Rijschool in Ouddorp

Proefles aanvragen

Ontdek via een proefrit of Nationale Rijschool Ouddorp jouw ideale keuze is voor je rijopleiding. Raak vertrouwd met je instructeur en verwerven belangrijke rijtechnieken in een korte tijd. Met ervaren instructeurs die je begeleiden, pik je vlot de nuances van het autorijden op. Laat je rijexamen zorgen achter je, het wordt een eitje!

Kwaliteitsgarantie, ga voor Nationale Rijschool

Nationale Rijschool Ouddorp symboliseert topkwaliteit. De rijschool onderhoudt een samenwerking met een ploeg van ervaren instructeurs die uitstekend zijn opgeleid en bekwaam in hun professie. Door een proefrit kan de instructeur je rijvaardigheden beoordelen en identificeert hij/zij de aandachtspunten voor de lessen. Zo besteed je geen tijd aan vaardigheden die je al beheerst of snel onder de knie zou krijgen.

Door te opteren voor de vooraanstaande rijschool van Ouddorp, vergroot je je kans op succes bij je rijexamen. Onze instructeurs stimuleren je zelfvertrouwen en zorgen ervoor dat je je op je gemak voelt achter het stuur.

Waarom voor ons kiezen?

Bij Nationale Rijschool Ouddorp geniet je niet alleen van de expertise van onze instructeurs, maar ook van een breed scala aan andere voordelen.

De beste autorijlessen in Ouddorp en omgeving

Tijdens een rijles ben jij het middelpunt. De instructeur past zich aan aan jouw behoeften. Dit is van toepassing op zowel de inhoud van de les als de logistieke aspecten. Geniet van het comfort om door de instructeur vanuit huis opgepikt te worden. Samen rijd je door de gebieden waar je normaal verblijft, zoals het stadscentrum, de duinen en Oosterweg. Bovendien worden de lessen ingepland op de momenten die jou het beste schikken. Onze instructeurs zijn flexibel. Zo kun je rijlessen inplannen in de ochtend of avond. Heb je liever rijles in Hellevoetsluis, Brielle of Rotterdam? Alles is mogelijk. De Nationale rijschool is actief in heel Nederland.

Spoedcursus voor je rijbewijs

Als je voor een spoedcursus rijbewijs van Nationale Rijschool Ouddorp kiest, verkrijg je je rijbewijs in een mum van tijd. Alle rijlessen worden gegeven binnen een termijn van 1 tot 4 weken. Je kunt ervoor kiezen om alle lessen in één week te volgen of te spreiden over een maand, afhankelijk van jouw leertempo. Je volgt elke dag meerdere uren les, waardoor je snel vooruitgang boekt. Je kunt je rijexamen binnen 5 tot 8 dagen afleggen. Er is geen wachttijd, dus je kunt meteen aan de slag.

Proefles in Ouddorp

Dankzij onze vakkundige instructeurs behoren de betaalbare rijlessen van Nationale Rijschool tot de top in Ouddorp.

Elke reeks lessen start met een proefrit. Deze is geheel gratis. Gebaseerd op deze les kan de instructeur je bekwaamheidsniveau inschatten en het rijlespakket hierop afstemmen.

De proefles kost 40 euro, maar als je besluit om verder te gaan met de lessen bij de Nationale Rijschool, wordt dit bedrag gecrediteerd. Na de les krijg je een informatieve brochure, zodat je in alle kalmte kunt beslissen of je al je rijlessen bij Nationale Rijschool Ouddorp wilt volgen. Boek nu je gratis proefles en geniet van alle voordelen!

Let op: Nationale Rijschool geeft uitsluitend autorijlessen

Lees meer

Veelgestelde vragen

  • Een proefles duurt 1 uur.
  • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
  • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
  • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
  • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
  • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
  • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
  • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: €100 korting op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €330,-
CHECKMARK
€6,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu