Rijschool Rhenen

Op zoek naar de beste rijschool? Schrijf je in bij de nummer 1 rijschool van Rhenen: Nationale Rijschool.

We zijn blij dat een ervaren rij-instructeur veel van onze rijlessen in Rhenen verzorgt. Niet alleen inwoners uit Rhenen, maar ook mensen uit Kesteren, Elst of Opheusden haalt hij graag op in zijn lesauto. Zit jouw keuze er niet tussen? Nationale Rijschool rijdt ook in Kesteren, Lienden of Wageningen.

Onze rijinstructeur in Rhenen over Nationale Rijschool: “Alle rijinstructeurs bij Nationale Rijschool zijn in het bezig van een geldig WRM certificaat. Het certificaat is hetzelfde als jouw diploma het bewijst dat ik jou goed les kan geven en alle vaardigheden als de beste onder de knie heb. Wil je ook les van een ervaren instructeur in Rhenen? Wie weet zien we elkaar binnenkort, als je je inschrijft voor een proefles!”

Nationale Rijschool is trots op het feit dat de instructeur in Rhenen zoveel leerlingen succesvol aan hun rijbewijs helpt. van Zijp uit Rhenen: "Ik bepaal nu iedere zaterdagavond zelf hoe laat ik naar huis ga! Ik vind het geen probleem om te bobben voor mijn vrienden!"

Nog steeds niet overtuigd?

Start nu en betaal later!

 • Een gratis proefles, waarbij een inschatting wordt gedaan van het aantal lessen.
 • Jij kiest waar de instructeur je ophaalt!
 • Roze papiertje niet in één keer in de pocket? Geen paniek, Nationale Rijschool betaalt jouw herexamen!
 • Laat je niet afzetten! Kies voor Nationale Rijschool, wij hanteren de eerlijke prijs van €37,50.
 • Start direct met lessen in Rhenen. Je hoeft niet te wachten.
 • De rij-instructeurs van Nationale Rijschool kiezen voor een persoonlijke aanpak en weten ieder type leerling binnen mum van tijd klaar te stomen voor hun rijbevoegdheid!

Stap jij binnenkort naast onze instructeur achter het stuur? Hiernaast of hieronder vind je ons proeflesformulier. Een instructeur zal contact met je opnemen.

  Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  Start nu, betaal achteraf
  Zomer-Korting €100,-
  Gratis herexamen €270,-
  €6,50 korting per les
  Proefles aanvragen

   Proefrijles
   Spoedcursus
   Lespakketten
   Locaties
   Blog
   carcrossmenu
   ×