Rijschool in Sassenheim en Voorhout

Proefles aanvragen

Ontdek via een proefrit of de Nationale Rijschool Sassenheim de ideale match is voor je rijlessen. Maak kennis met je instructeur en leer snel cruciale rijtechnieken. Met ervaren instructeurs als gids, pik je in een oogwenk de finesses van het autorijden op. Maak je geen zorgen over dat rijexamen, het wordt kinderspel!

Kies voor de kwaliteitsnorm van Nationale Rijschool

Nationale Rijschool Sassenheim en Voorhout belichaamt uitmuntendheid. De rijschool heeft een samenwerking met een team van ervaren instructeurs die goed zijn opgeleid en bekwaam zijn in hun ambacht. In een proefrit beoordeelt de instructeur jouw rijvaardigheden en identificeert hij/zij de aandachtspunten voor de lessen. Hierdoor verspil je geen tijd aan vaardigheden die je al beheerst of snel oppikt.

Door te opteren voor de gerenommeerde rijschool van Sassenheim en Voorhout, vergroot je je kans op succes bij je rijexamen. Onze instructeurs boosten je zelfvertrouwen en zorgen ervoor dat je je comfortabel voelt achter het stuur.

Waarom voor ons kiezen?

Bij Nationale Rijschool Sassenheim en Voorhout geniet je niet alleen van de deskundigheid van onze instructeurs, maar ook van vele andere voordelen.

Hoogwaardige rijlessen in Sassenheim en Voorhout

Tijdens een rijles ben jij het middelpunt. De instructeur past zich aan jouw wensen aan. Dit geldt zowel voor de lesinhoud als de praktische aspecten. Je hebt het voordeel dat de instructeur je thuis ophaalt. Samen rijd je door de gebieden waar je normaal komt, zoals het stadscentrum, de polder en de Hoofdstraat. Daarnaast worden de lessen ingepland op de tijden die jou het beste uitkomen. Onze instructeurs zijn flexibel. Het is dus mogelijk om rijlessen in te plannen in de ochtend of avond. Wil je liever rijles in Leiden, Katwijk of Wassenaar? Alles kan. Nationale rijschool is actief in heel Nederland.

Snelcursus voor je rijbewijs

Als je gaat voor een spoedcursus rijbewijs van Nationale Rijschool Sassenheim en Voorhout, behaal je je rijbewijs in een recordtempo. Alle rijlessen worden binnen 1 tot 4 weken na elkaar gegeven. Je kunt kiezen om alle lessen in 1 week te volgen of te spreiden over een maand, afhankelijk van hoe snel je wilt leren. Je volgt dagelijks meerdere uren les, wat zorgt voor een snelle vooruitgang. Je kunt je rijexamen binnen 5 tot 8 dagen afleggen. Er is geen wachttijd dus je kunt meteen aan de slag.

Proefles in Sassenheim en Voorhout

Dankzij onze deskundige instructeurs behoren de betaalbare rijlessen van Nationale Rijschool tot de top in Sassenheim.

Elke lessenreeks start met een proefles. Deze is geheel gratis. Op basis van deze les kan de instructeur jouw bekwaamheidsniveau inschatten en het rijlespakket daarop afstemmen.

De proefles kost 40 euro, maar als je besluit om verder te gaan met de lessen bij Nationale Rijschool, krijg je dit bedrag terug. Na de les ontvang je een informatieve brochure, zodat je op je gemak kunt beslissen of je al je rijlessen wilt volgen bij Nationale Rijschool Sassenheim. Boek nu jouw gratis proefles en geniet van alle voordelen!

Let op: Nationale Rijschool geeft uitsluitend autorijlessen

Lees meer

Veelgestelde vragen

  • Een proefles duurt 1 uur.
  • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
  • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
  • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
  • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
  • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
  • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
  • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: €100 korting op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €330,-
CHECKMARK
€6,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu