Rijschool in Ouddorp

Proefles aanvragen

Sta jij al strak van de adrenaline? Zoek niet verder! Kies voor Nationale Rijschool Ouddorp!, de rijschool met de meeste ervaring van Nederland!

Onze instructeur rijdt in Ouddorp. Hij rijdt tevens in de regio van Ouddorp en doet daarbij plaatsen aan als Oostdijk, Goedereede of Havenhoofd. Andere rij-instructeurs van Nationale Rijschool rijden in Stellendam, Hellevoetsluis en Renesse.

Onze rijinstructeur in Ouddorp over Nationale Rijschool: "Er zijn 1001 rijscholen in Nederland, maar toch adviseer ik Nationale Rijschool. Niet alleen krijg je in Ouddorp de allerleukste rij-instructeur als je voor Nationale Rijschool kiest *knipoog* maar daarnaast heeft Nationale Rijschool fijne pakketten. Je betaalt nooit meer dan het pakket en je hebt 100% slagingsgarantie."

De instructeur in Ouddorp weet iedereen op zijn of haar gemak te stellen. Ijben uit Ouddorp: "Ik keek behoorlijk op tegen het volgen van rijlessen, want ik ben eigenlijk best wel een angsthaas. Auto rijden vind ik maar eng, omdat het altijd zo druk is op de weg. Dankzij mijn instructeur verdween die angst als sneeuw voor de zon. Inmiddels stap ik met plezier achter het stuur en ben ik helemaal niet bang meer. Hartstikke bedankt, Nationale Rijschool."

Start nu en betaal later!

 • Geen geld? Een proefles is geheel vrijblijvend en gratis!
 • Wij zijn echte gentlemen. We zetten je na iedere rijles weer netjes thuis af.
 • Je rijbewijs niet in één keer weten te bemachtigen? No stress, wij betalen je herexamen. Echt waar!
 • Bij Nationale Rijschool betaal je alleen voor de minuten die je ook daadwerkelijk rijdt. Daarom bieden wij lessen van 50 minuten voor €42.
 • Geen wachttijd, je kunt direct beginnen in Ouddorp.
 • Onze rij-instructeurs staan voor hun leerlingen klaar, dag en nacht, letterlijk!

Kan je ook niet wachten om achter het stuur te duiken? Geef je naam, e-mailadres en telefoonnummer door via het formulier. Het enige wat jij hoeft te doen is het formulier invullen en wij doen de rest!

 

Lees meer

Veelgestelde vragen

 • Een proefles duurt 1 uur.
 • Een proefles kost €40. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
 • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €40 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
 • Sinds 6 april kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
 • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
 • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €40 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €40 korting op het rijlespakket.
 • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
 • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: €100 korting op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €285,-
CHECKMARK
€5,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu
×