Rijschool in Sassenheim en Voorhout

Proefles aanvragen

Nationale Rijschool is als rijschool werkzaam door heel Nederland. Ook in Sassenheim zijn wij actief. Wil jij je rijbewijs op een snelle en goedkope manier halen? Dan kunnen wij je verder helpen.

Omdat wij onze rijlessen aanbieden in de vorm van lespakketten, weet je precies waar je aan toe bent. Bij ons betaal je dan ook alleen maar voor je rijlessen en je eerste examen. Een proefles en eventuele herexamens zijn allemaal gratis bij ons!

Benieuwd geworden? Je kunt in het formulier rechts een gratis proefles aanvragen!

Rijschool Voorhout en Sassenheim

Ook in Voorhout is Nationale Rijschool actief! Voorhout ligt vlakbij Sassenheim en tijdens het lessen zal er door allebei de plaatsen worden gereden. Dit doe je samen met een instructeur. Bij Nationale Rijschool ben je verzekerd van een vaste instructeur. Het voordeel hiervan is dat je ontspannen auto kunt rijden. Daarnaast wordt ook je voortgang goed in de gaten gehouden. Tijdens de rijlessen van Nationale Rijschool in Voorhout weet je precies hoe je er voor staat.

Proefles plannen in Voorhout of Sassenheim
Start nu en betaal later!

Wil je graag volgende week nog starten met een proefles? Vul dan het formulier in op de pagina. Een proefles kost eenmalig € 40,-. Neem je een lespakket af bij Nationale Rijschool? Dan krijg je je proefles gratis.

Lees meer

Veelgestelde vragen

  • Een proefles duurt 1 uur.
  • Een proefles kost €40. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
  • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €40 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
  • Sinds 6 april kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
  • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
  • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €40 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €40 korting op het rijlespakket.
  • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
  • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: €100 korting op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €285,-
CHECKMARK
€5,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu
×