Rijschool in Schipluiden

Proefles aanvragen

Ontdek met een proefles of Nationale Rijschool Schipluiden dé match is voor jouw rijopleiding. Leer je instructeur kennen en beheers binnen de kortste keren de basis van het autorijden. Onder leiding van ervaren instructeurs pik je in een mum van tijd de kunst van het rijden op. Stress over het rijexamen? Daar helpen wij je zo vanaf!

Kies voor gegarandeerde kwaliteit bij Nationale Rijschool

Nationale Rijschool Schipluiden belichaamt topkwaliteit. De rijschool beschikt over een team van ervaren instructeurs die uitblinken in hun vakgebied. Tijdens een proefles brengt de instructeur je huidige rijvaardigheden in kaart en bepaalt welke aspecten extra aandacht verdienen. Zo werk je efficiënt en verlies je geen tijd met vaardigheden die je al beheerst.

Als je voor de gerenommeerde rijschool van Schipluiden kiest, verbeter je je kans op een geslaagd rijexamen. Onze instructeurs versterken je zelfvertrouwen en verzekeren dat je je veilig voelt op de weg.

Redenen om voor ons te kiezen

Met Nationale Rijschool Schipluiden profiteer je niet alleen van de kennis en ervaring van onze instructeurs, maar ook van vele bijkomende, hierboven genoemde, pluspunten.

Eersteklas rijlessen in Schipluiden en omgeving

Bij elke les sta jij centraal. De lesinhoud en logistiek worden op jou afgestemd. Waardeer het gemak waarmee de instructeur je thuis ophaalt. Je verkent samen bekende routes, zoals het centrum, de Gaagweg en Singels. Bovendien zijn de lessen naar jouw schema in te plannen. Of je nu 's ochtends of 's avonds rijles wilt, het kan allemaal. Voorkeur voor rijles in Delft, Den Haag of Rotterdam? Dat regelen we. Nationale Rijschool is landelijk vertegenwoordigd.

Versnelde route naar je rijbewijs

Kies je voor de spoedcursus bij Nationale Rijschool Schipluiden? Dan zit je rijbewijs in een oogwenk in je portemonnee. De lessen worden binnen 1 tot 4 weken ingepland. Je kunt dagelijks meerdere uren lessen om zo snel mogelijk resultaat te zien. Binnen een week na aanvang kun je al afrijden. Zonder wachttijden kun je direct van start gaan.

Gratis proefles in Schipluiden

De voordelige rijlessen van Nationale Rijschool horen tot de top in Schipluiden dankzij onze vakkundige instructeurs.

Elk lespakket vangt aan met een kennismakingsles. Deze is geheel vrijblijvend. Hiermee peilt de instructeur je huidige niveau om zo een passend rijlespakket samen te stellen.

Deze introductieles kost je 40 euro, maar besluit je verder te gaan met onze rijschool, dan crediteren we dit bedrag. Na de les krijg je een uitgebreide informatiegids, zodat je thuis op je gemak kunt overdenken of je je rijavontuur met ons wilt voortzetten. Boek nu je proefles en ontdek alle pluspunten!

Let op: Nationale Rijschool geeft uitsluitend autorijlessen

Lees meer

Veelgestelde vragen

  • Een proefles duurt 1 uur.
  • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
  • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
  • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
  • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
  • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
  • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
  • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: €100 korting op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €330,-
CHECKMARK
€6,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu
×