Rijschool in Rijschool in Rhenen

Proefles aanvragen

Kom erachter of Nationale Rijschool Rhenen jouw ideale rijschool is met een gratis proefles. Maak kennis met je instructeur en leer vlot en veilig autorijden. Onder begeleiding van ervaren instructeurs beheers je in no-time alle kneepjes van het autorijden. Geen zorgen meer over het rijexamen; dat wordt kinderspel!

Kies voor kwaliteit, kies voor Nationale Rijschool

Nationale Rijschool Rhenen staat garant voor kwaliteit. Ze werken met een deskundig team van ervaren instructeurs die goed opgeleid zijn en uitblinken in hun vakgebied. Tijdens een proefles wordt je niveau vastgesteld, zodat de rijinstructeur of -instructrice weet waarop de nadruk moet liggen tijdens de lessen. Zo hoef je geen tijd te verspillen aan wat je al beheerst of snel leert.

Door te kiezen voor de beste rijschool van Rhenen, ben je verzekerd van succes bij je rijexamen. De instructeurs geven je zelfvertrouwen en zorgen dat je je comfortabel voelt achter het stuur.

Waarom Nationale Rijschool?

Bij Nationale Rijschool Rhenen profiteer je niet alleen van de expertise van onze instructeurs, maar ook van diverse andere voordelen.

nationale rijschool voordelen

Autorijschool in Rhenen en omgeving

Gedurende een rijles ligt de focus volledig op jou. De instructeur stemt zich af op jouw behoeften, zowel qua lesinhoud als praktische zaken. Zo kun je rekenen op het gemak om thuis opgehaald te worden door de instructeur. Samen rijden jullie langs plekken waar je dagelijks komt, zoals het centrum, het spoor en de Nederrijn. Daarnaast worden de lessen ingeroosterd op tijdstippen die jou het beste uitkomen. Onze instructeurs zijn flexibel, dus autorijlessen zijn ook mogelijk in de ochtend of avond. Liever les in Utrecht, Amersfoort of Nijmegen? Dat is geen probleem. Nationale Rijschool is actief door heel Nederland.

Snel je rijbewijs halen?

Kies je voor een spoedcursus bij Nationale Rijschool in Rhenen, dan behaal je je rijbewijs nog sneller dan normaal. Alle rijlessen vinden plaats binnen 1 tot 4 weken. Je kunt kiezen of je alle lessen in één week wilt volgen of ze over een maand wilt spreiden, afhankelijk van wat jou het beste uitkomt! Je hebt dagelijks meerdere uren les, waardoor je snel vorderingen maakt. Je rijexamen kan binnen 5 tot 8 dagen plaatsvinden. Geen wachttijd, dus je kunt direct starten.

Gratis proefles in Rhenen

Onze bekwame instructeurs zorgen ervoor dat de voordelige rijlessen van Nationale Rijschool tot de beste van Rhenen behoren. Elke reeks lessen start met een gratis proefles, waarmee de instructeur je niveau kan inschatten en het lesprogramma kan opstellen.

Je betaalt €45 voor de proefles, maar als je daarna lessen volgt bij Nationale Rijschool, krijg je dit bedrag terug. Na de les krijg je een informatiebrochure om rustig te overwegen of je al je rijlessen wilt volgen bij Nationale Rijschool Rhenen. Reserveer nu jouw gratis proefles en profiteer van alle voordelen die Nationale Rijschool te bieden heeft!

Lees meer

Veelgestelde vragen

  • Een proefles duurt 1 uur.
  • Een proefles kost €45. Indien je ervoor kiest om een rijlespakket af te nemen bij Nationale Rijschool dan is de proefles gratis en krijg je het bedrag achteraf terug.
  • De proefles is gratis met een voorwaarde. Er wordt €45 afgerekend voor de les maar die krijg je terug als je nadien je autorijlessen bij Nationale Rijschool volgt.
  • Sinds 6 april 2020 kan je weer rijlessen en proeflessen volgen bij Nationale Rijschool. Voor en na elke autorijles wordt de auto schoongemaakt. We vragen leerlingen en instructeurs steeds een mondkapje te dragen.
  • Je kan de gratis proefles aanvragen vanaf de dag dat je 17 jaar wordt.
  • Je kan een proefles cadeau geven aan een vriend(in), familielid of wie dan ook. Jij betaalt €45 voor de proefles. Als de leerling dan achteraf besluit rijlessen te volgen bij Nationale Rijschool, krijgt hij of zij €45 korting op het rijlespakket.
  • Wegens de huidige corona maatregelen mag je geen vriend(in) of familielid meenemen tijdens de autorijlessen.
  • Indien je dat wilt, haalt je instructeur of instructrice je bij je thuis op. Onze instructeurs zijn flexibel en hechten waarde aan wat voor jou het gemakkelijkst is. Liever een proefles in de stad waar je werkt of naar school gaat? Dat kan ook! Nationale Rijschool biedt uitsluitend autorijlessen aan.
Deel deze pagina via:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

CHECKMARK
ACTIE: €100 korting op je lespakket
CHECKMARK
Start nu, betaal achteraf
CHECKMARK
Gratis herexamen €330,-
CHECKMARK
€6,- korting per les

Proefles aanvragen

Hulp nodig bij je lespakket?

Hoeveel lessen heb je nodig?

© Copyright Nationale Rijschool
Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
Tarieven
Spoedcursus
Proefrijles
Locaties
Vacatures
carcrossmenu