nederland rijles

Rijschool Sassenheim en Voorhout

Nationale Rijschool is als rijschool werkzaam door heel Nederland. Ook in Sassenheim zijn wij actief. Wil jij je rijbewijs op een snelle en goedkope manier halen? Dan kunnen wij je verder helpen.

Omdat wij onze rijlessen aanbieden in de vorm van lespakketten, weet je precies waar je aan toe bent. Bij ons betaal je dan ook alleen maar voor je rijlessen en je eerste examen. Een proefles en eventuele herexamens zijn allemaal gratis bij ons!

Benieuwd geworden? Je kunt in het formulier rechts een gratis proefles aanvragen!

Rijschool Voorhout en Sassenheim

Ook in Voorhout is Nationale Rijschool actief! Voorhout ligt vlakbij Sassenheim en tijdens het lessen zal er door allebei de plaatsen worden gereden. Dit doe je samen met een instructeur. Bij Nationale Rijschool ben je verzekerd van een vaste instructeur. Het voordeel hiervan is dat je ontspannen auto kunt rijden. Daarnaast wordt ook je voortgang goed in de gaten gehouden. Tijdens de rijlessen van Nationale Rijschool in Voorhout weet je precies hoe je er voor staat.

Proefles plannen in Voorhout of Sassenheim
Start nu en betaal later!

Wil je graag volgende week nog starten met een proefles? Vul dan het formulier in op de pagina. Een proefles kost eenmalig € 40,-. Neem je een lespakket af bij Nationale Rijschool? Dan krijg je je proefles gratis.

Deel deze pagina via:

  Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  Start nu, betaal achteraf
  Herfst-Korting €100,-
  Gratis herexamen €270,-
  €4,50 korting per les
  Proefles aanvragen
  This field is for validation purposes and should be left unchanged.

  Hoeveel kost mijn lespakket?

  Proefrijles
  Spoedcursus
  Lespakketten
  Locaties
  Blog
  carcrossmenu
  ×