbewijs halen

Joepie! Je kan nu nog sneller je rijbewijs B halen dankzij de spoedcursus rijbewijs. Je plant nog voor dat je aan je rijlessen begint, je rijexamen in. Zo heb je een duidelijke deadline. Vervolgens boek je ook meteen al je autorijlessen in die elkaar snel opvolgen. Binnen enkele weken tijd hou jij je rijbewijs B in handen!

Gratis proefles in Stellendam

Ga aan de slag met een gratis proefles in Stellendam. In deze proefles ontdek je hoe rijles verloopt.  De rijinstructeur haalt je bij je thuis op en voor het eerst gaan jullie samen op pad. Aan het begin van deze les betaal je 40 euro. Wanneer je een volledig rijlespakket aankoopt bij onze goedkope rijschool, krijg je dat bedrag helemaal terug.

Nationale rijschool biedt uitsluitend autorijlessen voor het rijbewijs B aan.

Lees meer

Veelgestelde vragen

 • Een proefles duurt 1 uur.
 • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
 • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
 • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
 • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
 • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
 • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
 • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: €100 korting op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €330,-
CHECKMARK
€6,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu
×